• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ha legalább kéthetente nem jutok el Barbihoz, elvonási tüneteim vannak és csak szenvedek, mint egy Bakzó Macska ! Én is kedvencei közé tartozhatok, mert mindíg kitörő örömmel fogadja közeledésemet és foglalja nekem a szokásos hétfő reggelt . Most is pillantás alatt le volt zsírozva az újabb tali .
  • Megközelítés:

    Sokáig laktam az I.kerületben, minden kis utcát ismerek, könnyedén navigálok minél közelebb Barbi kuckójához a Vérmező mentén. Egyébként lehet vonattal , budai fonódó villamossal , metroval megközelíteni , a parkolás is jóval olcsóbb, mint a Belvárosban, vagy a Marina parton.
  • Helyszín:

    Kopott Bauhaus ház , még az első világháború előtt épült , de ma is modern a beosztása, ha felújítják , jobban funkcionál, mint az újak. Csak a boylert kéne lecserélni, de ez még várat magára , a csajok mindíg megoldják a víz melegedését . Barbi szobája tágas , pont a célnak legjobban megfelelő, faltól -falig tükör segít a játékban végig, Barbi is élvezi a látványt ! Fürdő elegáns , a szobából nyílik, luxus ! Ágy nincs, csak tatami, de már megszoktam , nekem jó! Lányokkal, vendégekkel még nem futottam össze, golyóbiztosan meg van oldva.
  • Lány külseje:

    Barbinál a külső és a belső egyensúlyban van , a hangjától is elolvadok , mikor beszól, hogy "Kedvenc Kandúrom ! "Engem mindíg jókedvre derít , bájos, mosolygós arcocskája van, nagy kerek szemei vannak és széles szája, amely csókra termett és szereti is használni mindenfélére. Nyúlánk alakja, lobogó szőke haja, gyönyörú alma mellei vannak nagy gombokkal , formás popsija, amit öröm gyömizni, Barbi kéri is, ha elbambulnék a látványtól. A mozgása, bőre illata igen kedvemre való.
    Puncija babás, de ha örömködünk , kinyílik, mint a rózsbimbó, és mézes
    nektárát lefetyelhetem.
  • Erotikus masszázs:

    Az ajtóban már nem bújik el, hanem a nyakamba ugrik és megcsókol: Már nagyon vártam a hétfőt ! Hát lehet ennek ellenállni?! Ledobtam a cipőmet és bekormányoztam Barbit hátulról átölelve a szokásos szobánkba. A zacsiból előveszi a finomságokat, az Old Spice készletem bekészíti a fürdőszobába, kezembe nyom egy illatos törülközőt és kimegy pezsgős poharakért. A boylerből már egyedül is tudok melegvizet varázsolni , a szájvizet is használtam, mire Barbi előkerült a tányérokkal, poharakkal.
    Koccintottunk, befalta a fél tortáját , én meg a csokit lenyaltam az ajkairól. Lehúztam a fekete bodyt a testéről, csókolgattam a mellbimbőit, majd leparancsolt a tatamira.
    Beszélgettünk , de közben be akarta mutatni masszázstudományát. Közben a lábikrámat masszírozta, és haladt a vádlim felé szakszerűen, én mint Vizsgabizottság is elfogadtam volna. Barbi mindenben a tökéletességre törekszik , csak az a baj , hogyha megérint , már akkor Mirrmurrka vigyázzba vágja magát.Mikor a fenekemet kezdte gyömizni , akkor kifordultam kínomban és csókolózással folytattuk az akciót.
  • Levezetés:

    Barbi kedvenc póza, hogy az összezárt combomra ül, úgy hogy a tojásaimat a szeméremdombjával lenyomja, Mirrmurrkát kiemeli és az ujjaival gyürkészi finoman, miközben csúszkál rajtam lassan. Én olajat kenek a mellére, a nyakára, a puncijára és a két kezemmel kivasalom a köldökét , a melleit,, majd nyakánál fogva lehúzom megcsókolom mélyen, aztán kihomorít, én a popsiját markolom. ezután 69-be fordulunk , Barbi incselkedik Mirrmurrkával, először csak érinti nyelvével , aztán oldalt harapdálja, mint a kukoricát , én meg rátapadtam a nunijára, szívogattam , nyelvemet bedugtam a résbe, aztán csak finoman nyaltam a csiklóját , és mindezt előlről, ritmusváltással. Az alapos előjáték után Barbi csakhamar csúcsra jut , de nincsen pihizés, fél pillanat múlva már folytatni akarja. Már jól ismerjük egymás érzelmi görbéjét , rájöttem csak egy élvezést tervezek be , akkor végig a Nirvánában maradok , Barbi gondoskodik róla. Legújabb trükkje , hogy a botommal ütögeti az ajkait , aztán a melleit , végül a Vénusz dombját csapkodja vele. Én óvatosságból berakom a két ujjamat a lukba, nehogy baleset történjen. Barbi azért a saját örömére is koncentrál, a kezem a G pontjára vezeti, szereti , ahogy izgatom és egyfolytában élvez , érzem a kezemre folyó mézet ! Persze én is a csúcson nyaraltatok közben , csak kis mozgásokkal tartja fenn a libidómat . Közben csókolózunk is imádok a kéjtől fátyolos szemeibe nézni.
    Mikor már nem bírom és kérem , hogy végezzen ki, akkor kaján mosollyal befészkeli magát a lábam közé és végig olvassa a szemeimből a vágyamat. Jó sok olajat önt Mirrmurrkára és lassan húzogatja, hajlítgatja , örül, hogy még mindíg kemény szegénykém. Hol a kezével , hol a szájával puhán izgatja, és lassú mozgásban vagyunk.Csak a makkot nyalogatja , aztán kicsit beveszi , aztán jobban, aztán megint vissza. Én két ujjal morzsolom a punciját , szeretném, ha egyszerre élveznénk, de ő mindíg beelőz. A lingam mozgás felgyorsul, aztán megáll, belém fúrja szemét , hogy megőrjítsen. A szájába élvezek , sokáig szívogatja , míg visszatérek a tatamira.
  • Elszámolás:

    Hogy nekem megéri , arról szól a beszámoló!
  • Összkép:

    Barbi szerint ő mindenkinek a maximumot nyújtja, mert szeretné, ha a vendégek biztosan visszajönnének, rajta nem múlik , az biztos ! Én tipikus visszajáró vagyok, nálam ő a No 1. Versenyezünk a kéjsóvárságban,
    de én annak is örülök, ha mindíg ő nyer! Igen , el is kényeztetem , szeretem tömni, ha csak tortákkal, nekem az is örömet okoz, ha lenyalhatom a csokit az ajkairól ! Plusz kis pezsgő, Macaron , de mit csináljak, ha ő mindezt maximálisan megérdemli. Mikor örömömben
    szteppelve ugrándoztam lefelé a lépcsőházban, eszembe jutott, hogy
    legközelebb bekenjük egymást tejszíhabbal, az lesz csak a móka !
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2018-04-03 21:37:08
Happy Massage