• Sylvi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment. Kérésemre röviden bemutatta a programjait majd időpontot jelöltem ki ami neki is megfelelt. Címet is ekkor kaptam. Helyszínen hívtam. Megadta a kapukódot, emeletet és lakásszámot.
  • Megközelítés:

    Jártam már egy párszor arrafelé úgyhogy könnyen odataláltam. 41-es villamossal mentem/jöttem. Albertfalva kitérő megállótól pár percre található a tetthely. Parkoló van, de szerintem fizetős.
  • Helyszín:

    Picike a lakás, de a célnak teljesen megfelelő. Egyszoba-konyhás+fürdős lakáska. Ágy nagy és kényelmes, teli párnákkal. Van egy asztal 2 székkel a ruháknak. Fürdőben tiszta, száraz törülköző és kilépő, szájvíz eldobható pohárral, tusfürdő választék rendben .
  • Lány külseje:

    Képeihez képest felszaladt egy pár kilócska, nem volt vészes. A ciciket felismertem, de azon kívül nem nagyon véltem hasonlóságot. Biztosan a képeken lévő lány fogadott csak azóta megváltozott. Arca hétköznapi, semmi extra. Lehet vele beszélgetni, mert jó fej, de erősen telefon nyomkodós fajta ami zavaró lehet egyeseknek.
  • Action:

    Megérkezéskor 2 puszi, megkínált ásványvízzel, vetkőzés közben egy kis beszélgetés, majd tusi. Tusi után beszélgettünk egy kicsit a tetkóimról majd bele is kezdett a franciázásba. Kéz-és szájhasználat nagyon tetszett csak kicsit fura volt, mert közben volt, hogy nyögött már akkor is pedig még hozzá sem nyúltam az érdemi részeihez. Egy idő után lekerült róla a bugyi majd egy kis ujjazás után gumit kértem. Egyből popójába kezdtünk doggyba ami egész kellemes volt. Végül nem is próbáltunk meg ebben a körben több pózt, mert nem bírtam sokáig. Egyedül ami nem volt túl bizalomgerjesztő, hogy a kivételkor a gumi végén volt abból ami belőle jött. Ezért adtam csak 4 csillagot a higiéniára, mert ha felkészítette volna magát akkor ez nem történik meg. Csak azért volt ez fura mert eddig ilyet nem tapasztaltam azért gondolom, hogy nem történt meg ez a felkészülés a részéről. Megtisztogatott majd ezután kértem egy talpmasszázst ami szintén kellemes volt. 2.körben szinte ugyanazokat csináltuk csak megpróbálkoztunk missziben a popóba, de kezdtem már fáradni, így NFVSZ lett a vége. Itt egyszer kétszer rákacsingatott a digitális órájára, de nem volt sürgető vagy türelmetlen. 2. tusi után kaptam még egy pohár ásványvizet majd puszi és elköszönés.
  • Elszámolás:

    A történtek után volt. Előre szoktam, de mondta, hogy jó lesz utána is. Viszont azért szeretem előre letisztázni, mert az együttlét után ha elfelejtem és rám szólnak akkor irtó kellemetlenül érzem magam. Na ez is történt. Mondta, hogy ne érezzem magam kellemetlenül, előfordul az ilyen. Nagyon kicsivel több volt a megszokott átlagtól. Teljesen vállalható szerintem.
  • Összkép:

    A talán meglátogatom majd még egyszer kategória. Abszolút nem volt rossz, de olyan kiemelkedően jónak sem mondanám. Átlagos.
Happy Massage