• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Köszönöm szépen neked èdesem :) Imádok mindig hozzád menni már úgy megyek hozzád mintha haza mennèk :D :D Köszönöm az ajándékokat és a finom kis kedvencem amit főztél nekem :) Nagyon jó veled de ez mindig így van :) Tudom,hogy most egy kis ideig nem tudunk találkozni ,de szurkolok neked és ahogy beszéltük whats Appon írunk :) Millió csók neked drágám :) És köszönöm :)

  • Egyeztetés:

    Régi ismeretségből adódóan könnyen, ezt már csak üzenetek formájában, WhatsApp keresztül történt. Találkozónkat régebben megbeszéltük már, ám mindig volt olyan tényező, ami keresztülhúzta az összejövetelt. Szerencsére most végre, sikerült találni olyan időpontot, ami mindkettőnknek megfelelt. Akinek nem volt szerencséje legalább már egyszer találkozni Rubi-val, azoknak ott a bővebb infó az adatlapján, illetve egyeztetés megbeszélés céljából, könnyen gyorsan el lehet érni, telefonon, SMS-ben, itt az oldalon üzenet formájában, vagy VTR-en.
  • Megközelítés:

    A találkozásra most ismét, Nálam került sor. Mivel már nem először besszéltük meg a találkozót hozzám, és ismeri a címet, ezért már ezzel sem kellet különösebben foglalkozni.
    Rubi szerencsére még mindig nem olyan távol, a szomszédos XIV. kerületben érhető el, ahogy a térképen is megtalálható.
  • Helyszín:

    Mivel a találkozóra, ismét, Nálam került sor, ezt a részt nem részletezném.
    Több alkalom volt már, hogy Ő látogatott meg engem ezért a környezet számára sem idegen már, bár mióta Rubi legutóbb járt Nálam azóta a kéjlak is fel lett újítva. Rubi elmondása alapján igazán igényesen jóra sikeredett.
  • Lány külseje:

    Szerencsére Rubi-nak, már vannak fent arckitakarásmentes képei is, ezért senkit sem érhet meglepetés. Az új sexy képei meg magukért beszélnek. Helyes arca, ápolt barna haja, magával ragadó, igéző barna szemei, nőiesen telt, feszes teste, érzéki mellei, a képeken is jól látható, formás feneke, bársonyos bőre adja a természetes szépségét. Bár képei nem tudják visszaadni, kedves, életvidám személyiségét, de az igazi valóját, természetes kedvességét, csak a személyes varázsa adja meg.
  • Action:

    Most kifejezetten, csak franciás programot beszéltünk meg. Rubi ezen tudás egyik nagy szakértője, és szereti, és használja is ezen tudását.
    Telefonon hívott érkezésekor. Régi ismerősként, az újbóli találkozás örömére, mosolyogva üdvözöltük egymást, és lakásba beérve csókot adva, átölelve újítottuk fel a kapcsolatunkat. Kávéval, üdítővel kínáltam a régen várt barátnőt. A szép emlékeket felidézve, és a történeteket átbeszélve, élményeinket megosztva, beinvitáltam a szobába.
    Rubi ismerve járást elosont a fürdőbe. Az Ő megérkezése előtt ezt már természetesen én is megtettem, így csak arra kellett várnom, hogy visszajöjjön. Nem is kellet sokat várni rá. Maga köré csavart izgató törölközőben, visszaérve, átkarolt, és csókok közepette, keze vándorolni kezdett, férfiasságomat izgatva.
    Mikor már Ő is érezte, incselkedésének hatását, mosollyal arcán, elégedetten vette szemügyre ennek eredményét. Így már készen, az ágy szélre ülve, Ő elém guggolva, kezdte el orális tudásának gyakorlását. Szépen lassan, nem kapkodva kezdte el ajkaival, nyelvével, fokozni izgatottságom, míg a tőle már oly híres mélytorkos tudásával, pillanatok alatt teljesen eltüntette férfiasságom. Ezt a tevékenységét fokozta, hogy hol lassabban, hol gyorsabban, hajtotta ezt végre, meg-megállva.
    Mikor már éreztem, hogy az általa nyújtottaknak köszönhetően, eredményének hatásával nem bírom már sokáig, jeleztem neki, és még mélyebben bevette férfiasságom, és így torkában ért a vég.
    Nem kapkodott, hagyott szájában lenyugodni, majd megtisztogatott, utána az ágyra heveredve kezdtünk beszélgetni. Bár Rubi megkérdezte, hogy megismételjük gyakorlás végett, de Időnk lejárta lassan elérkezett, és evégett megbeszéltük a második franciás oktatást máskorra halasztjuk.
  • Elszámolás:

    Az adatlapján is láthatóan, extrák nincsenek nála, így minden az alapban van. Az ajándék mértéke, a nagyjából a Pesti átlag alatt van. A bővebb információknál, az adatlapján, minden le van írva, persze Vele is meg lehet beszélni, vagy telefonon, is meg lehet kérdezni Tőle.
  • Összkép:

    Rubi-val, egy hosszabb szervezés, és viszontlátás után, most csak egy rövidebb időt, és franciás programot tudtunk egyeztetni, de ez az általa, tőle nyújtott, fantasztikus, testi lelki kielégülést így is teljesen örömtelivé tette. Mindenképp megérte, és jó volt vele újra együtt lenni.
Happy Massage