• Pamela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Talán egy hónapja találtam rá a hirdetésére, amikor a csevegést pörgetve megakadt a szemem a profilképén. Váltottunk pár levelet és abban maradtunk, hogy amikor felé járok, akkor benézek hozzá. A napokban elérkezett az idő és az alkalom, így felhívtam és megbeszéltük, hogy mikor tud fogadni. Ilyen egyszerű volt.
  • Megközelítés:

    Telefonban megsúgta a pontos címet, amit könnyű volt megtalálni. Az M3-as végállomásától néhány perc séta, gondolom a pótlónak is van megállója. Parkolóhely akad a környező utcákban, ami ingyenes.
  • Helyszín:

    Panel épület lépcsőzve is letudható szintjén egy 1,5 szobás lakás. A félszobában gyertyák romantikus fényébe kísért, ahol a fotóin látható ágy, a ruháknak egy szék és szekrény található. A fürdővel nem lett volna semmi bajom, hogy ha a barinőhöz érkezett vendég nem hiszi azt, hogy az lett a környéken lebontott uszoda helyett a pancsolásra kijelölt hely.
  • Lány külseje:

    A fényképek csalnak, mert ugyan látni a képeken, hogy szemrevaló hölgyről van szó, de sokkal jobban néz ki a valóságban, mint azt gondolnánk! Arra kértem, hogy a tavaszhozó nyári rucijában fogadjon és amikor megpillantottam az ajtóban már tudtam, hogy izzadni fogunk! Sok tini megirigyelhetné a testét! Igazi Barbie baba alkat! Hírből sem ismerheti a narancsbőrt, látni hogy foglalkozik „magával”! Kellemes illat, barnított bőr és az arca is tetszett! A csatolt kép érkezésem előtt készült.
  • Action:

    Az ajtón belépve gyors bemutatkozás, majd cipőlevétel után a félszobába mentünk. Már a megérkezésem pillanatában gyönyörködtem benne, mert vonzotta a látvány, de nem tudtam vele betelni és már többre vágytam! Csókot még kerülte, biztos nem érezte a szájvizem, de ezen nem akadtam fenn. Gyors tusolás után rohantam vissza a szobába, hogy minél előbb érezzem.

    Az ágy mellett álltunk, ölelve érintettük egymást, ismerkedtünk a másik testével, majd elcsattant az első csók. Pörgette a nyelvét vehemens volt, s közben kéjes hangokat adott ki. Keze letévedt a lényegi részhez és simogatta, finoman játszott vele. Az ágyra helyezkedve egymás mellett feküdve pettingeltünk, közben a ruhájától megszabadult és amikor a hátamra kerültem mellém helyezkedett és közelebbről is megismerkedett a főszereplőmmel.

    Bal kezével a tövénél fogta, a makkomon pörgette a nyelvét, majd az ajkai közé kerültem. Teljesen nem tüntette el, de érzékien foglalkozott vele. Igaz a kényeztetésem nem dobta fel szemembe nézéssel, kacsintással vagy akár egy kis nyálcsorgatással, de ennek ellenére élveztem és gyönyörködtem benne. Sokat nem kellett kérlelnem, hogy üljön bele.

    A gumit felhúzta, talán két ujját benyálazta, amivel a behatolás helyét benedvesítette, de nem volt szüksége másra! Rám ült és finoman mozgott rajtam, majd vad lovaglásba kezdett. Közben simogattam a testét és néha a derekát fogva erősebb tempót diktáltam. Nagyon élveztem a látványt és amit műveltünk az ágyban, de pózt váltottunk és a hátára került. A testhelyzeten néha változtattunk, most nem írom le, hogy kinek mikor és hogy volt a lába, mikor milyen ütemben húzott magába, mert addig maradtunk ebben a pózban, amíg mindketten közeledtünk a végállomás felé. A testének látványa, az aktivitása jó hatást gyakorolt rám, de nem akartam benne elmenni, így arra kértem, hogy ajkai érintésével végezzen ki!

    A hátamon feküdve megszabadulva a gumitól ismét mellém helyezkedett, majd finoman kényeztetni kezdett. Közben simogattam a testét, de már nem kellett sokat játszania velem, érezte a vég közeledését és az ágyút célra tartva finoman verte, majd jól nyakonlőttem magam.

    Letörölgetett majd a hátára fektettem és bevetettem nyelvemet. Érzékien ízleltem szűk és finom punciját, figyeltem a reakcióit és mivel aktus közben közel járt, így nem kellett sokat játszanom a nyelvemmel orgazmusa lett, s közben sikerült levernie a telefonját a radiátorról, ami szerencsére nem a fejére esett. Jót nevettünk rajta és mivel volt még időnk ajkai érintését követeltem.

    Már tudta hogyan szeretem, ezért finoman játszott vele. A nyelvét pörgette a makkomon miközben ajkai ölelésében voltam, a kezét keveset használta. Hiányoltam egy kis játékot, amivel még jobban feldobta volna, de így sem kellett sok, hogy újra eldurranjak. Érezte mikor vagyok az élvezés határán, verni kezdte, s közben mondogatta -Gyere!- én pedig rövid idő múlva mentem is.

    Egy kicsit dumáltunk az ágyon, simogattuk és csókolgattuk egymást, amíg a pancsoló elfoglalta a fürdőt, majd elkísért, hogy letusoljak az izzasztó együttlétünk után. Utána a szokásos öltözés és búcsú, de mivel sok folyadékot vesztettem, ezért kaptam az útra, amit ezúton is köszönök.
  • Elszámolás:

    Pár hete elérte a külvárost az infláció, ezért priviben megírta a változást. Pamelánál egy extra kérhető és ha igényt tart rá a vendég, akkor az újnak nevezett fővárosi átlag felett egy hajszállal, viszont az ajkai közt nem érhet a végzet. Egy borítékban az ajándékba vitt nasi mellé helyeztem.
  • Összkép:

    Szerencsére az idei évben a megérzéseim mindig jó irányba vittek és azt kell írnom, hogy ilyen első randit kívánok mindenkinek! Nagyon jót szeretkeztem egy érett nővel, akinek már a látványától merevedésem volt! Végig aktív volt, szerintem élvezte az együttlétünk és azt éreztem rajta, hogy igényli a törődést.
Happy Massage