• Léda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Léda reagálása

    Kedves "Phantomy"-m!

    Köszönöm az impresszionista hangulatú beszámolódat, nagyon-nagyon jól esik újra meg újra visszaolvasni a szavaidat, a hangulatot.... :)
    Örülök, hogy ennyire jó élményekkel távozol mindig a kis világomból és egy csomó kis kincses idilli fényt, illatot, hangulatot, érzést viszel magaddal útravalóul.
    Diszkréció rajongóknak ideális - de édes, ahogyan fogalmazol! ;)

    Remélem majd adódik alkalom, hogy ismételten "magával ragadjon a helyzet"!!! :D

    Ölellek,
    Léda

  • Egyeztetés:

    A randi előtt körülbelül 2 órával hívtam, felvette és lebeszéltük mikor is tudna fogadni. Nagyon készséges volt és kedves mint ahogy első alkalommal is. Minden gördülékenyen ment.
  • Megközelítés:

    Autoval mentem, de metró megálló is van a közelben. A parkolás bár fizetős de szabad hely akár a ház előtt is van rögtön. Eltéveszteni se lehet hisz nagyon segítőkész Léda.
  • Helyszín:

    A lakás egy öregebb házban van, de rendezett nem elhanyagolt, egyszerűen sikerül eljutni az ajtóig, kedves instrukciokkal is ellát a pontos célba érés érdekében. A lakásban félhomály belépéskor, de aggodalomra semmi ok. A fürdő bár kicsi de kényelmes, sarokkáddal és mindennel felszerelt amire az embernek szüksége lehet. Friss puha törülköző, tusfürdők választéka. Nos a szoba ahol is a történet elejét veszi, kellemes, illatos, tükörrel felszerelt. Próbálom érzékeltetni amennyire lehetséges, nos itt várva van a vendég.A masszazs padon friss “lepedő” rajta virágokkal, igazán kellemes érzés belépni és látni hogy igenis felkészült,... várt téged. Igazán figyelmes, kedves gesztus. Senki mással nem találkoztam csak vele, diszkréció rajongóknak ideális.
  • Lány külseje:

    Egy kis köntösben fogad, mely igazán jol áll neki, és persze az álarc mely bár takar mégis izgalmas nem megszokott, simán fetishnek is elmegy. Nem először voltam nála de vidám természete és kisugárzása magával ragadó volt most is. Ha megkéne fogalmaznom, akkor nekem kicsit olyan érzés mint mikor magával ragad a helyzet, átlépted a küszöböt ott állsz és tudod hogy ez rólad szól, elengedheted magad, érzed jó helyre jöttél. Elfogultnak tűnhet de jó pár helyen megfordultam és valahogy ez nem érződik ennyire máshol.
  • Erotikus masszázs:

    Első alkalommal volt lehetőségem egy szakszerű masszázst kapni, most inkább lazitó jellegű esett jol. Tud masszirozni, ért hozzá véleményem szerint. Erős kezekkel vagy akár lágyan, bármi is a kívánság, alkalmazkodott teljes mértékben, kedvemben járt. Lábak, fenék, hát, vállak, mindenhol körültekintéssel végezte a masszázst. Közben lehet vele beszélgetni mindenről, érdeklődő természet. Mindeközben tükörből lehet csodálni minden mozdulatát.Figyeli testem minden rezdülését. Már masszazs közben is megszűnik a külvilág, mint emlitettem magával ragad.
  • Levezetés:

    Mikor az erotika kezdi átvenni a főszerepet akkor Léda kicsit megváltozik, érezhető a szenvedély és a köntös is lekerül. Szeret játszani, szép lassan vezet át a másik oldalamra, puszilgat és simogat. Belsőségesebb érzés vesz hatalmába, ami megint csak nagyon kellemes. Mindenben partner persze a lehetőségekhez mérten. Kezei ügyesek, szája csodás. Micsoda szlogen, na igen. Prosztata masszazst is kértem és kaptam, szuperül csinálja, nagyon élveztem. Mindvégig éreztem hogy kezdeményező és mindent megtesz hogy jol érezzem magam.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt es amit nyújt cserébe messzemenőkig a megérte kategória.
  • Összkép:

    Egy ujjabb kellemes randit élhettem meg Lédával. Elégedetten és kielégülten távoztam. A történethez hozzátartozik hogy ellenzem hogy többször visszamenjek valakihez hisz oly sok hirdető van, de Léda esetében elöször tettem kivételt és nem bántam meg. Szuperul éreztem magam, mind lelki-testi feltöltődést illetően. Én ajánlom minden olyan leendő vendégnek ki szeretne egy kis időt eltölteni rizikó nélkül, tudva hogy ha Tisztelettel áll Lédához akkor viszonzásra kerül...
Happy Massage