• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elég régóta rajta van a a kívánságlistámon és többször is kerestem már de még eddig nem sikerült közös időpontot találni. Sőt még vele sem tudtam beszélni. Egészen eddig. A hangja egyből elvarázsolt. Valahogy már az első perctől éreztem valami vonzódást telefonon át.
  • Megközelítés:

    Cím alapján igazán könnyű megtalálni a környék mindenhol fizető parkolós, alternatív lehetőség a közeli bevásárlóközpont. BKV kb 3 4 percre található.
  • Helyszín:

    Úgy tűnik a nemrég bezárt nagymúltú Margit körúti műIntézmény szelleme továbbra is abba a vonzáskörzetbe tereli a felfrissülni vágyókat / vágyakat. A lakás egy nagyon szépen felújított háromszobás modern fürdőszobával felszerelt kéjkuckó. A fürdőben modern színek és formák, a mai kor igényei szerint. A szoba hangulatos tatamival, kényelmes fotellel, hangulatos világítással. A szobákat először nem is tudtam megszámolni mert csak Gabi fenekét láttam a szemem előtt hogy szépen ring, csak később kérdeztem rá és akkor mondta el.
  • Lány külseje:

    Többen és hosszan megírták már a hölgy csinosságát. Ha már hasonlatoknál maradunk, nekem inkább a szomszéd lány típus. Nagyon bájos arca van és annak ellenére hogy teljesen mást képzeltem el abszolút megfogott. Valahol ott folytattuk ahol a telefonbeszélgetés abbamaradt mintha már régről ismertük volna egymást. A nézése, a  mozdulatai, ahogy egyből hozzám ért, mintha a barátnőm lett volna; a hatása alatt voltam, és úgy tűnt ez kölcsönös.
  • Erotikus masszázs:

    Ez a rész a végére maradt annyira hogy majdnem nem is került a sor, de aztán elfogadtam az ajánlatát hogy ide is tudjak mit írni. Nagyon ügyes keze van és azt a területet,  amit kértem azt igazán jól át dolgozta, legközelebb nem fogom kihagyni a hosszabb masszázst. Eddig csak simogatásait tapasztaltam meg de itt kezének más képességeiről is tanúbizonyságot tett. Szakszerűnek tűnt és éreztem is az utó hatását, bár a sport masszázst nem itt kell keresni. A fáradság elengedéséhez, viszont kevés jobb helyet tudok.
  • Levezetés:

    Fürdőbe való visszatérése után nem tudtam ellenállni hívogató érintéseinek és szépen lassan elkezdtük egymást felfedezni. Először csak óvatos érintések, lágy simítások, a testet még fedő textil lassú eltávolítása, közben olyan óvatos puszik, mint egy első randin nyolcadik osztályban, majd én egy szál mosolyban, rajta még bugyi felszereléssel feküdtünk le egymás mellé a tatamira. Itt már óvatos csókok is elcsattantak, majd ő lassan, felső testem felfedezése közben haladt a már álló farkam felé. Nem sietett, olyan kedvesség és báj volt benne, mintha régi partnere lennék. A farkamat sem rohanta le, hanem szépen a környékkel kezdve közelített felé, majd gyengéd puszik, melyek csókokká váltak kíséretében fantasztikusan finom szopásba kezdett. Bár a vad, pornós kivitel távol áll e bájos hölgytől, azért a kellő nedvességről gondoskodott. Valamint a leírtakból fakadóan DT sincs, engem kb félig vett be, de a nyelvjátéka közben igazan felejthetetlen.  Nem szerettem volna hamar végezni így lassan levarázsoltam a bugyiját és egy testcsellel helycserét eszközöltem. Valójában szinte magától fordult alám. Hozza hasonlóan én is fentről haladtam lefelé és ismét megkósoltam szép mellyecskéit, melyet jól hallhatóan pozitívan fogadott. Lassan elértem a már nedves baba puncihoz, melyet  nagy élvezettel és kellő türelemmel kezdtem kényeztetni. Kitartásom meghozta gyümölcsét, minek utána összebújva pihegtünk percekig. Miután kipihente magát újra kezelésbe, vagyis inkább szájalásba vett és szépen lassan, de biztosan kivégzett. Utódok végső nyughelye ismeretlen. Utolsó emlékem szerint az ajkai között fickándoznak, de az utó ápolás más dimenzióba helyezett, így nem tudom végül is mi lett a sorsuk. Még kicsit hozzám bújt, majd felajánlotta a masszázst a maradék kis időre, melyet kíváncsiságból elfogadtam. (lásd feljebb)
  • Elszámolás:

    A már megszokott kerületi átlag, meglepetések nélkül. S bár először találkoztunk csak a végén került szóba, úgy tűnik élveztem bizalmát.
  • Összkép:

    Nem hittem benne az utóbbi idők tapasztalata alapján, hogy lesz még olyan hölgy, aki valóban hatással lesz rám. Gabinak ez sikerült. Úgy látszik mégis van új a Nap alatt... :)
Happy Massage