• Noni31

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés nem jelentett különös problémát, mivel közel egy éve járogattam hozzá.
  • Megközelítés:

    Kocsival megyek szinte minden hova, és mindig. Mivel kecskeméti vagyok, kapásból tudtam mindent a címről.
  • Helyszín:

    Régi építésű, kezdetleges lakótelepi tégla ház, kicsit rendbe hozva a külső része. Parkolni nem nehéz és Ingyenes, és mindig lehet. A lakást bérli, mint szinte mindenki. Szépen felújított, tiszta lakás két szobával, tágas nappali, szép fürdő, amit nem sűrűn ajánlott használni. Természetesen oda menőben mindig megfürödve, de távozáskor kérni kellett hogy a maradék utódokat le moshassam a matyiról.
  • Lány külseje:

    Külsőleg! a kedvencem szinte minden tekintetben. Hosszú, szőke haj, nem tetovált szemöldök, Formás cicik, (a sebész doki szép munkáját dicsérem). Formás kerek popsi, ez az övé, és eredeti. Tetkója egy darab se, testékszere sehol, röviden és tömören formás, és csinos.
  • Action:

    Én nagyon rég nem írtam beszámolót senkiről. Egész pontosan CICUSOM tragikus halála óta. Nem is igazán vagyok jó beszi író, most is csak azért szántam rá magam, mert nagyon nagyot csalódtam. Ugyanis jó néhányszor tettem látogatást a hölgynél, és még figyelmeztetést is kaptam közös ismerőstől, de nem hittem el. Az első néhány alkalom szépen ment. Be invitált a szobába, vetkőzés, és szinte minden átmenet nélkül először én játszottam a puncijával, amit akkor jól is vett. A hangokból és a törölgetésből ítélve elélvezett. A furcsa az volt, hogy úgy ugrott fel, hogy megijedtem, azt hittem megsértettem valamit a punciján. De kiderült, csak így reagált. Megtörölte a nunit, és Ő következett a franciával, majd a munkaruha, és meglovagolt fordítva. Ez szuper is lett volna, ha engedi befejezni a műveletet. De alig kezdtem elélvezni, már leugrott a hadnagyról, és az utódok nagy része a levegőbe kerültek. És ez a következő alkalmak mindegyikénél így ment. De ezt még megtetőzte azzal, hogy amíg én a puncijával foglalkoztam , Ő üzeneteket írogatott a telefonján. Az utolsó alkalomnál négy SMS-t írt meg, és nem is élvezett el! Mikor megelégelte, felpattant, és"cseréljünk"! Mit volt mit tenni, hanyatt vágtam magam, és ő nekem rontott, és szinte kíméletlenül kivégzett. Még jöttek az utódok, Ő már az újabb üzenetet írta egy kézzel, a másikban a kukacot nyomkodta ki, és már mehetsz is!
  • Elszámolás:

    Én soha nem mentem plusz ajándék nélkül, igaz nem minden alkalommal a kedvencét vittem, de a bon bonokon kívül kávét, virágot, és mikor mi jutott eszembe.
  • Összkép:

    Én ezt nem panaszkodás ként írtam, csak okulásnak szánom azoknak, akik keresik a "barátnős" összebújós érzékiesebb szex délutánokat, reggeli puszis beszélgetős randikat, mert ebből egyet se találtok meg Nála. Sőt kimondottan egoista, anyagias a második találka után. Ezeken kívül a szex tudománya is igénytelen és felejthető!
Happy Massage