• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedves! Nagyon szépen köszönöm soraidat, nagyon jól esik ha valaki ilyen gáláns úriember mint amilyen te is voltál. Remélem még találkozunk!! Csokol Annna

  • Egyeztetés:

    Húsvét és a munkaszüneti napok ide vagy oda, még az ünnepre való tekintettel sem volt sajnos annyi szabadidőm, mint amennyit előre magamnak megterveztem, meg aztán ott volt szombaton a nagy foci derbi, gondoltam még mielőtt kimegyek a meccsre az előtte kialakult rövidke szabadidőmet megpróbálom a lehető legkellemesebben eltölteni és a korábban már itt az oldalon fellelt Nancyy édes popsis fotóit újra megpillantva el is határoztam magam. Pénteken este hívtam, elsőre sikerült is elérnem, nagyon aranyos, kedves hangja volt a telefonban, szerencsém is volt szombaton kora délutánra időpontot is tudtam foglalni hozzá. Megbeszéltük, szombaton délben még csörgök a megerősítés és a pontos cím miatt … ezt így is tettem és kora délután már indulhattam is Nancyyhoz.
  • Megközelítés:

    Nem jártam még a környéken, autóm nincsen, így egy picit a tájékozódásképpen utána kellett nézzek a címnek, ami tulajdonképpen nagyon kézenfekvő volt, 3-as metró Ecseri úttól pár perces séta.
    A meccs miatt lényegében pont a környékre akartam menni, így minden teljesen összeklappolt, a meccs előtt mehettem egy kis lazításra Nancyyhoz.
  • Helyszín:

    X.-kerületben van a lakás egy szép új építésű, nagyon elegáns társasházban.
    A kapu előtt csörögtem telefonon, megkaptam a kapukódot és a házon belül a lakás irányát, még a liftet sem kellett használnom.
    Mint mondtam új építésű ház, minden tökéletes. A lakás nekem nagyon tetszett, nem szalon, egy klasszul, ízlésesen berendezett polgári lakást kell elképzelni, előtérrel, fürdővel és egy nagyobb méretű szoba-konyha helységgel. A szobában van egy nagyobb puha kényelmes franciaágy, ezen huncutkodtunk Nancyyval az ottlétem alatt, valamint tv. körben bútorokkal, székek, talán fotel is volt, nem tudom, lényegében olyan érzésem támadt, mintha a barátnőmhöz mentem volna fel a lakására, szalon feelingem egyáltalán nem volt.
    A fürdő is viszonylag a nagyobbak közül való, káddal és elhúzható függönnyel felszerelve, rengeteg tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre állt.
  • Lány külseje:

    Azoknál a lányoknál, akik nem arccal hirdetnek, gondolom nem csak nekem, sokunknak megfordul a fejében, a belépés után mikor megfordulsz milyen lány fog majd az ajtó mögött várni?
    Nancyy, ahogy a fotóin is látszik nem a vékony lányok táborát erősíti, de félreértés ne essék, nem dundi, ott kerekedik, ahol egy Nőnek igazán kerekedni kell, ez nekem nagyon bejön, én a sovány lányokat annyira nem részesítem előnyben. Nancyy valóban egy cicis, popsis lány, az arca rendkívül aranyos, nagy szép kék szemeivel. A szép szemecskéi engem nagyon megfogtak, nagyon barátnősen kacérkodóan tud velük nézni, figyeli minden kívánságodat. A másik dolog, ami engem nagyon megfogott Nancyyn, az a keze és azok a csodás, szexi nagy körmei voltak. A gyengém, amikor egy lánynak piros szexis hosszú körmei vannak, hát Nancyynak pont ilyen körmei voltak, mondhatnám teljesen a hatása alá kerültem.
  • Erotikus masszázs:

    A lakásba történő belépésem után Nancyy megmutatta, mit hol találok, hová tehetem ruháimat, majd kaptam egy törcsit és el is mentem tusolni. A pancsi után Nancyy a szobában várt rám, egy fekete melltartó és bugyi szettben volt, ebben is fogadott engem, amelyek lényegében a masszázs alatt végig rajta is maradtak.
    Nancyy kérésére hasra feküdtem a franciaágyon majd ő a lábaimnál elhelyezkedve krémet használva neki is kezdett a masszázsnak. Lábtól felfelé haladt, a vádlijaimat kellemesen átmasszírozta, majd combok, fenék, hát és a karok következtek. Figyelt a problémás területekre, ennek megfelelően választotta meg a masszázs erősségét. Közben kötetlenűl beszélgettünk, szinte minden témát kibeszéltünk, Nancyy egy nagyon értelmes, figyelmes, kíváncsi lány, nagyon jól el tudtam vele beszélgetni, üresjárat szinte egyáltalán nem volt. De persze ez két emberen múlik, de ha úgy óhajtod, akkor ő sem fog csacsogni és akkor relaxálva, csendben lehet élvezni a masszázst.
    Ahogy telt-múlt az idő Nancyy fogási kezdtek egyre gyengédebbé válni és a fenekem környékén már finom kényeztető mozdulatokat kezdtem érezni, majd ezek után egyre gyakrabban a lábaim közé benyúlva kezdte simogatni az érzékenyebb testrészeimet, ezzel jelezve, hogy a történések lassan kezdenek más irányba fordulni. Ekkor már az én kommunikációm is kezdett lassan alább hagyni, picit nagyobb terpeszt vettem fel, amit Nancyy örömmel fogadott és ezzel így már nagyobb területet adva az ő kényeztetésének.
    Nancyy így szépen kezdte izgalmi állapotomat növelni, majd halkan suttogta, „ha szeretnél megfordulhatsz”…
  • Levezetés:

    … fordulásom után Nancyy levette a fehérneműit, majd pici olajhasználat mindkettőnkön és kezdetét vette Nancyy cicis csúszkája szemből. A farkincámat a cicijei közé tette és így csúszkált rajtam fel és alá, közben én két oldalról a cicijeit a szűkebb és intenzívebb érzés miatt gyengéden összébb zártam.
    Nagyon jó és erősen izgató érzés volt, majd amikor Nancyy felcsúszott az arcomig, a vállait, a nyakát és az arcát kezdtem csókolgatni. Többször erősen magamhoz is húztam és így csókolgattam mindenét, de ekkor persze Nancyy a csúszkával kénytelen volt megállni, picit várt, viszonozta a csókokat, majd nevetve annyit mondott, azért engedjem, hogy vissza is csúszhasson. Ez így ment többször oda-vissza, amikor is egyszer a visszacsúszás alkalmával a lábaim között maradt és elkezdte hímtagomat a kezecskéivel kényeztetni. Nagyon szuper érzés volt, de ekkor már az izgalmi állapotom miatt még többet szerettem volna és rákérdeztem a további lehetőségekre. A szimpátia köztünk úgy éreztem megvolt, így csupa pozitív választ és ezzel lehetőséget is kaptam a továbbiakra.
    Megkértem Nancyyt feküdjön hanyatt az ágyon, majd ő a lábacskáit széttárva a hátára is feküdt.
    Én a combjai közé kuporodtam és a belső felületek gyengéd kényeztetésével, csókolgatásával lassan haladtam puncija irányába. Puncija picit borostás volt, de nem volt ezzel gond, ez engem csak még jobban izgatott, gyengéden neki is kezdtem finom nyelvjátékkal Nancyy kényeztetésének.
    Kíváncsiskodó nyelvem nem csak csiklóját, édeskés barlangját is bejárta.
    Nancyy bal kezének két újával néha segített a jobb hozzáféréshez és én a bal kezemet az ő jobb kezével összekulcsolva punciját nyelvemmel kényeztetve igyekeztem neki így örömöt okozni. Ez mind nagyon érzéki és izgató volt számomra és mindezt tovább fokozta a hosszú piros körmeinek látványa, újainak gyengéd tevékenysége.
    Nancyy azonban kényeztetésem közben csúcsra sajnos nem jutott, pedig csípője és így a puncija már nagyon szépen hullámzott a szám előtt, édesen nagyokat sóhajtozott, de az idő sajnos közbeszólt és halkan megjegyezte, hogy egész nap eltudná ezt így viselni, de most ő is szeretne már nekem cserébe valamit nyújtani.
    Helyet cseréltünk az ágyon, én a hátamra feküdtem Nancyy a bal oldalamon helyezkedett el, és nekilátott a farkincám kényeztetésének. Úgy helyezkedett, hogy a bal kezemmel a combjai közé nyúlva punciját elérhessem. Újaim kellő nedvesítése után kezdtem Nancyy csiklóját, punciját kívülről simogatni, kényeztetni miközben ő gyengéd lingam masszázst alkalmazott. A megfelelő merevségem elérése után befejezte a kézi kényeztetést, közelebb hajolt és szexi nyelvcsapásokkal, nyalogatásokkal kezdte makkomat ingerelni. Nem sokkal ezután már a szájába is kerültem. Olyan natúr franciát kaptam, ami mondhatnám a top 3-ban benne van. Profi módon, kezezés nélkül szinte háromnegyedig eltüntetve komoly szívóerővel, ütemes bólogatással járatta ki-be a farkincámat az ajkai között.
    Majd ezután ismét érzékien a kezecskéi között járatta, majd újra az ajkainak a meleg jóleső, erős szorításába kerültem. Nancyy váltakozva folytatta így a kényeztetésem, a szopikázása annyira intenzív és hatásos volt, mondhatnám már majdnem kivégzős jellegű, hogy az előző szexis, erotikus élmények plusz ez a fergeteges franciája nem sok lehetőséget hagyott nekem arra, hogy ezt nagyon sokáig bírjam. Egy darabig még ment, de utána jeleztem neki, hogy durranás következik és lényegében így teljesen ki is lettem facsarva.
    Ezután az ágyon fekve próbáltam magam összeszedni, közben Nancyy kiment a fürdőbe picit rendbe tenni magát.
    Ezzel lényegében az időm le is telt, Nancyy visszajött, adott még nekem frissítőül üdítőt, majd egy friss törcsit és elmentem én is magamat rendbe szedni.
    Nancyy a randink alatt a haját pici kontyba fogta fel én pedig még akkor megkérdeztem, hogy valóban derékig érő haja van? A tusolásom után kiengedte és megmutatta a haját, és valóban, ezen meg is lepődtem, hajhosszúsága szinte a popsija alá ért. Meg is fogtam, tapogattam, Nancyynak valódi haja van, ilyen hosszú hajat élőben, fizikai kontaktban még nem láttam. Nancyy köszönöm.
  • Elszámolás:

    A randi után rendeztem kötelezettségeimet. Normál átlag. Extrákat előre nem beszéltünk meg, ez úgy spontán alakult a randi közben, hogy én igénybe is venném őket. Elszámolásnál rákérdeztem a rózsaszálak arányára, és Nancyy kedvesen nevetve annyit mondott, hogy nem kér tőlem pluszt. Na viszont nálam ez így nem megy, mondtam Nancyynak, hogy így el sem tudnék tőle jönni, erre ő csak annyit mondott, hogy rajtam van a döntés. Így a megbeszélt alap összeget természetesen megtoldottam, Nancyy kedvesen megköszönte, majd átadtam neki az alkoholos bonbonomat, amit Neki hoztam, sikerült is meglepnem vele, örömében ettől szinte zavarba is került és nagy puszik közepette még egyszer köszönetet mondott, majd már felöltözve, teljesen felfrissülve utamra mentem, azaz irány a nagy derbi.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Nancyyval, ő egy szép, nagyon kedves, barátnő típusú lány.
    Egy nagyon jó masszázst, kellemes beszélgetést és egy felejthetetlen kényeztetést nyújtott számomra. A szabadidőm rövidsége miatt csak egy órát tudtam most nála lenni, de még szerintem fogjuk látni egymást hosszabb időre is. Csókok, G.
Happy Massage