• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Húsvétkor locsolkodni szoktak, nekem is kedvem támadt hozzá és nem akartam hétfőig kibírni így hívtam Zoét, aki elsőre felvette és miután már jártam nála csak az időpontról kellett megállapodnunk.
  • Megközelítés:

    Buda egyik legforgalmasabb útján a Mammuthoz közel, sem megközelíteni, sem parkolni nem nehéz főleg így ünnepek alatt.
  • Helyszín:

    Régi bérház, szépen felújított több szobás lakása, izlésesen kialakítva, esztétikus design és tusfürdő kánaán jellemzi a fürdőszobát is igazán minden igényt kielégítően. A szobák berendezése praktikus és a célnak maximálisan megfelelően kialakítva.
  • Lány külseje:

    Zoé egy tündér, mosolygós, bájos arccal, búgó hanggal, tutajos szemekkel, szépséges, termetes cicikkel, hosszú fekete hajjal és mint a képeken is látszik kívánatos külsővel.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsról nem tudok írni mert azt itt nem szoktam kérni, általában sokkal kellemesebb időtöltés az, amit helyette művelni szeretek.
    Ahogy megérkeztem kedvesen fogadott, forró öleléssel és csókokkal üdvözöltük egymást majd a szobák egyikébe vezetett és hellyel kínált a kanapén miután ledobtam a kabátomat. Hozzá bújtam és a mellére tettem a fejem, szinte otthon éreztem magam. Jól esett érezni a fergeteges ciciket, közben simogatni és csókolgatni amennyire a ruha kivágása engedte. Akármeddig maradtam volna ebben a helyzetben, de aztán hogy tovább léphessünk futottam egy fürdőszoba kört.
  • Levezetés:

    Ahogy visszaérkeztem csókolózni kezdtünk és simogattam Zoét ahol értem és elkezdtem vetkőztetni, szépséges fehérneműjét egy-két mozdulattal gyorsan lefejtettem róla és végre hozzáférhettem teljes szépségében a terjedelmes cicikhez, amikkel nehezen lehet betelni, és csókoltam ahol csak értem és közben kezem a gömbölyded popsival és a már kissé nedvesedő nunival volt elfoglalva. Földre ereszkedtünk és csókolóztunk vadul és szenvedélyesen, de persze hogy nem bírtam magammal és végül a ciciken keresztül a nunihoz vezetett a nyalakodásom. Finoman, érzékien a nyelvemmel csókolni kezdtem a gyönyörű, kívánatos punciját Zoénak és úgy éreztem kedvére való a ténykedésem. Simogattam közben és próbáltam méginkább a legérzékenyebb ponthoz ragaszkodva, szinte alig érintve finoman, lassan nyalogatni, csókolgatni. Egyre nedvesebb lett és teste is egyértelmű jelzéseket küldött nekem, hogy nem csinálom rosszul, amit csinálok. Egyre hevesebben járt a nyelvem és egyre jobban felizgultam látva Zoé reakcióit és tapasztalva, hogy egyre lucskosabb lesz a nunija. Nemsokára finom hangjelzésekkel és testének megfeszülésével egyértelművé vált, hogy sikerült a vágyott eredményt elérni. Nagyon jó érzés volt érezni és látni. Hagytam lenyugodni, de csak azért mert fel lettem szólítva erre, mondván, hogy idő kell az újratöltődéshez.Kis idő elteltével újabb ténykedésem kapcsán mégegyszer az előzőhöz hasonló örömben volt részem. Ezek után megadtam magam és Zoé kényeztető gondjaira bíztam magam. Csókolóztunk és lassan finoman lejjebb haladva egyszer csak a golyóim lágy, érzéki nyalogatását éreztem, ami aztán a farkamon folytatódott. Kezével óvatosan segítve és olykor-olykor teljesen eltüntetve kapta be a farkamat. Nagyon érzékien csinálta és én közben a tükörben gyönyörködtem a benne - őrjítően izgató látvány volt, aminek nemsokkal később meg is lett az eredménye. Kértem Zoét, hogy fel szeretnék állni és ő pedig előttem térdelve szopott lágyan, finoman és ekkorra már nem bírtam magammal a látványtól és a megélt előzetes élményektől óriásit élveztem.
    Zoé megvárta míg lenyugodok és aztán Szilviával együtt rendet tett és vízzel kínált.
    Leheveredtünk és összebújva pihegtünk, majd beszélgettünk erről-arról. Kis idő elteltével Zoét ismét megtámadtam és az előző menethez hasonlóan megszeretgettem, amit Ő ugyanúgy viszonzott. Sajnos az időnk gyorsan eltelt, így gyors zuhany és utána érzelmes búcsú, aztán távozás.
  • Elszámolás:

    Telefonban nem beszéltünk róla, de mint megtudtam változtak a csokor méretek. Miután nem tudhattam ezért rám bízta Zoé, hogy mekkora csokrot adok - természetesen nem volt akadálya a több virágnak.Nem kérdés, hogy megérte a színvonalat figyelembe véve.
  • Összkép:

    Zoé egy nagyon csinos, kedves és kívánatos lány, akivel az együtt töltött idő minden perce csodálatos és egyben veszélyes élmény a hozzászokást illetően. Imádnivaló.
Happy Massage