• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    1-2 üzenetet váltottunk az oldalon, pár nappal később telefonon kerestem. Elsőre felvette, néhány órával későbbre egyeztettünk időpont. Kicsit később hívtam, hogy hozzuk előrébb 15 perccel, rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, GPS odavisz a megadott házszám elé, ingyenes parkolóhely közvetlenül a ház előtt.
    BKV-ról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Társasház, nem a legújabb építésű fajta. Pici, a célnak megfelelő lakás, tisztaság, rend.
    Fürdőszobában kád, többféle tusfürdő.

    Az akció egy közepes méretű külön szobában zajlik, ahol franciaágy van, és egy szekrény, stratégiailag elhelyezett tükörrel.
  • Lány külseje:

    Pont mint a képeken, szomszéd lány típus.
  • Action:

    Előre rákérdeztem nyomatékosan - biztos ami biztos -, hogy menni fog e a kényszerfranciás mélytorok óvszerrel, hisz ez volt jövetelem fő célja, és futottam már lukra korábban máshol. (bár neki ha jól emlékszem úgy fogalmaztam, hogy "Szeretném keményen megdugni a torkod mint egy puncit, óvszerben, menni fog?"). Megnyugtatott, hogy igen. Igazat mondott...

    Érkezés után egy pohár víz mellett kifejtettem jövetelem célját részletesebben, majd rendeztük az anyagiakat, és tisztáztuk, hogy igény esetén van lehetőség hosszabbításra. Folyamatosan mosolygott, nagyon közvetlen volt, nem volt semmi feszengés. Ruhákat a tetthelyen lepakoltam, és indultam a zuhanyzóba. Jött utánam, hogy szeretnék e közös fürdést. Én kértem, hogy a légkör fokozatos megteremtése érdekében inkább gyúrja kicsit a farkamat az alsónadrágon keresztül, közben az arcát és a nyakát simogattam. Ezután a kis bemelegítés után lezuhanyoztam, ezt egyedül intézem inkább.

    Zuhanyzóból kijövet még rajta volt a trükkös fehérnemű amiben fogadott, ezt közös erővel eltávolítottuk, közben finom puszik, kis simogatások. Éledezett a farkam, felraktam az óvszert, és kezdődhetett a francia. Először bemelegítésként hagytam őt irányítani, finoman, fokozatosan kezdte szopni a farkam ahogy előre kértem. Hol az arcához csapkodta, hol a heréket nyalta finoman, hol a farkam szopta. Verbálisan is hergelt("jól meg fogod dugni a torkom", vagy valami ilyesmi), de torokra nem vette, ezt is én kértem direkt. Amikor már nagyon felajzott és nem birtam tovább visszafogni magam, ledugtam a torkán tövig. És ha már ott volt a torkában, akkor mozgattam is ki-be, alapos tempóban megdugva a torkát.

    Nagyjából nettó 1 órán keresztül dugtam a torkát, mint egy puncit, különbőző pózokban. Terpeszben térdelt az ágyon, én álltam az ágyon, és így dugtam, közben az egész móka látszott a tükörben. Kezeit kérésemre a háta mögött összefogta, másodjára már kérnem sem kellett, hátratette a kezeit magától. Vagy lelógatta a fejét az ágy szélén, kis segítséggel a farkam átbukott a garaton, és onnantól rendesen lehetett punci módjára dugni. Többször kérdeztem, hogy nem sok e, nem fáradt e a szája/torka, mert nem bánom ha pihenésképpen átmegyünk punciba kicsit, de minden alkalommal megnyugtatott, hogy még bőven bírja. Én pihenésképp néha leültem az ágyra, ő pedig fáradhatatlanul szopta tovább a farkam, ami időről-időre átment újabb torokdugásokba, hosszú lent tartásokkal, bőnyallal, garatdöfködéssel, öklendezéssel, lényegében mindennel, amit ebben a műfajban el tudok képzelni. Mint a legkeményebb mélytorkos pornókban. És közben nem hogy nem nyafogott, de még ő biztatott, hogy dugjam a torkát... Még azután sem ment el a kedve, amikor egy nagyobb mennyiség fehér hab feljött gyomorból egy komolyabb menet után :) Én azért egy kicsit megilletődtem ezen a ponton, de Amy teljes természetességgel újra keményre szopott, hogy folytathassuk amit elkezdtünk.

    Lejárt az előre megbeszélt 1 óra, de gördülékenyen megbeszéltük a hosszabbítást másfélre.
    A vége a kedvenc pozómban ért, Amy terpeszben térdelt, én dugtam a torkát keményen, amikor éreztem, hogy itt a vég, akkor megálltam a legmélyebb ponton, ajkai a herémhez értek, és elélveztem a torkában, az óvszerbe, ahogy terveztem.

    Közvetlen volt mint egy barátnő, és jobban szopott mint a legtöbb pornós.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélteknek megfelelően, a bővebb infóban elérhető. Az 1 óráról az upgrade a 1.5 órára nagyon méltányos, ideális annak, aki nem akar kapkodni.
  • Összkép:

    Régóta volt a bakancslistámon egy jó torokdugás, eddig ezt nem sikerült sehol megugrani, az óvszer komoly nehezítés a lányoknak.
    Amynél ez nem volt probléma, teljes mértékben kiélhettem a fantáziam, olyan volt, mint a legkeményebb mélytorkos pornókban. És még 1 órányi kemény program után is folyamatosan mosolygott, és bíztatott a folytatásra :) Létezhet ennél jobb hozzáállás?
Happy Massage