• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Lala!
    Nagyon szépen köszönöm az elismerő szavakat! Örülök hogy kellemesen tölthettük el az időt! Nagyon várlak vissza hisz a programon túl nagyon jót csevegtunk ! Jól éreztem magam a társaságodban , igen kedves és kellemes férfit ismerhettem meg a személyedben! Várom a következő randit! Puszillak nagyon sokszor!

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés itt az oldal keretein belül történt, igaz kicsit rendhagyó módon. Személyes üzenetek formájában beszélgetni kezdtünk,közben ismét tanulmányozva a róla készült besziket, főként az utolsó,
    méltán lila Kapitányunk szösszenete sarkalt elhatározásra. VTR-en keresztül küldtem időpont javaslatot, melyet rövid időn belül el is fogadott. Ezt az időpontot, picit előrébb hozva, módosítottuk, most nem okozott problémát egyikünk számára sem.
  • Megközelítés:

    Üzenetben megkaptam emelet, ajtóra a pontos címet és mivel legutóbb ott jártam a barátnőjénél, nyílván semmilyen problémát nem okozott a cím megtalálása. Változatlanul az Allé, a Tüske-csarnok és a Rákóczi-híd által határolt terület a célállomás. Autóval érkeztem, parkoló volt a ház környékén több is. A parkolóknak van fizetős és zónán kívüli része is, érdemes figyelni erre. BKK-val is könnyen elérhető, 4-6-os villamos és egy pici séta a legkézenfekvőbb megoldás.
  • Helyszín:

    Fővárosi viszonylatban nyugalmasnak is titulálható környezetben lévő, több lépcsőházas, lakótelepi sorházak egyikében található ez a kis "örömsziget". A házban működő lift van, bár nem kell amúgy sem hegyet mászni a lakásig. Az előzőben már leírtak most is változatlanul érvényesek voltak. Hangulatfénnyel megkomponált szinte az egész lakás (az előtérben és a szobában is evvel találkoztam), kellemes légkört teremtve a felújított részeknek. A fürdő, káddal, zuhanyfüggönnyel és száraz kilépővel felszerelt. Tusfürdők és szájvíz rendelkezésre állnak, bár a sajátomat szoktam használni, így ezeket nem vettem igénybe. Véleményem szerint a célnak tökéletesen megfelelő, már-már otthonosan kialakított szentély vár minket.
  • Lány külseje:

    Bizony itt csalatkoznom kellett. Ennek személyesen, Szöszke feltett kérdésére válaszolva, hangot is adtam.
    -Erre, ilyenre számítottál?
    -Őszintén? Nem. Sokkal jobbat kaptam!
    Életemben most először nem csak gondoltam, hanem éreztem is, hogy a fotói nem adják vissza a valóságot. Ugyan a külső jegyek valóban felfedezhetők a képek alapján is, a popsijáig érő, hosszú haja, a tenyérbe illő, foglalkozást igénylő cicik, a formás popsi és lábai. De, amikor ez mind párosul a valóságban kapható kisugárzással, ott el lehet veszni.
    Fehérneműben fogadott, ami fekete színű volt, ezt kiegészítve egy tűsarkúval, amihez lassan fegyverviselési engedély kellhet, kibontott hajjal, eszméletlen benyomást keltett. Eszembe ötlött, hogy mekkora barom vagyok... Hol a fészkes fenében nézelődtem és keresgéltem eddig?! Most viszont itt vagyok, és hogy a választásom jónak bizonyult, már itt visszaigazolásra talált.
  • Erotikus masszázs:

    Uraim!
    Előrebocsátom, sőt akár kövezzetek meg érte, de ebben a részben nem fogok tudni túl sok információval szolgálni. Ennek egyszerű a magyarázata, mert szinte klasszikus értelemben vett masszázs, nem is nagyon volt. A 90 perces randinkból, talán ha 15 perc jutott, svéd regenerálódásra, gyakorlatilag két kényeztetés közé ékelve. Érezhetően tanult mestersége ez, bevallása szerint is három masszázs diploma bitokosa. Túl a tanult, begyakorolt fogásokon, alázattal, kedvesen és szeretettel végzi a "munkáját".
    Illatmentes krémet használva a lábaimtól kezdve, felfelé haladt, figyelve és eldolgozva a csomós részeket.
    Figyelemmel kísérte a bőröm reakcióját, meg is jegyezte, hogy látható a változás a hátamon, melyet gondolom a szakavatott kezeknek és a krémnek köszönhetek.
    Szöszke alaposan végiggyúrt a bokámtól a tarkómig, amit három részre tudnék bontani (hát, fenék, lábak). Minden résznek ugyan annyi időt szentelve, köszönet is érte, mert ilyen fenékmasszázsban még nem volt részem. Törékeny termetéhez képest, iszonyat erő van benne, ezt a tenyerét és az alkarjait használva is megtapasztalhattam.
    Ez a masszírozás két célt szolgált
    - nagyon kellemesen ellazított és kidolgozott belőlem problémás részeket,
    - lenyugodhattam két kényeztetés között, de ez lejjebb érthetőbbé válik.
    Amennyiben csak szimpla masszázsra vágyik bárki, az érzékelésem tekintetében arra is kiváló partner.
  • Levezetés:

    Feljutva az emeletre, kopogással jeleztem, hogy itt volnék. Nyílt az ajtó, hangulatvilágítás és félhomály fogadott, mert a Doktor néni, a fent említett "öltözékben" az ajtó mögé bújva várta, hogy belépjek. Bemutatkozás, két welcome puszi,kabát,cipő levételével kezdődött a program. Mivel az előtérben helyet kellett cserélnünk, megcsodálhattam a tűsarok jótékony hatását a popsira vonatkozóan, vigyorogva konstatáltam az előttem álló másfél óra lehetséges kimenetelét. Nagy köszönet, a tanga feltalálójának és kreativitásának, mert ez az élmény, csak így lehet tökéletes.
    A szobában átadtam, csoki és húsvéti meglepetés kíséretében, a hozott "papírba csomagolt" csokrot is.
    Ekkor szembesültem avval, hogy hiába érkeztem én kész tervekkel, hogy mi és hogyan fog történni, azt itt kidobhattam a kukába, ugyanis a Drága vendéglátóm köszönetképpen, hozzám bújt, megölelt, szájra puszival majd csókkal hozta tudtomra örömét. Így összeforrva, szóban is igyekeztünk átbeszélni jövetelem célját. Nehezen szántam rá magam, de vetkőzés és irány a fürdő. Mielőtt a kádba léptem volna, Szöszi utánam jött és kérte, segítsek kicsatolni a tarkóján összekapcsolt melltartó pántot. Félrehúzva a haját ezt megtettem, de nem bírtam kihagyni, hogy kiszabadítva a ciciket, a nyakát puszilgatva ne simogathassam, végleg elveszítve az elképzeléseimet.
    Visszatérve a fürdőből, ott folytattuk, ahol előzőleg abbahagytuk. Levettem róla a még rajta lévő aprócska bugyit és az ágyra keveredve puszik és csókok közepette, szóltam, hogy most bizony "megeszem". Beelőzött. Beolajozta magát, majd engem is és simogatás közben, mosolyogva fogadta, hogy további állítgatásra itt már nincs szükség. Imitálva természetesen, pacival kezdte a csúszka ízelítőt, közben folyamatosan felkéredzkedett pusziért vagy csókért. Élvezetes kezdésnek bizonyult, amikor arra lettem figyelmes, hogy a farkam már a cicik között fickándozik. Hova lehet még ezt a mámort fokozni, és lám, már a szájacskájában tüntem el. Örületes bevezetést kaptam, viszont elérkezett az én időm, helyet cseréltünk, csókolózva húztuk tovább egymást. Puszilgattam a nyakát és elindulva a testén lefelé, elidőzve a ciciken a bimbócskák kényeztetésével, a kezemmel éreztem a selymes puncijának izgalomba helyezett állapotát. Gondoltam megkísérlem fokozni az amúgy sem kevéssé tüzes hangulatot, a szeméremdombot, a combjait csókolva, nyalogatva húztam alkalmi kedvesem egyre feljebb. Szép óvatosan belenyalintottam a punciba, ami bizony nagyon szépséges, formás, szűk, pici borsószemmel díszített, látványra is gyönyörű kompozíció. Apró pici remegésekkel és elharapott sóhajokkal hozta tudomásomra, hogy tetszetős neki, mígnem érkezett egy helyezkedős, nagyobbacska visszajelzés. Nekem ez még nem volt meggyőző, folytattam hát a nyalakodást simogatással kiegészítve, amikor is, hihető módon megérkezett. Szívesen bírtam volna még maradásra, de kérte, hogy cseréljünk, így a lenyugtatását követően, ismét megkaptam a csúszka és francia tudásának legjavát.
    Kis idő elteltével érezte, hogy bizony a durranás határán vagyok, és hogy összekaparjam magam, közbe iktattuk a svédmasszázst. Sikerült visszakeverednem a valóságba, de ezt már ecseteltem feljebb.Elhangzott, az "ebből elég ennyi is, megfordulhatsz" felkérése, és ismét előkerült az olaj. Frenetikus csúszkájával előidézte, hogy meredezzek, valamint előrebocsátotta a kivégzésem útját. Egyre többet éreztem a farkamon a ciciket és a száját. Őrületes látvány, ahogy a nyelvecskéje szánkázik a gáttól a makkig, egy apró pontot sem kihagyva vagy hanyagolva. Többször meg kellett állítanom egy csók erejéig, mert a puha szája, a folyamatosan izgató nyelve, nagyon magasan lebegtetett. Felvetette, pihenés képpen, próbáljuk ki a fordított csúszkát is. Vele, az valami felemelő érzés. Tökéletesen elhittem érzésre, hogy kutyusban benne vagyok, pedig nem. Közben az impozáns popsijának látványa borította el a valóságot, ezalatt karcsú derekába kapaszkodva csak húztam magamra.
    Fordultunk és újra cici, francia, csók kombináció volt a menü. Ekkor már nem volt visszaút, és a szájacskájában lett végem. Végig rajtam maradt, amíg lenyugtatott és a méret csökkeni nem kezdett.
    A két hete tartó, önmegtartóztató idő alatt toborzódott organikus állományt adtam át felügyeletre, melynek jelentős része, mélységi felderítésre indult a pocakjába, a kissebb szökevény csoportot átadta a Szilviaként elhíresült fejvadásznak.
    Az egész találka alatt, folyamatosan beszéltünk egymással, ezt a végén mintegy megkoronázva, összebújós eszmecserével zártuk a randinkat. Fürdést, öltözést követően, törölközőbe csavarva kísért ki, ahol ölelkezős, csókkal fűszerezett búcsúzkodásban köszöntünk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Szöszke bővebb infójában minden erre vonatkozó kérdére korrekt választ kaphatunk.
    Szerintem a csokor mértéke átlagos, ezt a leírtak szerint, az extrával kiegészítve az elején adtam oda, nekem ez így kézenfekvő. A kapott élmény viszont egyáltalán nem átlagos, bizony jóval felette van.
  • Összkép:

    Rendkívül kedves, figyelmes és szeretetre méltó, ugyanakkor filigrán, magas szexussal megáldott, szép Nőt ismertem meg benne. Alázatosan és szeretettel végzi a dolgát, értékeli és sokszorosan meghálálja, ha Nőként bánunk vele.
    Drága Doktor néni!
    Nagyon szépen köszönöm, hogy szakítottál rám időt és nagy köszönet a "Felejthetetlen" találkáért!
    Természetesen csak ajánlani tudom, én biztosan megyek még...
Happy Massage