• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Konnyen ment az egyeztetes, habar korabban mar kerestem, de nem volt elerheto, nem mindig dolgozik, van amikor szabin van es pihen tobb kevesebb idore., de most szerencsem volt.
  • Megközelítés:

    A megkozleites egyszeru mind kocsival - ingyenes parkolo van - es tomeg kozlekedessel is. Nem messze van attol a helytol ahol korabban rendelt.
  • Helyszín:

    A helyszin maga elsore a regi szoci 10 emeletes lakohazak retro korszakat idezi, de amikor belepsz a lepcsohazba azt latod hogy minden korszerusitve van es teljesen modern csak epp ugy mint egy uj epitesi lakohaz. A hely tagasabbnak tunt nekem - ezt meg is jegyeztem neki - mint az elozo volt es erre azt mondta inkabb tobb szoba van, mint tagasabb. A tisztasagra es rendre ugyel, igenyes ebben a tekintetben, ami nekem fontos.
  • Lány külseje:

    Mar nem elso alkalommal jartam nala. Korabban nem voltak szilikon ciciei, de mar egy ideje (kevesebb mint 1 eve) mar azok. Eleg nagy ciciket sikerult csinaltatnia, sajnos a hegek lathatoak a cicik aljan. En jobban szerettem ot termeszetes cicikkel, de az alakja sokat valtozott, nagyon sokat fogyott elonyere es csinos szexi alakja van, nagyon finom latvanyt nyujt!
  • Action:

    Konnyen ment a feloldodas mert a szemelyisege nagyon kozvetlen, kedves, mosolygos es allandoan kacag, nevetgel, edes szemelyisege van. Szeretem a kozvetlenseget. Kerdezte van e baratnom valahogy kozelinek ereztem ot, sokkal kozelibbnek mint vala mashol is, ezt erdekesnek talalom. Beszelgettunk sokat, tobbet kozott hogy nemet nyelvet kellene tanulni stb. Mondtam neki viccesen, hogy tanulhatnank egyutt es cserebe neha franciaznank. :) Nagyon racsattant a farkamra, es en kozben dicserve es emlegetve nevet sohajtottam fel, mert nagyon jol csinalja, tovig bekapja elvezettel es teljes muveszi odaadassal, alaposan. Aztan valtottunk es elorol tamadtam be , de eleg hamar eljottem , nem akartam sokat vacakolni, ami neki nem esett jol, ereztem o tobbet akart ennel. Nem tudom miert, de valahogy ez az erzelmi kozvetlenseg engem megzavart egy kicsit, nem is ertem ezt...ugy erzem szimpatikus vagyok neki. Amikor elindultam, akkor megjegyeztem , hogy elrabolom ot innen, mire o csak annyit mondott, hogy nem lehet mert o ra itt meg nagy szukseg van.:)
  • Elszámolás:

    Korrekt volt meg az elejen rendeztuk, budapesti atlag. Semmi kec-mec.
  • Összkép:

    Nagyon kozvetlen csaj. Baratno stilus, de pornos elemekkel. Kicsit zavart hogy tul kozelinek erzem, mi ilyen helyekre nem erzelmi okobol megyunk ugye. Szuper kis szexi alakja van, jol karban tartja magat, nagy szilikon cicikkel, bajos mosollyal es szemelyiseggel.
Happy Massage