• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt kicsöngött nem vette fel előszőr, de pár perc múlva vissza csörgöt és megbeszéltük a randit. Telefonba kedves és közlékenyen beszélt.
  • Megközelítés:

    Másodjára járok nem volt rutni de tudtam hova és mit lehet . XI ker amit megad címet pontos. Közelbe villamos megálló a metró sincs messze... parkolóba napközbe lehetett találni helyett szinte a ház elött.
  • Helyszín:

    Panel sokadik emelete. De nagyon szépen berendezve már múltkor is lertam nagy szoba az ágy el lett fordiitva múltkori randihoz képest így sokkal jobb. Fűrdő jól felszerelt pont az van ami kell. Van egy ki szobája is és mivel van a helyszínen egy macsek oda zárta be ezt múltkor észre sem vettem.
  • Lány külseje:

    Korábbi beszámolómba leírtam 4 hét alatt semmit nem változott. Most frissen volt borotválva, ugyan abba a fekete ruciba fogadott. Nem látszik rajta hogy gyereke van, nagyon jól tartja magát.
  • Action:

    Múltkori randinál egy nimfó lányt ismertem meg, ezért lelkesen kerestem ismét. Ismétlés a tudás anyja címmel és nem csalódtam. Érkezésnél volt egy kis időpont félre értes de hamar túllendült rajta már azt hitte nem is jövök. Fekete csipkébe fogadott kértem törcsit irány fürdés.

    Megtörölközés után irány a numera. Ágyon fekve fogadott bugyi nélkül, de a fekete csipke mindvégig rajta. elé léptem és érzéki franciába kezdett. Közbe elkezdtem a ciciket simogatni majd, lekalandoztam a kedvenc testrészéhez, de Ő folyamatosan szopott. Nagyon hamar felizgultam- 69 fordultunk én voltam felül ujjaztam és nyaltam fantasztikus pillanat volt. Emlékezett, hogy szeretem a popsi nyalást kicsit előre tolt és néhány percig nyalta a golyókat és hátsómat. Nem kellett több ha folytatja elélvezek és akartam még a popsi szexet, Vittem magammal egy vibrátor és anál plugot kértem, hogy kicsit játszon magával. Kicsit legalább pihentem és élvezkedve néztem ahogy játszik magával. Síkosító nélkül használta az anál plugint ami nagyon jól csillagot a kis popóba. Akkor gyerünk vibri ki irány a punci lassan kezdtem de előjött belőle a dugjál meg kérés mint tehet ilyenkor az ember elkezdtem gyorsítani és mindent bele, néhány perc után át kértem magam a popóba mert végül is ezért jöttem. Plugint szép lassan kihúztam rendesen kitágult a drága és akkor rajta a popó . Misszibe kezdtem, hamar elnyelte a szerszámom. Párnát tettem alá magasabbon legyen majd az ágy szélére a karfára fektettem lábai az égnek és ott dugtam. Fullos látvány volt a tini lányt így dugni, fordultunk még dogyba majd vissza misszionárius pózba majd így lett végem. hagyott lenyugodni. Én irány el fürcsi közbe ö is tisztálkodik készül a következő mentre de én nem érzek magamba erőt, igaz időm sem lett volna ahogy néztem de ha kedvem lett akkor nála lehet az időt kibővíteni. Kedvesen elbeszélgettünk a napjairól és lassan leléptem, puszi várlak vissza köszönés közepette lelépcsőztem a sokadik emeletről Lift van csak nem szeretem.

    Vissza fogok menni igaz kicsit kalandozok más felé is mert nagyon jól éreztem magam és ugyan azt a szolgáltatás kaptam mint korábban.


    Helyesírásom miatt bocsi...
  • Elszámolás:

    Előre megbeszélt összeg ami máshol extra az itt benen van az alapba 20 rózsaszál nem tudom , hogy ez sok vagy kevés de szerintem megéri amit szolgáltat. Időtartam rugalmasság számomra új.
  • Összkép:

    Ismétlés a tudás annyja. Amiért mentem megkaptam nem volt csalódás.
Happy Massage