• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Nemrég sikerült elolvasnom üzeneted. Úgy éreztem szeretve vagyok olvasása közben. Azt hiszem nincs mit hozzá tenni, csupán magamat újra :) Amit kiadtál, itt hagytál magadból valóban csodálatos volt. Az élménybeszámolódban kifejezted szépen magad, legalább is azokat a részeket amit kaptál, és ami vagyok. Szeretetem érjen utol bármerre jársz cserébe mihamarabb. Visszavárlak! Puszika

  • Egyeztetés:

    Már jóval régebben kinéztem magamnak a hölgyet, de eddig valamiért kimaradt, hogy eljussak hozzá. A héten az egyik este az elérhető lànyok után kutattam, amikor megakadt a szemem rajta. Telefonon minden gond nélkül bejelentkeztem, amit vtr-n is megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű címet adott, amit fennakadás nélkül megtaláltam. Parkolni a ház előtt ugyan nem lehet, de egy közeli mellékutcában van elég hely. Tömegközlekedést nem ismerem annyira, de villamos a ház előtt megy el.
  • Helyszín:

    Nagyon furcsa volt, én mindenesetre még nem tapasztaltam ilyet. A hàz kívűlről egy régi vámház, a lakás viszont nagyon igényes, felújított. Hangulatvilágítás a szobában, és a fürdőben, világító zuhanyrózsa, nagy franciaágy, igényes berendezés. Tiszta törülköző, többféle innivaló előkészítve, a fürdőszobában néhány tusfürdő, egy szájvíz, és dezodor.
  • Lány külseje:

    Az egyik legjobb testű hölgy akinél megfordultam. Nagyon jól tartja magát, látszik a rendszeres sportmúlt. Ugyan van egy kis pocak, de ez szerintem csak jól áll neki. A melle jófajta szilikon, a puncija illatos, a feneke markolnivaló, a bőre feszes, szolibarna. De a képeken gyakorlatilag minden látható, szóval nagy meglepetés a helyszínen nem ért.
    Kérésem szerint fehérneműben, és magassarkúban fogadott, ottlétem alatt végig vidám, beszédes volt.
  • Action:

    Egy órás alapprogramra neveztem be, ezt telefonon tisztáztuk, a randi menetét a helyszínen vettük át.
    Pontosan érkeztem, a kapuban hívtam Angit, és megadta a belépő adatait, de volt némi fennakadás, mivel a kapucsengő nem működött, ezért a hàtsó bejárathoz irányított, és ott jutottam be a földszinti kéjlakba. Angi kedvesen üdvözölt, beinvitált a szobába, leültetett, innivalóval kínált, beszélgettünk egy pár percet, én közben a formás idomait vettem szemügyre.
    Egy gyors tisztálkodási program után belekezdtünk a közös szeánszunkba. Miután kényelmesen elhelyezkedtem az ágyon, Angi levette a melltartót, és nekilátott a kényeztetésemnek, úgy helyezkedve, hogy mindenhol hozzáférhessek. Érzékien, lassan játszott a barátommal, nem kímélve a környéket sem, én közben lehámoztam róla a bugyit, és a meleg puncijàt simogattam. Egy idő után kértem, hogy forduljunk kölcsönösbe, és így folytattuk egymás izgatását, aztán jöhetett a gumi, amit Angi ügyesen felhelyezett, én pedig be ahová kell. Hamarosan váltottunk, és hátulról is toltam egészen az első lövésemig. Nagyon jó volt döngetés közben nézni a formás hátát, markolni az izmos fenekét, hallgatni a kéjes nyögéseit, így nem is csoda, hogy hamar végem lett.
    Amikor végeztem megtörölgetett, kaptam egy pohár innivalót, majd megmasszírozott, közben én erőtt gyűjtöttem a második menethez. Amikor megfordultam, Angi előbb a szájával lehelt életet belém, majd behelyezte az ezredest a kemény cicik közé, és így húzta tovább a dolgokat. Jobbnak láttam, ha ismét gumit kérek, és némi síkosító felhelyezése után, ezúttal Angi került felülre. Miközben vàgtázott rajtam, én nagyon jól elvoltam a ringatózó ikrekkel, de szerettem volna még egy keveset hátulról is megrakni, ezért egy gyors helycsere után hátulról folytattuk. Ezúttal már jóval tovább bírtam, olyannyira, hogy így nem is sikerült ellőnöm a második patront, ezért közös masztival fejeztük be az élménydús programunkat.
    Angi ismét letörölgetett, és beszélgettünk addig amíg, úgy éreztem, hogy képes vagyok felkelni, és kivànszorogni a fürdőszobába. Öltözködés után kaptam még egy pohár ásványvizet, váltottunk egy pár szót, majd időm végeztével távoztam.
  • Elszámolás:

    A helyszínen is annyi volt amit megbeszéltünk. Alap programért átlag ajándék, amit előre letettem az asztalra, a további sorsával nem foglalkoztam. Van néhány extra, de ezeket nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Kellemes együttlét volt egy nagyon vonzó hölggyel, jól éreztem magam. Nem tudom eddig miért maradt ki, de lényeg, hogy pótoltam ezt a hiányosságom :)
Happy Massage