• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Anna már korábban a kedvenceim közé került és korábban sikerült meglátogatni őt több alkalommal. Az egyeztetés könnyedén telefonon történt párnappal a randi előtt.
  • Megközelítés:

    A helyszín könnyen megközelíthető gépkocsival és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt. Parkolóhelyet 20-30 méteres távolságon belül mindig találni fizetős de a kedvezőbb árfekvésben, tömegközlekedési útvonalak pár perc sétával elérhetőek.
  • Helyszín:

    A helyszín egy újépítésű épületben közepes magasságban található. Érkezéskor telefonos iránymutatás a bejutás megsegítése érdekében a magasság áthidalásában lift segít. Kkét szépen berendezett szoba várja a vendéget a nagyobbikban tatami és masszázspad is található a kisebben csak tatami. A tatami mellett mindkét oldalon tükrök a falakon körbefutó ledsor biztosítja a sejtelmes félhomályt . A fürdőben kád található zuhanyfüggönnyel a tisztaságra nem lehet panasz. A higiénia megteremtéséhez bőséges választékban rendelkezésre áll minden szükséges kellék.
  • Lány külseje:

    Csalódás nem ért hiszen tudtam kihez jövök, Anna egy szép arcú csinos leányzó tenyérbe illő cicikkel, bársonyos bőrrel és kacsú derékkal. Egy faltnyi tangában és egy sokat sejtető hálószerű topban várt.
  • Erotikus masszázs:

    Ez egy kötelezően kitöltendő rész de az a baj hogy nem tudok mit írni mert a masszázsra most sem került sor. A masszírozásra szánt időben beszélgettünk a múltról, jelenről és a jövőről megmasszíroztuk egymás lelkét.
  • Levezetés:

    Érkezésemkor hiba csúszott a szervezésbe várni kellett a fürdőre ezt az időt felhasználtuk egy kis beszélgetésre hogy kivel mi történt korábbi találkozásunk óta közben kezeink felfedező útra indultak az ismerős domborulatokon és elcsattantak az első puszi, csókok. Halk koppantások az ajtón jelezték hogy a fürdő felszabadult nehezen de sikerült elengednem hogy a kötelezően megtisztuljak. A higiénia megteremtése után a folyosón randiztunk és együtt tértünk vissza légyottunk helyszínül szolgáló nagyobbik szobában. A korábban megkezdett ölelkezésünket a szobába beérve folytattuk kezdetben a masszázspadnak dőlve majd a tatamira ereszkedtünk. A tatamin folytattuk egymás testének felfedezését hosszú érzéki csókok között markolásztam a tenyérbe illő ciciket csókoltam a száját, nyakát a meredező megkeményedett bimbókat. A szám felfedező útra indult déli irányba végig csókolva izmos hasát érkeztem öléhez ahol a szét nyíló lábak jelezték a kedvező fogadtatást. A nedvesedő szemérme jelezte a hogy jó úton járok kezdetben csak finoman majd egy hevesebben ízlelgettem kelyhét az erősödő sóhajok és a nedveiben úszókelyhe jelezte hogy jó úton járunk a végső beteljesülés irányában. A csípőjét megemelve biztosított még jobb hozzáférést öléhez rövid időn belül teste megfeszült és a hangok felerősödtek siker koronázta ténykedésemet. Anna csendesen pihegett tovább kényeztettem az érzékennyé vált kelyhét nem kellett sok idő és sikerült ismételten örömet szereznem ami most intenzívebb és hangosabb volt az elsőnél. Ölétől felfelé indulva elindultam apró csókokat lehelve testére a kedvenc test tájaimnál meg-meg állva érkeztem meg az ajkaihoz ahol hosszú csókban forrtunk össze. Kis ideig egymás mellett feküdtünk érzéki simogatások között majd Anna elindult déli irányba apró puszikat és simogatásokat nem sajnálva érkezett meredező férfiasságomhoz. Az érzéki kézi kényeztetést orális örömökre cserélte a változatos franciás kényeztetésnek sajnos csak rövid ideig élvezhettem mert célhoz de ez a rövid idő is csodálatos volt.
  • Elszámolás:

    Nem esett róla szó sem a bejelentkezéskor sem a randi alatt, távozásom előtt kérdeztem hogy történt-e változás nemleges választ kaptam így ott hagytam a szokásos ajándékot.
  • Összkép:

    Annát mindig szívesen látogattam és mindig nagyon jól éreztem magam a társaságában sajnos ez a mostani az utolsó találkozásunk volt mert távozik a civil életbe sajnos.
    Köszönöm hogy ismerhettelek.
Happy Massage