• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettük az időpontot, mely könnyen és gördülékenyen ment! A telefont Panni vette fel, nagyon aranyos és kedves hangja volt, már itt eldöntöttem, hogy meg kell őt látogatnom. Szerencsémre sikerült is egyeztetni egy másnap esti időpontot!
  • Megközelítés:

    Buda egyik központi helyén található Panni "rendelője". Könnyen megközelíthető mind autóval, mind pedig a közösségi közlekedés eszközeivel is. Parkolás viszont napközben fizetős és nehézkes, erre készüljetek! Busz, villamos, hév szinte a ház tövében tesz le, így én is ezt választottam.
  • Helyszín:

    Régebbi bérház, de maga a lakás nagyon szépen fel van újítva. A szobában található egy kanapé, és egy masszázspad is (mindkettőt igénybe is vettük :D ). A fürdő tiszta és rendezett.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitás után egyből szemben találtam magam Pannival. Nagyon tetszett a látvány. Őszintén megmondom, nem emlékszem, hogy miben várt, azonban arra igen, hogy nagyon szép mosolygós arca elbűvölt. Bemutatkozás után a szobába kísért, ahová előttem ment. Nagyon tetszett a látvány amit nyújtott már itt is. A képek megtévesztőek, és ezt nem azért mondom, mert a szokásos III. kerüleri retus képekkel hirdet, hanem mert rendkívül sokat változott elmondása alapján is - előnyére!!! Sokkal, de sokkal szebb lány élőben Panni mint amit a képek sejteni vélnek, pedig a képek alapján is gyönyörű lányt vizionál az ember, de a valóság még ezt is felülmúlja rendesen. Gyönyörű arc, formás alak, markolni való cicik, és iszonyat formás popsi. 10 pontos számomra!!! Top 3 tagja számomra egyértelműen. :-)
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órás programra jelentkeztem be Pannihoz. ez a program alapesetben tartalmaz kétszeri masszázst és kétszeri levezetést. Gyors fürdésem után Panni kérte, hogy hanyatt feküdjek a masszázs padra ( már ez a felállás nagyon tetszett :D ) és kis olajjal elkezdte masszírozni, simogatni a combomat, lábamat. Majd szépen lassan kezdet közelíteni a lényeghez...gyakorlatilag a masszázs része itt ki is fújt a dolgoknak, na jó, a két menet közt, egy laza levezető kis pár perces masszír volt még :-) Biztos nagyon ért Panni a masszázshoz is, de most nem erre fektettük a hangsúlyt! :)
  • Levezetés:

    Szóval nagyon hamar a levezetés részéhez ért a dolog, amit egyáltalán nem bántam :D Finoman kézzel kezdett el kényeztetni, majd szinte egyből a száját is bevettette. Látszik rajta, hogy egyáltalán nem kényszerből csinálja, és később el is mondta, hogy imádja csinálni a férfiaknak szájjal. Nagyon nagy rutinnal rendelkezik, nem nagyon kellett őt irányítani, magától tudja, hogy jó a férfinak. Volt benne mélytorok is, teljesen nem ment le neki, de próbálkozott többször is vele, ami nagyon jól esett! Éreztem, hogy nem sokáig fogom bírni így, ezért jeleztem neki, hogy lassan el fogok menni, mivel nem tudtam, hogy nala mi az etikett! Azonban Panni nem nagyon foglalkozott ezzel, folytatta tovább a franciát, mígnem hatalmasat élveztem a szájába! Nem ugrott le egybol rólam, megvárta míg szépen lenyugszom, és csak ezt követően engedett ki a szájából, majd nyelt egy nagyot és már mosolygott is ismét! Meglepett, de egyben örültem is ennek, nagyon jó érzés volt! :)

    A második kör hasonlóan az elsőhöz zajlott szinten végig szájbaelvezessel és nyelessel!
  • Elszámolás:

    Budapest legjobb értek aranya továbbra is ami a III. kerületet jellemzi. Maximálisan megérte!
  • Összkép:

    Összességében nagyon jól éreztem magam Pannival, biztosan meg fogom meg látogatni őt! Nagyon szimpatikus személyisége mellett kiemelkedő erotikus kisugárzással és szexuális kultúrával rendelkezik! :)
Happy Massage