• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem vele 1 nappal korábban. Elsőre felvette és minden szükséges információt megkaptam.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, kissé távolabb parkoltam ami fizetős volt. Címet megtalálni nem probléma, akinek gondjai akadnak okos teló google térkép segít.
  • Helyszín:

    A környéken lévő panelépületek között újnak ható modern épület. Lakás tiszta, fürdőben sarokkád. Törülköző, tusfürdő rendben volt. Baszobában francia ágy, hangulatos félhomály.
  • Lány külseje:

    Szuper szexi vékony lány óriási cicikkel, kedves mosolygós arccal. Egy hálós kis semmiben és tangában fogadott, szóval nagyon rendben volt.
  • Action:

    Érkezéskor puszival fogadott. Cipő és kabát az előszobában maradt, mi be a baszobába. Megbeszéltük még egyszer, hogy mit szeretnék (extrák, stb) és hogy a végén számolunk el. Kaptam egy törcsit és már mentem is zuhanyozni. Az ágyon várt visszatértemkor és rögtön csókokkal indított. Haladt lefelé majd lekerült rólam a törülköző. Előttem térdelt az ágyon és mikor leért a farkamhoz a tövétől a végéig jól benyálazta, majd úgy elkezdett szopni mint akit pisztollyal fenyegetnek. A zacsit sem hagyta ki, hol kézzel masszírozta, hol meg-megnyalta. Én közben hol a ciciket markoltam hol a kerek fenekébe kapaszkodtam. Punciját simiztem amennyire elértem ebben a pózban. Kb. 3 percig bírtam mert az hagyján hogy vizuálisan is jól esett, de közben úgy cuppogot, nyögött, azt hittem rögtön végem van. Megszabadítottan a ruhájától és gumit kértem. Pacival folytattuk. Markoltam a popsiját és hangos biztatására, hogy "húzzam jól a faszomra" nem bírtam tovább, telelőttem a gumit. Kis tisztálkodás után folyadék pótlás és egy kis beszélgetés következett. Nem tudom hogy direkt vagy véletlenül de úgy ültünk-feküdtünk az ágyon, hogy cicije közben végig valamelyik testrészemhez ért. Hamar kedvet is kaptam hozzá, hogy újra a kezeim közé vegyem. Állva kezdtünk neki a második menetnek. Háttal nekem a popsiját a farkamhoz dörzsölve állt én meg a cicikkel játszottam, közben a nyakát csókoltam. Apropó csókok. Szerintem kevés volt, de ezt betudom annak, hogy az idő nagy részében mást csinált a szájával. Aztán hátranyúlt a kezével csekkolni a helyzetet és mivel kezdett a farkam újra éledezni, megfordult és elém térdelt a szőnyegre. Na ami ezután következett... Remegett a lábam annyira jól és kegyelmet nem ismerően szopott. Le kellett ülnöm az ágy szélére mert alig bírtam a tempóját. Hagytam még egy kicsit aztán gumit kértem és hátulról jól visszatámadtam. Küldtem ahogy bírtam, kapaszkodtam a kerek popsijába. Mikor kezdtem fáradni kértem, hogy végezzen ki a szájával. Hanyatt dobtam magam és ŕám vetette magát. Bevetett mindent de valahogy nem éreztem, hogy el tudok menni másodszorra. Ezért inkább besegítettem neki kézzel, amíg ő rácuppant a zacsira meg a golyszikra. Amikor éreztem, hogy kész vagyok, visszakértem a farkamat a szájába és beleélveztem. Jól leszopogatta majd eltűnt az utódokkal a szájában a fürdőbe egy percre. Ismét kaptam inni majd zuhany, búcsu és távozás.
  • Elszámolás:

    Habár először jártam nála mondta, hogy a végén számoljunk el. Ez megalapozta a kölcsönös bizalmat közöttünk. Kevés tapasztalatom okán az ajándék mértékénél a helyi átlagot választottam itt az értékelésnél. Extrákkal együtt viszont szerintem már felette van. Ettől függetlenül teljesen korrektnek tartom.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Jázminnal, legközelebb 1 óra helyett biztos hogy 2-re mennék, hogy jobban legyen idő regenerálódni a 2. menetre. Most jártam először nála és nem csalódtam. A beszámolói a hirdetése azt tükrözik amit tényleg adni fog. Aranyos, bomba csaj aki fantasztikusan franciázik, imádtam megfarkalni.
Happy Massage