• Norina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Norina reagálása

    Szia drága Hősöm!!!

  • Egyeztetés:

    Jópár nappal a találkozás előtt sikerült időpontot egyeztetni, teljesen zökkenőmentesen. Engem már az előtt elvarázsolt a kedves kis hangjával, mielőtt bőséges tájékoztatást nyújtott volna a lehetőségekről. Még az sem jelentett Neki gondot, hogy a találkozó előtti napon -sajnos- el kellett tolni a randit egy nappal. (Ez is csak a várakozás élményét fokozta bennem! :-) )
  • Megközelítés:

    Az Oktogontól nem kell sokat sétálni, tömegközlekedéssel kiváló, több lehetőség is van a tarsolyban, hogy eljusson az ember a célhoz. Nagyon egyszerű odatalálni...
  • Helyszín:

    Belvárosi, régi stílusú bérház. A bejáratnál kaputelefon, a megadott kóddal és Norina minden részletre kiterjedő navigációjával nagyon gyorsan megleltem Istennőm meleg kis kuckóját. A szoba nagyon igényesen berendezett, minden megtalálható benne ami szükséges. A hangulatfényért kislámpa felel; a kényelemhez pedig kanapé, szobainas, kisszekrény egyaránt található. Minden nagyon patent.
    A fürdőszobához Noncsi elkísért, ahol meg is várt, nem kis meglepetést okozva ezzel! Igazán figyelmes gesztus volt Tőle! A fürdő pici, de a célnak tökéletesen megfelel: saroktusoló, wc, mosdó, kádkilépő, törölköző, tusfürdő- hegyek, szóval nem lehet ok a panaszra semmiképpen.
  • Lány külseje:

    Mivel előzetesen nem volt lehetőségem arcos fotót látni Róla, ezért bíztam a meglepetésben. :-) Röviden összefoglalva: Norina csodálatosan gyönyörű lány! Már ajtónyitáskor széles mosollyal és elbűvölő személyiségével fogadott. Kis meglepimet finom puszival honorálta, úgy vettem észre, hogy tényleg sikerült örömet okoznom. Varázslatosan szép, mosolygós arca mellett gyönyörű alakja, és finom, puha bőre egyaránt ámulatba ejtett. Mindemellett mindvégig azt éreztem, hogy itt tényleg 100% odafigyelést kapok. Teljesen levett a lábamról, minden tekintetben. :-)
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve, a kis teázással egybekötött beszélgetés után elnyújtóztam a matracon. Nagyon megörültem, amikor szakszerű masszázst kerestem egy szép lánytól, mivel már az egyeztetésnél kiderült, hogy Noncsi részéről is nagyon fontos részét képezi a programnak a masszázs rész. És bizony itt tényleg szakszerűt kell érteni, minden túlzás nélkül. :-) Lábnál kezdte, folytatva a vádlival, majd áttért a combokra és a fenékre, végig nagyon alapos mozdulatokkal "operálva". A derekamat, hátamat és a nyakamat is jól átdolgozta, különös figyelmet fordítva a fájósabb részekre, így a lapocka melletti csomókra. Ahol kellett tényleg erőt vitt bele, pont annyit, amennyi kell, és persze mindezt kellő szakértelemmel tette. Másnap éreztem is azt a bizonyos izomlázat. :-) Közben jókat beszélgettünk mindenféléről, de erről majd később...
  • Levezetés:

    Csodálatos, ahogyan átvezeti a masszázst a gyengédebb, finomabb irányba. (Nem mintha addig is a kínok kínjában kellett volna átélem, éppen ellenkezőleg.. :)) A masszázs után lekerült a melltartó, beolajozta magát, majd egy nagyon finom cicis, puszilgatós, érzéki csúszkát kaptam. Soha nem felejtem el az érzést, amikor lágy, puha bőrével hozzám simult. Majd kis olajjal és gyengéd mozdulataival még jobban felfokozta a hangulatot. Bár ekkor még hason voltam, így is igyekeztem viszonozni kedvességét. Meg is lett az eredménye, a következő pillanatokban lekerült az utolsó ruhadarab is. Pusziltuk, öleltük, simogattuk egymást mindenhol. Csókjai egyszerűen más dimenzióba repítettek! Noncsi hanyatt fekve kényelembe helyezte magát, majd folytatódott a gyengéd szeretgetés. Pusziltam, csókoltam ahol csak lehetett, arcától egészen a hasáig. Nem is bírtam sokáig, hogy ne ízleljem meg legfinomabb testrészét! Mondhatom, hogy "mézédes" érzés Őt az élvezetekig juttatni... :) Miután picit szusszantunk, megkért, hogy térdeljek fel! Miközben Norina hátát és fenekét cirógattam, olyan mennyeien finom ajándékot kaptam Tőle, amit átélni lehet, de szavakkal kifejezni aligha! Nem győztem felocsúdni, egy darabig nem is ment. :) Kis törölgetés, tisztálkodás után teával kínált, majd egy gyors zuhannyal felfrissítette magát. Rövid idő múlva vissza is tért Hercegnőm, és egymáshoz bújva jót beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek szerinti ajándékot a megérkezésem után letettem a szekrényre, nem is beszéltünk róla.
  • Összkép:

    Több mint pozitív az az érzés, amivel - nagy bánatomra- el kellett hagynom a helyszínt puszik és ölelések után. Még abban a meglepetésben is részesültem, hogy kaptam egy kis időt Noncsitól egy nagyon mély beszélgetésre. A párbeszéd tartalma abszolút csak ránk tartozik, de annyit mondhatok, hogy ilyenkor látszik meg igazán, hogy ki milyen ember is igazán. És itt bizony egy szuper-intelligens Hölggyel találkoztam, akinek a társaságában testileg és lelkileg egyaránt sikerült feltöltődnöm. Mivel előzetesen a bemutatkozó adatlapján kívül az élménybeszámolók nyújtottak segítséget egy fantasztikus masszázs és egy nagyszerű társaság kiválasztásához, bátran írhatom, hogy : igen, megtaláltam! :-) Sőt, hogy tovább menjek minden a várakozásomon felül alakult. Norina egészen a telefonbeszélgetéstől a személyes távozásommal bezárólag, végig nagyon kedves és figyelmes volt velem. Dícsérő, bókoló szavaival nem győztem betelni, igyekeztem is viszonozni. Viszont annyira belemélyedtünk a beszélgetésbe, hogy egy valami elmaradt részemről, abszolult a saját hibámból! :( Remélem legközelebb lesz alkalmam pótolni! ;-)
    Rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy egy - a szó legjobb értelmében véve- értékes tulajdonságokkal megáldott gyönyörű NŐ mellett igazi férfiként érezhettem magam! Tudása és személyisége alapján is egy jelző jut Róla eszembe: Istennő
    Köszönöm szépen Noncsi! :-)
Happy Massage