• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon üzenetben egyeztettünk, könnyen ment, épp online volt. Sikerült egy közeli időpontot lefixálnunk.
  • Megközelítés:

    Ez gyerekjáték volt, a Lurdy parkolót már írták többen, hogy a legjobb megoldás. Nekem ezzel nem kellett foglalkoznom, mivel ezen a környéken dolgozom, így csak át kellett sétálnom hozzá.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark lifttel. A lakásból, amit láttam az teljesen rendben van, a szoba ugyan elég kicsi, de a célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Már kétszer jártam nála, így nem ért meglepetés. Nem változott külsőre semmit, csak újabb tetoválások vannak. Ez engem nem zavar, mivel rajtam is van elég sok.
  • Action:

    Beinvitált a szobába és vetkőzés közben gyorsan megbeszéltük, hogy a legutóbbi randi óta mi történt. Ezután elkísért a fürdőbe, ahogy végeztem az ajtóban várt és visszakísért a szobába. Az ágyra dobtuk magunkat és csókkal indítottunk, majd lejjebb haladva a cicikkel kezdtem foglalkozni. Ezután hagytam magam kényeztetni, hiszen ezért mentem. A francia tökéletes a környék is igen nagy hangsúlyt kap a kényeztetésből, néha lekalandozik a popóhoz is, ami igen nagy élményt tud adni annak aki szereti és persze, ha jól csinálják. Itt ezzel nincs gond, sőt többször lassításra kellett kérnem, mert terveim előtt végem lett volna. Egy pár lassítás után éreztem, hogy végem lesz, így felálltam az ágy mellé és egy tökéletes véget abszolváltunk, ami a szájába ment. Gyorsan megszabadult a végterméktől és engem is megtisztított.
    Felajánlott egy masszázst, amit el is fogadtam. Nem volt sok, mert izomlázra panaszkodott az edzései miatt, de így is jól esett.
    Megkérdezte a második kört, aminek örültem, mert éreztem még egy kis energiát. Ezt is csókkal kezdtük, majd megint én következtem. A francia változatlan, de sajnos éreztem, hogy segítenem kell neki. Így a második kört közösen fejeztük be, ami szintén a szájába történt.
    Gyorsan letisztálkodtam és letusoltam és irány vissza melózni.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó mindent tartalmaz, így nem is beszéltünk róla. Mivel nem először voltam nála így a végére hagytam és a komódra helyeztem.
  • Összkép:

    Többször találkoztunk már így nem volt meglepetés, a hozzáállása változatlanul jó, ugyanolyan volt az első és a következő alkalmakkor is.
Happy Massage