• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri reagálása

    Gergőkém! Szia!

    Köszönöm a csodás szavakat :)

    Mesés randink volt, felejthetetlen :))

    Várlak vissza, amikor újra rám vágynál :)

    Csók&ölelés Neked :)

    Dóri

  • Egyeztetés:

    Többször beszéltem Dórival a napokban, de időpontot nem igazán találtunk, mivel sokszor volt elfoglalt. Az életünket összeegyeztetve döntöttünk úgy, hogy biztosra megyek és előre foglalok inkább következő napra.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam és GPS-est használtam, így könnyű. Aki ismeri a környéket annak is könnyű. A parkolást a Nyugati téri felüljáró alatt tudtam megoldani, fizetős övezet. BKV-val minden oldalról megközelíthető a hely.
  • Helyszín:

    Helyszínül egy felújított épület felső emeletén található lakást választottak a lányok, mert hogy Dóri nem egyedül dolgozik, de ez cseppet sem volt zavaró. Van lift, érdemes használni. A lakás nagyon hangulatos, a szoba kellemes, a földön tatami, a ruháimat a kanapén tudtam hagyni. A fürdőszoba igényes és világos, minden hasznossal felszerelt. Tiszta törülközök, száraz kilépő.
  • Lány külseje:

    Dóri egy nagyon igényes és dekoratív hölgy. Alacsony és kedves arcú. Folyamatosan mosolygott, csak úgy mint a képeken. Még telefonban megkérdezte, hogy fekete vagy fehér kis ruhában fogadjon, a fehéret választottam, abban is volt. Nagyon bájos teremtés, kedves és van humora. Szép barna bőre van, diszkrét tetoválás a karján. Alkatához tökéletes a popsija, vékony dereka és csodaszép mellei vannak.
  • Erotikus masszázs:

    A szobában újra megbeszéltük, hogy mit szeretnék kapni és hogyan, majd vetkőztem és a fürdőszobához kísért.
    A kötelező tisztálkodás után a szobában találkoztunk újra, kaptam vizet. Ezek után a tatamira feküdtem és kezdetét vette a masszázs.
    Finom és gyakorlott mozdulatokkal haladt a bokámtól felfelé. Néha erősebben, néha gyengédebben masszírozta a testem, de mindig ráérzett arra, hogy mi esne jól. Kombinálta a mozdulatokat kellemes cirógatással, amit a körmeivel csinált. Nagyon izgató volt amikor a belső combomnál alkalmazta ezt a technikáját.
    Közben beszélgettünk a tervekről és a jövőről. Nagyon összehangolódtunk.
    Kaptam nyakmasszázst és kar-kézmasszázst is. Finom és gyengéd és melegségátadó érintése van.
    Már a kezdetekkor megszabadult a ruhácskájától és a fehérneműtől, most beolajozta a melleit és kaptam egy égésztestes csúszkamasszázst.
    Éreztem a melleit a hátamon, popsimon, néha benyúlt kis kezével a lábam közé és a zacsimat és fenekemet simogatta, masszírozta, izgatta, majd felcsúszott rajtam és fülembe sok szép és izgató dolgot súgott... Egy idő után már nem tudtam hason feküdni, így ő sem tudott tovább tevékenykedni és közös megegyezéssel megfordultam. :)
  • Levezetés:

    Megfordultam, lefeküdtem. Kértem még 1 párnát, hogy gyönyörködhessek, hogy jobban láthassam őt.
    Ott térdelt előttem, meztelenül, huncut mosollyal az arcán eddigi életem legvonzóbb nője és éreztem a vágyat és az izgalmat a levegőben, amit kisugárzott magából. Éreztem, hogy kényeztetni szeretne, hogy örömöt akar okozni nekem, és ez melegséggel töltötte el a szívem és más testrészemet is.
    Apró finom csókokkal halmozta el a testem, körbe-körbe puszilgatta a farkam, az olajos ujjaival a heréimet izgatta, a „körmeit élezte” rajtuk, mint egy cica.
    Lassan és fokozatosan, édes kínok között engedte be farkam a szájába közben kezével segítette a merev állapot megmaradását.
    Amikor már kemény voltam folyamatosan gyorsított a tempón, kézzel és szájjal is csinálta egyszerre, majd a szemkontaktust megtalálva elengedte és csak édes ajkaival tartotta. Nyelve úgy és olyan körkörös mozdulatokat, kígyózó formákat rajzolt a makkomra, hogy nem igazán tudtam tovább tartani.
    Mivel a masszázs előtt megbeszéltük, hogy ha lehet én a melleire szeretnék élvezni és ennek itt is volt az ideje, pózt változtattunk: én felálltam, Dóri pedig elém térdelt. Izgatta körmeivel, ujjbeggyel a heréimet, fenekemet, másik kezével a mellét simogatta és nézett rám ugyan azzal huncut és vágyakozó mosollyal az arcán. Ebben a felállásban ért a vég, gyönyörű melleire küldtem az utódokat. Élvezésem és a tisztogatás után az órára pillantva úgy döntöttünk, hogy az idő fennmaradó részében összebújunk és beszélgetünk...
  • Elszámolás:

    A program végén a felkerekített szirmokat öltözés közben a kanapéra tettem. Szó sem esett róla. Extrái nincsenek, csak azt csinálja, ami jól esik Neki, de ez nem titok, telefonban elmondta.
  • Összkép:

    Nagyon kedves és odaadó hölgyet ismerhettem meg Dóri személyében, őszinte, maximális barátnő feelinges együttlétet kaptam tőle. Kellemes társaság, nagyon jót beszélgettünk, sokat nevettünk. A masszázs amit kaptam teljesen megfelelt minden elvárásomnak, azt kaptam, amit telefonban elmondott. Alkalmazkodott hozzám és az igényeimhez. Ha rajtam múlik, biztosan találkozunk még!
Happy Massage