• Anna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Annát már hónapokkal ezelőtt a kedvenceim közé jelöltem a gyönyörű képek és a róla megjelent kíváló írások alapján. Több alkalommal is felmerült bennem a látogatás gondolata, de valahogy mindig találtam valami jó kifogást (leginkább a távolságot) a randi elhalasztására. Közben meg irigykedve olvastam a róla szóló besziket....mígnem a legutóbbija igazán arcon csapott, mert kiderült hogy már csak márciusban lesz velünk :(
    No, ez aztán ki is józanított: nem maszatolhatok itt sokáig, mert aztán végleg lemaradok róla....
    A mai szabad délelőttöm jó alkalomnak látszott, így telefont ragadtam és felhívtam. Nem bíztam abban, hogy bejutok hozzá, de nagy örömömre igent mondott!
    Már csak a hátralévő néhány órát kell várakoznom rá - de szerencsére az óraátállítás is a kezemre játszott: 1 órával lerövidült a hozzá vezető út :)
  • Megközelítés:

    A VIII. kerület "jobbik" részén található, egy nagy zeneszerzőnk nevét viselő objektumban. Villamosok járnak az utca mindkét végén , de a 4-es metrótól is csak 5 perc séta. Én kocsival mentem, s vasárnap lévén volt is hely és ingyenes is volt.
  • Helyszín:

    Egy újépítésű épületben közepes magasságban van szalon. Meglepően szépen berendezett szoba volt a helyszín; volt tatami és masszázspad is. A tatami mellett mindkét oldalon tükrök, sejtelmes fények és igencsak erotikus töltésű kellemes zene. A fürdő tiszta, bőséges tusfürdő választékkal.
  • Lány külseje:

    Őszinte leszek: kétszer szerettem bele Annába :). Először amikor megláttam avatárján azt a pompás kis testet, majd ma amikor ajtót nyitott nekem. Egy szexi kis tanga meg egy pántszerű piros felső volt rajta, ez alól sejtelmesen mosolyogtak rám azonnal édes kis cickói. Gyönyörű arcán széles mosollyal konstatálta áhitatomat, szemei sokat ígérően csillogtak. Ahogy elindult előttem a szoba felé az a két kis popsifélgömb igéző táncba kezdett és bizony nem nagyon tudtam másra fókuszálni.
    Később amikor közelebbi ismeretséget kötöttem édes kis marokbaillő cickóival és az ágaskodó kis bimbikkel fantasztikus remegés futott végig Anna bársonyos bőrén. Igazi gyönyör volt végigfuttatni tenyeremet majd ajkamat pompás testén, élvezni izmos pocijának feszülését és a pazar popsi marokba simulását.
    Teste mindenhol sima és bársonyos volt és nagy örömömre kifejezetten kedvelte hogy teljesen sima hónalját puszilgattam. Szendén megbújó zárt kis puncusa virágként nyílt meg kutató ajkaim előtt és nagyon sok boldog pillanattal ajándékozott meg.
  • Erotikus masszázs:

    Abban már előzetesen is kételkedtem, hogy sok esélyt tudok adni Annának masszázstudománya bemutatására, és amikor a zuhanyból visszatérve hozzám simult és becéző ujjaival végigsimított, a testemen végigfutó áramütés jelezte az agynak: itt ma nem lesz idő a masszázsra.
    Viszonoztam ölelését és magamnak háttal fordítva elkezdtem hamvas bőrét simogatni. Nagy örömömre Annát is ugyanaz a kéjes borzongás járta át, szemeit lehunyva, fejét hátrahajtva adta át magát érintéseimnek. Mikor megfordítottam és lehámoztam róla a kis felsőt, a szép kis bimbók azonnal a számba kívánkoztak. Ekkor megkérdeztem Annát, hogy Ő mennyi esélyét látja hogy ma meg fog masszírozni. Sejtelmesen mosolyogva azt válaszolta: szinte semmit :) És bizony nem is tévedett....

    Szeretett volna egy lepedőt a tatamira teríteni, de ahogy lehajolt, nem bírtam tovább - derekánál fogva újra magamhoz húztam és csókokkal borítottam el vállát-nyakát. Anna azonnal elejtette a lepedőt és hozzámsimulva átadta magát miközben újra megőrjített érzéki cirógatásával. Hátát végigcsókolva mögéje térdeltem és a combjai belső felének végigsimítása után kezemmel átnyúltam lábai között és a pociját kezdtem simogatni. Ekkor értem először hozzá puncijához és éreztem rajta Anna egyre erősödő vágyát.Gyorsan a hárára fektettem miután sikerült letennie a lepedőt :), és én kezdtem masszírozásnak álcázott kényeztetésébe. Finoman belenyallintottam fülébe, érzéki sóhajok és apró remegések voltak a jutalmam. Majd szép nyakát kényeztettem ajkaimmal és aztán jött az az édes pici szája. Olyan kellemesen, érzékien és barátnősen csókolt puha ajkaival szemeit lehunyva, hogy bizony nehezen tudtam elszakadni, pedig más csodák is vártak rám.

    Kezeit feje alá téve adta át magát Anna és én próbaképpen belecsókoltam a sima kis hónaljakba. Csikis összerándulás helyett kéjes sóhajokat kaptam, és én boldogan kényeztettem e csodás tájakat örülve annak, hogy végre van egy lány aki kifejezetten szereti ezt.
    Aztán ismét a kis bimbik következtek, majd köldökpiercingjét nyelvemmel felhajtva belenyallintottam másik kedvenc helyemre. Lefelé haladva combjai tövét kényeztettem, majd végigcsókoltam szép hosszú lábait egészen a kisujjáig. Másik lábán tértem vissza öléhez, ahol először csak incselkedve a környéket ízlelgettem, majd szép óvatosan birtokba vettem hívogató kelyhét. Figyelve Anna egyre fokozodó reakcióit tudtam, hogy itt bizony ma sikeres lehetek - végre megint találtam egy igen érzéki és érzékeny nőt.
    Finoman nyalakodtam miközben csodálva bámultam a hetykén meredező bimbókat és élveztem Anna egyre erősebb sóhajait. Egyik kezével a hajammal játszott, a másikkal karomat simogatta és közben lehunyt szemmel élvezkedett. Óvatosan az egyik ujjamat is segítségül hívtam, amit Ő szoros lüktetéssel fogadott. Aztán egyszer csak nyelvem alatt beindult Anna csípője, önálló életre kelve tekergett forgott arcom előtt - szinte már dobálta magát alattam, majd egyszer csak ívben megfeszülve hatalmas sóhajok és remegés közepette száma adta ajándékát. Több hullámban lett boldog, egyre csökkenő remegéseiben gyönyörködve finoman fújkáltam csiklóját, csókoltam combjai belső felét.

    Majd felkúsztam a még mindig erősen pihegő kis Tündérhez és hálát rebegve ismét rátapadtam érzéki telt ajkaira.
    Ágyékomat popsijához szorítva játszottunk tovább - Ő kéjesen mozgatta csípőjét és meg úgy tettem mintha...s közben nyakát hátát csókoltam élvezve kéjes mormogását. Pajzán kis játékunk persze újabb kényeztetésbe fordult, de most a csodás popsi felől közelítettem.
    Bevallom a képét meglátva hosszan ábrándoztam arról, hogy vajon milyen is lehet arcomat a két édes kis félgömb közé fúrva kényeztetni...és ez az álom most megvalósult!
    A két kis gerezd pont elfért a nagy lapát tenyeremben, így óvatosan megfogva őket egy kicsit széthúztam és kedvtelve nyalakodni kezdtem. Anna hangjaiból és a csípője mozgásából ítélve neki is jólesett közeledésem, és felbátorodva egy ujjammal ismét puncusát becézgettem miközben számmal az ánuszát kényeztettem.
    Nyelvemet bedugva éreztem ahogy a punciban mozog az ujjam és ez igencsak csodás érzés volt. Közben Anna feltérdelve segítette a jobb hozzáférést :), majd arra lettem figyelmes, hogy ujjamnak besegítve egyik kezével hátranyúlt és magát izgatta. Egyre hangosabban zihált, egyre jobban megfeszült háta, puncusa észbontóan szorongatta ujjamat - majd egyszer csak ismét boldoggá tett fantasztikus popsiját az arcomba tolva. Kimerülten egymásra rogytunk és mindketten alaposan leizzadva remegtünk még egymáshoz simulva. Közben ajkaimmal becézgettem ahol csak értem és megpróbáltam szavakba önteni hálámat.
    Hát, így zajlott le ez a nem mindennapi masszázs :)
  • Levezetés:

    Most már úgy éreztem, hogy neki is lehetőséget kell adnom, mert a végén még megsértődik, mert nem hagyom kibontakozni :)
    A hátamra feküdtem és Anna a lábam közé kucorodott, olajat öntött tenyerébe és a kisori babusgatásába kezdett. Nagyon jólesett látnom, hogy mekkora szeretet volt Anna tekintetében ahogy a kisorira nézett - aki hamar meg is hálálta a szerető gondoskodást. Főleg akkor, amikor Anna szája is beszállt, én meg majdnem elszálltam, ahogy puha kis ajkaival becézgetni kezdett. Fel- és le szánkázott szájával rajtam miközben a másik olajos kezével a zacsit és a gátat izgatta. Aztán egyszer csak hopp, éreztem hogy olajos kis ujjacskája bekúszik az ánuszomba, miközben Anna kutató pillantásokkal figyeli a hatást. Szerintem láthatta, hogy minden porcikám remeg a gyönyörtől és így folytatta tovább "kivégzésemet".
    A kisori egyre jobban lüktetett szájában, az ujjacska egyre mélyebben izgatott, de másfajta befejezést terveztem: arra a gyönyörű popsijára gondoltam.
    Megkértem Annát, hogy ismét térdeljen elém, én mögéje helyezkedtem és azt a frenetikus popsit markolgatva-csodálva dédelgettem magam. Közben egy ujjammal ismét a puncit babusgattam, Annát megkértem, hogy ugyanúgy izgassa magát mint korábban. Szinte lüktetett a főnök a markomban olyan heves impulzusok voltak előttem, Időnként szeretettel hozzápaskoltam a csodás popsijához, majd felbátorodva finoman megközelítettem ánuszát a másik kezemmel. Nem kaptam negatív visszajelzést, sőt, így aztán nagyon finoman beljebb óvatoskodtam. Így, teljesen összefonódva, egymás érzékeit maximálisan felajzva robbantam rá a csodás popsijára.
    Kimerülten elzuhantunk, majd kis tisztálkodás után Anna még hozzám bújt-simult egy kis beszélgetésre. Lassan csituló szívveréssel és egyre hevesebb érzelmekkel simogattam haját és bársonyos bőrét, beszívtam illatát.
    Nagyon aranyos volt, mert a távozásomig végig meztelen volt - én meg persze kihasználtam minden alkalmat, hogy magamhoz húzzam édes testét és megcsókoljam érzéki ajkát. Nagyon nehezemre esett a távozás, főleg annak tükrében hogy lehet ez volt az első és sajnos egyben az utolsó találkozásom ezzel a csodálatos lánnyal.
  • Elszámolás:

    Mikor meghallottam a csokor méretét, nem akartam hinni a fülemnek. Annyira szerény volt, hogy ezt természetesen nem hagyhattam annyiban és felfelé kerekítve tettem le a rózsát asztalra. Rá sem hederített, végig ottmaradt a kis csoki mellett ahová tettem.
  • Összkép:

    Boldog és egyben egy kicsit szomorú találkozás volt ez a mai. Nagyon örültem, hogy végül feladva eddigi bénázásomat elmentem Annához, mert ha ez az élmény kimaradt volna azt életem végéig bánhattam volna. Egy kicsit szomorú is lettem, mert amikor végre ráleltem erre a kincsre, döntése miatt azonnal el is veszítem valószínűleg.
    Akárhogyan is alakul a jövő, nagyon hálás vagyok Annának és a sorsnak, hogy létrejött ez az álomszerű találkozás, mert bár közhelyes de mégis igaz: Annát látni és tapasztalni vele a gyönyört egy olyan élmény, hogy már nem éltem hiába!
Happy Massage