• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    telefonon hivtam elsore felvette aminek orultem mert sokadik lanyt hivtam es semmi reakcio nem volt feloluk. megbeszeltunk egy idopntott, programot, helyszint es indultam is siman ment.
  • Megközelítés:

    tomegkozlekedest vettem igenybe, kozel van forgalmas csomoponthoz, metrorol atszalni de lehet setalni is aki erzi az erot hozza. konnyen megtalalhato. ismert utca 13 kerben aki mar latogatott meg hirdetoket innen az oldalrol.
  • Helyszín:

    ujepitesunek mondanam, kaputelefon csengo, fel lift kanyar a folyoso vegen var a csoda. jol berendett lakas ketten rendelnek de ez nem nagyon tunt fel, szobaban misztikus , erotikus felhomaly, furdoszoba tiszta , az ossszes tusfurdo itt van a boltok pocarol.
  • Lány külseje:

    ajtonyitas hat megint leeset az allam, nagyon csinos formas lany, szoke hosszu haj, szep arj, egybefehernemuben vart amiben hat kikvankoztak a gyonyoru mellei, lapos had, formas lab nem tudtam hova nezzek. beinvitalt megbeszeltuk a dolgokat. nagyon kedves , figyelmes lany.
  • Action:

    konzultacio utan elszaladtam zuhanyozni, mire visszaertem vart az udito meg a gyonyor.
    odacaplattam az agyhoz hanyat vagot es kezsodott a csokcsata.nagyon jol csokol es benne is van a dologban aztan elekztem kicsomagolni , hu hat a a test bomba, elekzdett lefelekpmmandozni es francia. nagyon jol csinalja szemedbe nez lehet fogni ahol eri az ember nem zavarja. hogy neki is legyn jo valtas hatvan kilencbe. ment egy darabig mig nem birtam gyors pziciovaltas, gumi fel es hadszoljon. misszionarius labai a nyakamba es igy ment. szorit, olel, csokol megy a hangoskodas igy is lett vegem. gyors tisztalkodas kis beszed kinek mi az elete ertelme, celja, nagyon okos jol informalt lany , tudja mit akar ezt nagyon szeretem meg is lesz neki csak kitarta.
    hip hop elszaladta az ido gyors tusolas es konnys bucsu irany az ajto.
  • Elszámolás:

    a telefonban megbeszelt maradt, ez lathato a bovebb infonal is, az elejen az kis asztalra tettem ott is maradt vegig mig ott voltam. 1 orat voltam.
  • Összkép:

    en ngyon jol ereztem magam, mintha egy reg nem latott mar megkivant ismerossel futottam volna ossze. nagyon aranyos , csinos csaj mindenkepen ajanlom aki szereti az oszebujos egyuttletet.
Happy Massage