• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon történt személyes üzenetekben, melyekre gyorsan reagált és könnyen ment.
  • Megközelítés:

    Autóval járok mindenhová, ezért ide is azzal mentem, GPS ház elé navigál, parkolót könnyen találtam, viszont fizetős. Tömegközlekedéssel 4-6-os a leg kézenfekvőbb megoldás.
  • Helyszín:

    Régebbi bérház gyönyörűen és praktikusan felújított lakása. Látszik, hogy az itt dolgozók adnak a külsőségekre és a praktikumra. Fürdő tiszta, mindennel felszerelt és elég tágas is. Masszázshelyiségben földön tatami, kellemes lágy zene, üdítő illatok és Gabi.
  • Lány külseje:

    Gabi egy nagyon fiatal lány, két részes fekete kombóban fogadott, mely kiemelte kerekded popsiját és formás kebleit. Fürtjei zuhatagként omlottak vállára, szemei igézően vizslattak és csókra termett szája, na az mindent visz, gyönyörű ívével és érzékiségével.
  • Erotikus masszázs:

    1,5 órás programban a masszázs a középső rész, amit lágyan, nem sportmasszázsként abszolvált. Lábnál indult, szépen lassan simogatóan, pont ahogy szeretem és ahogy az ellazuláshoz szükséges. Következett a hát, itt sem a csomók lazítása volt a célja, hanem a lágy mozdulatok, a testi érintés, intimitás, ami az egész program alatt ott vibrált kettőnk között. Karjaim után fenékmasszázs következett, apró benyúlásokkal és érzéki cicis csúszkával.Akkor ott szerettem volna megállítani az időt, olyan jól esett, ezért kértem, hogy a levezetés helyett talp és kéz masszázzsal fejezzük be randinkat. Tovább folytatódott érzéki kényeztetésem egy frissítő talp és kéz simisumis masszázzsal, mellyel kitöltöttük a hátra lévő időnket.
  • Levezetés:

    Fürdőből visszatérésem után először csak állva elkezdtük egymás testének felfedezését, majd apró puszik, melyek érzéki csókolózásba váltottak át következtében a tatamin helyezkedtünk el. Nagyon jól csókol, érzékien barátnősen, használja kis nyelvecskéjét is. Megszabadítottam fehérneműjétől ( ami fekete volt) és máris kezelésbe vettem formás meredező bimbójú kebleit, melyek jól reagáltak. Kérés nélkül rátért kényeztetésemre, érzéki szájával körbejárta hímtagomat és mikor már kellően felhúzott, csak akkor kapta be, lágyan érzékien szopott. Kértem, hogy én is megízlelhessem kelyhét, aminek eleget is tett, s immáron 69-ben folytattuk ténykedésünket. Fiatal baba punci tárult elém, amit kezelésbe is vettem, lágyan bele nyalintottam, nagyon finom és selymes volt, de sajnos a lenti ténykedése tetőfokára hágott és pici száját tele lőttem magommal. Nem sietett, hagyott lenyugodni szájában és csak utána kezdte meg a tisztogatást, majd következett a masszázs.
  • Elszámolás:

    Személyes üzenetben megbeszéltek a helyszínen sem változtak, randi elején vetkőzésemkor tettem a polcra az átlag alatti virágcsokrot.
  • Összkép:

    Tökéletes érzékiség és erotika, árad belőle az odaadás, nagyon figyel a vendégre, lenyűgöző a hozzáállása.
    Úgy néz ki törzsvendége leszek. :)
Happy Massage