• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam mázlim volt, mert elsőre felvette. Két nappal korábban fixáltuk az időpontot, kért aznap reggel egy sms -es megerősítést. Már a telefonban mondja a pontos címet
  • Megközelítés:

    Könnyű megtalálni, új építésű ház a XIII. kerületben. A cím pontos, parkoló is van a ház előtt, ami fizetős, de a legolcsóbb kategória. A ház előtt tudtam parkolni, kora délután mentem, este már nem biztos, hogy ennyire könnyű, bár nem próbáltam, de lehet hogy a közeli boltokban még ingyenesben is meg lehet állni egy órára.
  • Helyszín:

    Igényesen berendezett lakás új építésű lakás a ház egyik felső emeletén. Az instrukciók alapján a bejutás pofon egyszerű. Teljesen diszkrét. A fürdő, és a szoba is jól felszerelt. A zakómat a fogasra tettünk, a ruháimat pedig a szobában a szobainasra pakoltam. A fürdő kádas, nincs sok tusfürdő, de kit érdekel :), a vizet könnyű beállítani, a türcsi frissen mosott, kettőt is kaptam. A lakásban van még két kutyus is, de nekik csak a hagjukat hallottam, azt is csak érkezésemkor.
  • Lány külseje:

    A képeknek és a hirdetésnek teljesen megfelelő fullos csaj. Kémény, feszes test, kellemes arc, kemény szilikon cicik, szuper smink. Bomba popsi, itt-ott testékszer, hosszú szőkére festett haj. Egy kis semmiben fogadott, ami amúgy is hamar lekerült róla. Van pár tetoválása, deréktól lefelé, de nem zavaróak. Csalódás kizárva nincs kivetni való a lányon.
  • Action:

    Érkezésemkor kapukód, majd felmentem a lifttel a megfelelő szintre, ajtónyitás puszi puszi és ölelés. Úgy fogadott mintha már ismernénk egymást. Lepakoltam a cipőmet, és a zakómat a fogasra, beugrottunk a szobába kaptam egy türcsit, ledobtam a ruháimat, átbeszéltük a lehetőségeket, kaptam egy pohár vizet, és már indultam is fürödni. Visszatértemkor már a szobában várt egy szexi felsőben, ledobtam a türcsi, gyorsan megszabadítottam a fölössé vált ruháktól, és már indult is a szopás: Az ágy előtt álltam, Jázmin pedig négykézláb az ágyon nagyon fincsi volt: nem olyan lightos, kislányos hanem egy igazi porszívós mindent beleadós szétszopós móka kezdett kikerekedni belőle. Kettőt pislogtam és olyan tempóval pakolta a brét a szájába, hogy alig tudtam követni :) Megpróbáltam megfogni a fejét és rátolni, de ez csak lassította a menetet, egyszerűen nem tudtam olyan gyorsan "segíteni" neki, mint ahogy ő diktálta a tempót. Felálltam az ágyra Jázmin pedig elém térdelt és így folytattuk: megy neki a DT rendesen rá tudtam a farkamra tolni a fejét, lent lehetett tartani közben löktem neki a dumát, amit nem bánt, sőt ez csak arra ösztönözte, hogy még nagyobb tempóban csinálja. Egyszerűn olyan tempóban tolta Jázmin a fejét a farkamra, hogy állva nem lehetett bírni:) Lefeküdtem és így folytattuk, itt már jobban tudtam irányítani az eseményeket. A lövés felé közeledve egyre hangosabb lettem és egyre jobban toltam Jázmint a legjobb haveromra és jött a kedvencem a szájba élvezés, szuperül fogadta még folytatta egy picit, majd takarítás.
    Teljesen jó dumás a csaj, értelmes, sok dologról el lehet vele beszélgetni, a szünetben kaptam egy masszázst és dumáltunk a kollégákról és kolléganőkről, meg egy rakás más dologról is. Egyáltalán nem volt kínos hallgatás, csend vagy bármi kellemetlen érzés, vagy helyzet.
    A második menet hasonlóan zajlott, de már csak fekvő poziban Jázmin összekötötte a haját, hogy kevésbé legyen zavaró, és jobban tudjak mozizni. A haj összekötés valamiért annyira nem vált be, mert egy fránya hajszál Jázmin szájába került, és nehezen sikerült kihalásznunk Ebben a menetben én diktáltam inkább a tempót. Fogtam két kézzel Jázmin fejét és nincs mit szépíteni szájba dugtam, úgy ahogy a csövön kifér: kényszer, mély torok kicsit öklendezett is néha, mehetett így is rendesen, kapta a farkam a nyálat ami jött jázminnak az orrán és a száján is. Ilyen még nem volt egyetlen lánynál sem hogy én tempóm volt a lassúbb és lightosabb. :) A végén ismét Jázmin szájába élveztem. Újabb dumcsi, fürdés, és a végén elszámolás.
    Nincs mit szépíteni Jázmint nagyon meg lehet torkoztatni iszonyat érti a dolgát, nettó 40 percet a torkában és a szájában voltam, nem kímélte magát, de engem sem. Elég vastag vagyok, így a farkamon 3 véraláfutás maradt az akció után, úgyhogy otthon a lebukást kerülendő biztos nem lesz 2-3 napig semmi XD
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint a pesti átlag feletti magasabb átlag + extrák, a matek a végén 1.5 órának megfelelőre jött ki, része az embernek, amit máshol nem kaphat.
  • Összkép:

    Jázmin egy fullos helyes, nyuszi csaj nagyon érti a dolgát, maximálisan a vendég kedvére tesz: úgy és azt csinálja ahogy azt akarod, mindenben partner volt. Szopni nagyon-nagyon tud, lehet tolni rendesen. Bátran ajánlom ha egy nagyon helyes csajjal akarsz eltölteni minőségi és féktelen időt. 100% -osan kielégülve távoztam tőle, amolyan lazulós föld felett mászkálós hangulatban tértem haza. Ilyen élményben már rég nem volt részem.
Happy Massage