• Viki masszazs

  • Beküldte:
  • Viki masszazs reagálása

    Kedves "norfolk"!

    Először is elnézést, hogy csak most reagálok, eddig nem volt lehetőségem.

    Megleptél írásoddal.

    Emlékeim szerint pont te voltál az, akivel beszélgettem a témáról -a beszámoló írásról-, és te volál az, kinek elmondtam a tapasztalataimat :) az egyik ilyen az volt, hogy kétféle beszi-író létezik. Az egyik a rang és a pontok miatt csinálja, a másik azért, hogy megossza a barátaival az élményét, mert úgy érzi, hogy meg kell osztania... :) elfogult vagyok, és tudom, hogy TE ez utóbbiak közé tartozol :) ;) mert én is úgy éreztem, hogy milyen jó lenne megosztani a nagyvilággal... :) de ugye én nem tehetem meg.

    Valóban, mostanában nehéz volt velem időpontot egyeztetni, ezt elismerem. Mióta független masszőz vagyok, rengeteg a dolgom, alig van szabadidőm... -hála nektek, kedves vendégek!

    Kedves norfolk, te pedig jöttél, mint a gyorsvonat :D ;D csendesen, kissé félszegen, udvariasan :)

    A masszázsnál hadd pontosítsak picit: nem lentről felfelé haladtam, hanem fentről lefelé... :) bár lehet, elsőre egy káosznak tűnt számodra.
    Valóban hamar elröppent az idő, én sem figyeltem az órát, és azt is bevallom, hogy szívesen szórakoztattam volna még magam :D :D :D de hát így alakult :D

    Egy szó, mint száz: köszönöm a látogatásod, ami most kimaradt, azt nagy eséllyel pótoljuk legközelebb...! Bennem is maradt kíváncsiság!!!

    Puszi,

    Viki

  • Egyeztetés:

    Először hívtam telefonon, nem volt megfelelő időpontja nekem. A mostani időpontot VTR-en egyeztettük. Egy órával későbbre, mint szerettem volna, így a másfél óra helyett csak egy órára tudtam maradni előzetesen. Később rájöttem, h jó lett volna nekem a másfél óra, személyesen jeleztem neki, de addigra már neki nem volt jó. Az én hibám volt.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, pontos címet adott a telefonban. Parkoló van bőven, de fizetős. Busz is jár az utcájában.
  • Helyszín:

    A lakás pici, aranyos. Apró fürdővel, de a masszázs szobában egy hatalmas tatamival. Masszázságyat is láttam összecsukva. ;)
  • Lány külseje:

    Viki képei hűen tükrözik alakját. Szemei csábítóak, mosolya észvesztő. Amit csak személyesen lehet megtapasztalni az a kedvessége, bájossága. Ruha nélkül is csodás alakja van.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsra először krémes kezelést kértem, de mikor lefeküdtem rákérdeztem a Yumeiho masszázsra, így azt kaptam. Először felmérte a hátamat, majd megállapította, hogy hol vannak problémás pontok és kezelésbe vette. Erős nyomásokkal lazította a gerinc környéki részeket szépen fölfelé haladva. Közben kérdezte, hogy nem túl erős-e. De egyből ráérzett, hogy hol az a hely, ahol kicsit gyengédebben kell ezt a kezelést először alkalmazni. A bal vállamat kevésbe "nyomorgatta", míg a jobbnál érezte, hogy mindent beleadhat. Aztán a nyakam következett. Egész masszázs alatt csak egy kis tanga volt rajta. Miután végzett a masszázzsal mellém heveredett és lekerült róla az a kis textil is.
  • Levezetés:

    Beszélgetésünk közben folyamatosan simogatott, és egyre közelebb kerültünk egymáshoz. cirógattam csodás melleit, de tovább nem jutottam, mert kellemesen kikészültem a masszázsától. Így egy kis csevej után a hasamra ült és kézzel és krémmel kényeztetni kezdte a velem egykorút. Közben simogattam a mellét, a hasát, a popsiját. Nagyon finoman dolgozott, így hamar végem lett. Utána letisztogatott engem és magát is. Mellém feküdt és további csevegés mellett simogattuk, cirógattuk egymást. Mivel nem láttam órát és ő sem jelezte még maradtam , de nem mertem a kényeztetésébe belekezdeni. Pedig, mint utólag kiderült bőven lett volna idő rá. Teljesen elveszítettem az időérzékemet.
    A végén ismét fürdés, még beszélgetés, simogatások közben ölelés és búcsú.
  • Elszámolás:

    Utólag helyeztem egy kis asztalkára, többet is mint amennyit a telefonban mondott.
  • Összkép:

    Viki nagyon kedves lány és a folyamatos testi kontaktussal nagyon a szívembe lopta magát. Biztos, hogy a lehetőségeinkhez mérten még látjuk egymást! :)
    Zavaromban a kis ajándékát csak később találtam meg a kabát zsebemben...
Happy Massage