• NOÉMIII

 • Beküldte:
 • NOÉMIII reagálása

  Szia te édes :)
  Nagyon örülök hogy meglátogattál, annak meg mégjobban hogy ha ennyire jól érezted magadat :)
  Remélem még viszont látlak!
  Köszönöm a beszámolódat.
  Csók:
  Noémi
  :))

 • Egyeztetés:

  Telefonon hívtam fel és szerencsémre tudtam vele egyeztetni is időpontot, a telefont ő kezeli szerencsére így vele lehet beszélni . Az időpontokat elég rugalmasan kezeli tud alkalmazkodni a hírdetéset itt az oldalon láttam.
 • Megközelítés:

  Az épület a Váci úton helyezkedik el így nagyon jól megközelíthető a parkolás a ház előtt megoldható . A cím pontos és könnyen megtalálható a Gps pont odavisz ahova kell . BKV közlekedés nagyon jó a környéken lehet használni bátran.
 • Helyszín:

  A házba bejutva lftet használva lehet feljutni a megfelelő emeletre ott az ajtó nyílik és betoppanunk a lakásba ami nem túl nagy de pont megfelel méretben. A szobában a ruháimtól megszabadúlva mentem a fürdőbe ami szépen és tiszta , többféle tusfürdő közül lehet választani . A kád szép tiszta a függönyt jól lehet használni a wc bent van , szájvíz spray stb ami kellhet egy jó randihoz. A törölköző illatos és nagyon jól töröl ami ritkaság, a szobába visszaérve hangulatos helyre lehet belépni ahol tisztaság fogad mindenhol .
 • Lány külseje:

  A képeknek megfelelő hölgy fogadott az ajtó mögött bújkálva :) az arca szép nem kell megijedni az öltözék is pont megfelelő egy randihoz . Nem túl sok ruha volt rajta, pont annyi amennyi kell hogy ne keljen sokat bíbelődni a levétellel, nekem tetszett amiben fogadott és a hölgy is.Formás kerek fenék és tenyérbe illő sem nagy sem kicsi cicik pont ideális méretben.
 • Erotikus masszázs:

  Lehet választani ágy és tatami közül én speciel a tatamit jobban szeretem mert a tükrökben ami körben van jobban lehet szemlélődni és sokkal közelebbi érzést ad mint a masszázságy. Na de erről ennyi a masszázs a lábaktól indúl és nem túl erős mozdulatokkal halad szépen felfelé. Szakszerű mozdulatok voltak egész idő alatt, a kis kezeihez képest erősen masszíroz nekem pont megfelelő módon.A vádli a comb a fenék után eljutottunk a hát masszázshoz itt néha voltak sejtető benyúlások ide-oda itt-ott innen-onnan. A hátat nagyon jól átgyúrta nagyon jól esett egy kemény nap után majd átvezetés képpen jöttek a benyúlások addig amíg már nem bírtam magam tartani kézzel ekkor pörögtem mint a buszkerék ő csak tekergette mint a.....a többi a kényeztetésbe kerül
 • Levezetés:

  Hason fekve már elkezdődött az erotikus rész amit először kézzel majd szájjal végzett a keze őrülten jó pont olyan erővel és sebességgel , mozdulatokkal tekereg amivel percek alatt kivégez bárkit de szerencsére szereti húzni amíg lehet. Én a kölcsönös csomagot választottam és ezáltal megkotólhattam finom punciját is amit nagyon élvezett ő is majd megint ő következett szájjal kézzel majd ezt váltogatva , amikor már látta hogy kézzel kivégzett majdnem szájjal finoman lenyugtatott majd megint kéz ami megborzongatja az embert. De sokáig nem lehet húzni a dolgot mert hát nagyon jól dolgozik a hölgy kézzel és szájjal így hamarosan végem lett a pusziktól, simogatásoktól és egyébb erotikus dolgoktól amit kaptam . Utána még én kényeztettem amíg időm engedte és sikerült hasonló örömöket okozni neki amit látni és hallani is lehetett.
 • Elszámolás:

  A kölcsönös francia ami extraként igénybevehető én kértem és nem bántam meg nagyon jó volt a vele töltött idő. Minden nagyon jó volt amit kaptam tőle és látszik hogy szereti amit csinál mert a tekintete a hozzáállása az éríntése minden pont akkor és ott történt ahol kell.
 • Összkép:

  Nagyon jól éreztem vele magam miden éríntése nagyon jól esett csinos alacsony és kedves leányzót ismertem meg személyben aki szereti amit csinál és művészi szinten űzi az éríntéseket. Ha lesz módom rá biztos fogom menni hozzá, teljesen korrekt és aranyos masszorhölgyet ismertem meg személyében aki masszírozni is tud valamint az erotika terén is tökéletes.
Happy Massage