• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon üzenetben kezdtünk el csevegni. Részemről a telefonhívás elmaradt az egyeztetés során a sűrű program miatt, de mivel a szándékom komoly volt, ezért VTR-n is bejelentkeztem.
    Természetesen aznap a cím előtt felhívtam.
    Röviden tömören, az üzenetváltás és a VTR remekül működött.
  • Megközelítés:

    Örstől nem kell sokat menni. Én személy szerint a tömegközlekedést választottam és az Örstől gyalog mentem a címre. Egy egészséges séta volt a címre jutás. Viszont lehet menni még trolival is, ami közelebb visz a helyszínre, ha valaki nem szeret sétálni.
    Autósoknak van hely a parkolásra és ahogy elnéztem nem fizetős övezet.
  • Helyszín:

    Kívülről egy átlagos panel. Semmi gond nem volt vele. Van egy pici előszoba folyosó szerű az elején, ahova letudod tenni a cipőt és a kabátot (amíg szükség van rá). A tetthely egy szoba (micsoda meglepetés), benne egy nagy franciaágy, komódsor és egy ruhafogasként használt bútor. A fürdő nem nagy, zuhanyzós, amit én jobban szeretek, benne mindenki kívánsága szerint megtalálhatja a kedvenc tusfürdőjét. Zuhany után ismét lehet válogatni a dezodorok között, illetve a szájvíz is alap. A helyszín diszkrét, csak mi voltunk ott.
  • Lány külseje:

    Mindig nehéz egy lány külsejéről beszélni, de megpróbálom. Gyönyörű szép vörös haj (megjegyzem, gyengém a vörös haj) és szempár. Az arc szubjektív szerintem, én minél tovább néztem annál jobban tetszett. Van valami kisugárzás, ami megfog. Ezért elnézést kérek, ez sosem ment jól. A testalkat átlagos, szerintem régebben sportolt, de még most is nagyon jó teste van, nekem ez kell. Domború fenék, amit jó volt fogni és igazi természetes cicik, amik nem gravitálnak és markolászásra kiváló. Véleményem szerint egyben van Tia.
  • Action:

    Megérkezést követően átadtam az ajándékomat, lecuccoltam, majd a szobába mentünk, ahol elkezdtünk ismerkedni. Kaptam egy szép fehér törülközőt és lemostam magamról a bkv porait és felmelegítettem magamat.
    A szobába érve vendéglátóm egy szál semmiben várt rám. Az ágy mellett maradtunk és mint, akik először látnak más neműt meztelennek, csak álltunk egymással szemben és néztük egymást. Egyébként egy magasak vagyunk. Majd szép lassú puszikkal indítottunk, később csókra váltottunk át, ezt jó hosszú percig csináltuk. Majd oda irányítottam az ágyra, hogy helyezze kényelembe magát. Hanyatt feküdt s én feléje emelkedtem, előbb ott folytattuk, ahol abbahagytuk, csókolózással, majd szép lassan lementem a cicijeihez, előbb a jobb oldalit kényeztettem gyengéden, majd a balt. A nyelvemmel köröztem majd éppen hogy hozzáértem. De lent sem maradhatott semmi sem szárazon, és gyönyörű látvány fogadott és belekóstoltam a kedvenc helyemen található virágba..hmm. Itt kísérleteztem sokáig, hogy mi lehet a kedvence és, hogy hogyan élvezi a legjobban Tia, amit sikerült is megtalálnom. A ténykedésem célba ért, melynek megkoronázása egy orgazmus volt. Nagyon szeretem a partneremet kielégíteni, örülök, hogy most is sikerült. :) Én sem maradtam ki a jóból, én kerültem hanyatt és kerültem kezelésbe. Abszolút kéz nélkül dolgozik Tia (mondjuk én szeretem ha van kéz is), de megtalálta Ő is azt, amit szeretek és nagyon jól csinálta, tetszett a technika, ami inkább erotikus. Mivel nem szeretek tétlenül maradni, ezért kértem, hogy forduljon felém, így közösen faltuk az élvezetet. Miután kellően izgalomba jöttünk, gumit húztunk és hanyatt maradtam, így a lovagló póz került elő, ami érzéki, barátnős volt. Nem is váltottunk, végig így maradtunk, a végén a gumiba lőve mentem el. Ezután szépen letisztogatott, majd az ágyra elterülve beszélgettünk. Nagyon jó beszélgetőpartner is, majd egyszer csak szomorúan vettük észre, hogy olyan gyorsan elment az egy óra, hogy nem akartuk elhinni. Mivel én nem élek vissza senki idejével, ezért gyorsan elmentem lezuhanyozni, majd felöltöztem és búcsúpuszival a hátam mögött kiléptem a napsütéses tavaszi hidegbe.
  • Elszámolás:

    A találkozó végéig szóba sem került, a végén helyeztem el az átlagos ajándékot, ami maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Azt hiszem nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, ennek is köszönhető, hogy az időnk szó szerint elrepült. Én nagyon jól éreztem magamat. Tia egy igazi érzéki nő és nő a javából. :)
Happy Massage