• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia Kedves Bálnás.Köszönöm szépen a beszámolót.Örülök hogy ilyen jól érezted magadat.Remek kis randi volt.Nagyon kedves vagy,és jó volt veled beszélgetni is.Én szeretem a szex minden formáját.Tetszik a szomszéd csajos megnevezés.Igaz hogy a politikában nem értettünk egyet,de persze nem is ez a lényeg.Természetesen szeretnék veled majd ismét randizni.Jól éreztem magam,köszönök mindent.Puszika.Amanda

  • Egyeztetés:

    Telefonon.Könnyen, gyorsan ment az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Ismerős a környék. A napközbeni időpontnak köszönhetően a forgalom sem volt eszelős. Parkolni sem macerás, estefelé biztos rosszabb.
  • Helyszín:

    Kis lakás, rendezett belső. Egyedül használja, és ez meg is látszik. Amanda összeszedett csaj, ennek megfelelően a lakás is az.
    Tusfürdőből nincs 100 fajta, de az a 4 szerintem mindenkinek ad választási lehetőséget.
    Szoba pici, az ágy nagy. És nem nyikorog, vagy zörög.
  • Lány külseje:

    Amanda csini. Nekem az esetem. Szomszéd csajos, minden a helyén levős, 30-as szexi filigrán nő. Nem 20 éves, de a genetika mellette áll. Arcmemóriám elég gatya, de őt bárhol felismerném. Jellegzetes, mosolygós, csinipofi.
    Nem is emlékszem miben fogadott, csak arra, hogy épeszű férfi azonnal a popsiért nyúlna.
  • Action:

    Hosszú beszélgetéssel kezdtünk. Vetkőzés közben volt politika, gazdaság, meg minden dolga a világnak. Fürdőből visszatérve bugyi melltartóban fogadott az ágyon.
    Beszélgetés közben cirógatódott le róla a ruci, rólam a törölköző. Bimbónyalogatást jól fogadta.
    Egyszer csak se szó se beszéd, a számra tapadt, és úgy csókolt, hogy elhittem, kicsit bejövök neki. A hosszú csók után szembenézve rámszólt, hogy ráülne a számra. Mondtam is, hogy hajrá. Nyalást jól fogadta, néha meg is akadt egy másodpercre a szerszámon, gyorsan el is engedte magát. Élvezte, ez érződött.
    Majd jött a kabát a répára, és kutyust kért.
    Lassú kezdés után lökte magát a szerszámra, és jó hosszan művelte ezt. Mondanám, hogy én döngettem, de ő mozgott előre hátra. Én csak "tűrtem". Néha le kellett fognom a popsiját, és a csiklóhoz nyúlni, mert többször is a határra kerültem a szép kerek popsi mozgásától, és látványától.
    Szerintem többször elélvezett, és a szex ilyenkor az igazi.
    Fordulás, papás mamásba kezdtünk. Láttam, hogy kezd fáradni. Aztán szép lassan megélénkült, itt is fokozódott a tempó. Lábai nyakba kerültek, és egyszercsak megmarkolódott a lepedő.
    Lelassított, kipattant alólam, és csodás franciába kezdett. Közben símogathattam pucsítva feltartott popsiját, ujjam lassan elmerült a kejhecskéjében. Itt is határig húzott. Imádtam.
    Lovacskát kértem. Fölém állt háttal, és lassan belegugolt. Eszméletlenűl szexire sikeredett. 1-2 perc után kértem is, hogy inkább szemből, mert azonnal eldurranok. Nem lehet ezt sokáig bírni, pedig van kontrolom rendesen. Na de ezt....., ide az kevés.
    Megfordult, és csodás csókok közben kaptam még egy olyan lovaglást, hogy el is mentem. Talán még ő is.
    Kaptam tisztogató eszközöket, amikre igen nagy szükség is volt.
    Az órára nézve láttam, hogy itt bizony nagyon hosszú, eszméletlen kefélés zajlott. Az órácskám már el is fogyott, és bizony a zuhany kimarad, mert elkések.
  • Elszámolás:

    Régi és új átlag között. Rendben van nagyon a kapottakért.
    Végén rendeztem, szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Isteni szomszéd csajos kefélés.
    Amanda amúgy kicsit pesszimista, de intelligens, vonzó nő.
    Biztosan megyek még, mert nem szimpla ürítés feelingje van vele a szexnek, hanem partnerként lehet vele élvezkedni. Örülök, hogy bejövök neki, mert így az igazi a szex, ha van kölcsönös vonzalom.
    Vagy, ha a csaj átkozott jó színész, és ezt el tudja hitetni.
Happy Massage