• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves Móriccka
    Köszi szépen a beszámolót :) további szép napot puszi
    Zaya

    Ui: a részedről sajnálatosan nem “megkapott” vagy úgy ahogy elvártad volna , dolgokhoz annyit szeretnék hozzáfűzni h részemről pedig megvannak az “okok” h miért “csak ennyit” tudtam feléd nyújtani .

  • Egyeztetés:

    Felhívtam telefonon, mindent infót elmondott. Nem elsőre sikerült de relatív könnyű volt egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Kakaós csigában tudtam megközelíteni, mert nem a megadott utcában van, hanem egy abból nyíló kis mellékutcában, de pont szembe egyirányú az utca, szóval körbe kellett menni, persze a környéken dugó... de szerencsére csisszre odaértem :) Parkoló is volt, így nem panaszkodhatok.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház egyik ízlésesen berendezett lakása. Egyedül rendel, így az egész lakás a mienk volt, ami egy nappaliból hálóból és fürdőből áll. Minden igényt kielégítő a fürdő és az ott található kegyszerek.
  • Lány külseje:

    egyértelműen Ő van a képeken, de mégis egy kicsit csalódtam, mert egyrészt sokkal szoláriumozottabb a bőre mint a képeken. Elölről teljesen hibátlan, izmos kockahas, cuki borotvált punci, és gyönyörű kőkemény szilikon cicik. Hátulról nekem túl sovány, de ez abszolút ízlés kérdése. Van rajta pár tetoválás, ami nekem bejött. Arca kedves mosolygós, karakteres.
  • Action:

    Megérkezésemkor kedvesen mosolyogva, puszikkal fogadott. A nappaliban üdítővel kínált, beszélgettünk pár percet, majd a hálóba kísért. Az ablak egy résnyire nyitva volt és mivel kint hideg volt nem nagyon vágytam a levetkőzőst.... engedélyével bezártam az ablakot majd megszabadultam a ruháimtól. Elmentem fürdeni, és a szájamat öblíteni, közben az ajtóban állt és beszélgettünk. Előző beszámolókban olvastam, hogy csekkolja a tisztálkodást, (amit teljesen pozitívnak értékelek) így hát nem lepődtem meg. A kisszobába toppanék, ahol csókolózni kezdtünk. Sajnos nem az az igazi nyelves csókok, amiket kaptam inkább csak erősebb hosszabb szájra puszik voltak. A testét ahol értem tapiztam, simogattam, majd kaptam egy kis franciát. Sajnos a leírásban és telefonban is ígért mélytorkos francia teljesen elmaradt. A szájába mélyen bekapott, de a torokhoz semmi köze nem volt pedig lett volna még mit letolni. Ha úgy veszem, hogy "csak" egy szopás akkor teljesen rendben volt. A kezét is használta némileg a környék izgatására, majd a szájával gumit húzott rám, majd beleült. Először odabújósan lovagolt, majd felguggolt és tövig belém ült. Ez a rész nagyon tetszett. A látvány a kemény cicik tapintása és a szűk forró punci érzése hamar a csúcsra juttatott. A szünetben megkínált egy masszázzsal, amit örömmel elfogadtam. Nem egy kőkemény sportmasszázs de akkor abban a helyzetben nagyon jól esett. Közben sok témáról beszélgettünk, többek között a második menetre is leegyeztettünk egy prosztata masszázst franciával párosítva. Újjára gumit húzott és hátulról belém hatolt. Ügyesen csinálta, közben a francia is finom volt, de az orgazmustól elég messze voltam. Közben elmondta, hogy titkon abban reménykedett, hogy hátulról is jól megdugom. Hát így is tettem :) Újra gumit szippantott rám, felém pucsított én meg belé hatoltam. Egy darabig így mókáztunk, majd lehasalt, a jobb lábát felhúzta és így is adagoltam egy néhány percig. Sajnos menet közben nyilvánvalóvá vállt számomra, hogy kevés remény van a 2. orgazmusra, így hát feladtam a próbálkozást. Így hát álló cerkával mentem el fürdeni. Majd haza... persze addigra már nem állt :)
  • Elszámolás:

    Utólag a megbeszéltek szerint az asztalra tettem. Pont annyit amennyit előre megbeszéltünk. Ebben semmilyen meglepetés nem volt, szerencsére.
  • Összkép:

    Nagyon kedves csicsergő lány, vegyes érzésekkel, de összességében elégedetten távoztam.
Happy Massage