• Léda

  • Beküldte:
  • Léda reagálása

    Szia Édes "hcsab1"!

    Igen, jó a megérzésed, illetve ha megkérdezed élőben is válaszolok simán: szeretem a szexet! Endorfin, szerotonin, immunvédő és még fogyni is lehet vele.
    Egyébként szerintem tényleg sokat beszélek, meg táncikálok, meg ilyesmi. Nem vagyok egy "egy helyben ülős" típus.
    És ...Igen, szerintem nagyon pici a cicim - nem is értem, mi tetszik neked rajta...én legszívesebben megműttetném - tudom, tudom, lebeszélsz.
    A hangulatfény közben megoldódott - mégha pici is - de van már az előtérben!!! :)
    Nem olyan vészes azért a bejutás...nem szükséges azért iszkolni... :D
    A lakásokból kiszűrődő szappanopera-foszlányok meg melyik társasházban nincsenek, ahol nyitva van az ablak? ;) :D :D

    Mikor látlak újra?
    :*

  • Egyeztetés:

    Nagyon jól ment, rugalmas partner. Kora délelőtti órákban mentem hozzá hétvégén. Valamivel a kezdési időpontja előtt. Előző nap délutánig bizonytalan volt a dolog részemről, ezt is nagyon jól kezelte.
  • Megközelítés:

    Egy metrómegállóval az Árpád hídtól északra. Jól megközelíthető helyen. Autóval is rendben van hétvégén a parkolóhely. Hétköznap érdemes a parkolásra több időt fordítani.
  • Helyszín:

    Régi társasház első emelete. Hétvégén a környék eléggé kihalt volt. Belül körfolyosós, tehát a diszkrécióra itt kiemelten érdemes figyelni az érkező véndégeknek. Én is gyorsan beiszkoltam. :) Fürdő és a tetthely nem túl nagy de a célnak megfelel. Az előszobából szerintem hiányzik némi hangulatfény. Fürdő szép tiszta és minden jóval felszerelt. A masszázs részen pad és egy szép nagy tükör, hogy minden szögből látható legyen ez a szép lány ahogy törődik a férfitesttel.
  • Lány külseje:

    Magas, szőke, vékony testalkatú. A beszámolókból már ismert fekete szemmaszkban fogadott. Tudtam, hogy hová megyek. Egy lenge kis fekete átlátszó valami volt rajta, ami nem mutatta alakját...épphogy de takarta formás fenekét.
  • Erotikus masszázs:

    Gyors fürdés után a masszázs padra feküdtem és kérte csukjam be a szememet. Éreztem ahogy a lenge kis ruhadarab a hátamon landol...vagy annak az öve ha volt olyan...ezt nem tudtam eldönteni, de ahogy az a finom anyag hozzám ért nem csak tudtam, de éreztem is hogy jó helyen kötöttem ki ezen a hideg délelőttön.
    Lingam masszázst kértem sima befejezéssel, csúszkával fűszerezve, így az elejétől már ebbe kezdett bele. Szőlőmagolajat választottam majd a cicit és a popsit is bekentem vele kérésére. A ciciket közepesnél kisebbnek mondanám. Ő is kiemelte, hogy kicsinek találja, de ezt annyira kedvesen adja elő, hogy már az is egy élmény. Léda energikus, cserfes és nagyon figyel a vendégére. Állítása szerint szeret sokat beszélni. Én a hét után kifáradva mentem így inkább volt relaxáló, mint beszélgetős a randi és ez nekem most nagyon jól esett.
    A masszázs simagatásokból és csókokból állt, amíg a hasamon feküdtem. Jól esett testemnek és lelkemnek is a törődés amit kaptam. Szépen végigmegy a lábtól a hátig. Csókjaival elhalmoz, drága keze simogat. Aztán felpattant rám és indult a csúszka...nem csak mellel ám...a puncival is dörgölt rendesen...húúú...hát bírtam volna még, de eljött a fordulás ideje.
  • Levezetés:

    A hátamon feküdve úgy emlékszem szintén kaptam simogatást, csókolgatást, törődést, odafigyelés, szemkontaktust. Hol a tükörből leskelődtem, hol a bájos szemeibe néztem vagy csukott szemmel élveztem a ténykedését. Csókolt simogatott, mellbimbójával a makkomat izgatta, nagyon élveztem. Végigcsókolta a gátat és a golyókat, majd kérdezte, hogy franciát kérek-e. Itt nem volt könnyű nemet mondani...de kitartottam a mellett, hogy lingamra jöttem. Azt éreztem az egész hozzáállásából, hogy szereti a szexet és kívánná bekapni a farkam.
    Átdobta a lábaimat a sajátján és velem szemben megkezdte a lingam masszázst. Hosszan figyelmesen foglalkozott a szerszámmal. Többször a csúcs közelébe juttatva engem majd más területeket simogatva hagyott lenyugodni hogy újra felhúzhasson...testemben ezzel sok energiát átmozgatott, beindított, a sóhajaim pedig egyre sűrűbbek lettek.
    Mikor eljött az ideje egyik kezével farkamat a melléhez szorította és jó érzékű ritmikus mozgással kivégzett. Hatalmasat élveztem, lábammal szorítottam csípőjét a kéjtől. Hagyott lenyugodni majd kis pihi, beszélgetés, fürdés és tipli.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, pontosan készültem. A telefonban elmondottak és az infóban leírtak szerint. A kis szekrényre tettem ki. Többet nem beszéltünk róla.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jól éreztem magamat. Az elvárásaimat felülmúlta a hozzáállása, kezdeményező készsége és odafigyelése irányomba. Egyelőre a "jó" a maximum amit tudok adni, de attól sokkal jobb volt. Ahogy kiléptem az ajtón rögtön megéreztem, hogy hiányozni fog a légkör ami ebben az 1 órában körülvett Léda mellett.
Happy Massage