• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon dumcsiztunk, elég sokat:-) Az általam kért időpont nem volt jó de addig "egyeztettünk" amig sikerült időpontilag egy hullámhosszra kerülni....mert amúgy már azon lehettünk, úgy beszélgettünk hosszú percekig mintha már ezeréve ismerjük egymást! Lényeg hogy már a telefon beszélgetés alatt is nagyon közvetlen és kedves a hölgyemény!
  • Megközelítés:

    Metró a közelben . Buszok sőt trolik is a közelben. Parkolás a közelben de nagyon nehézkes a szabad hely megtalálása az ingyenesség miatt. Nem lehetetlen kis szerencsével is némi idővel! De szintén a közelben van egy nagy áruház bazi nagy parkolóval, ott tuti van hely és pár száz méteres séta ártani nem árthat.
  • Helyszín:

    Panel, sok emeletes és felújított. A szükséges bejutási kódot a helyszínen adja meg. Sokadik emelet és a beszámolókban említett egy emelettel korábbani kiszállás most is megtörtént:-) Diszkréció mindenek előtt! A lakás is teljesen rendben van, a fürdő is. Felújítás volt a közeli múltban. Egyedül van, egy kis hacukában fogadott . Teljesen rendben van minden a lakással is!
  • Lány külseje:

    Hááát, szerintem piszok csinos kis hölgyemény! Tényleg alacsony de olyan formái vannak hogy csak Na! Az a popsi nagyon formás( fogdostam is rendesen amikor csak lehetett) Pici, tenyérbe illő cicik, vékony derék, formás combok, lábak. és az a popsi, nekem egyértelmű hogy a kedvenc testrész. Arckitakarástól sem kell félni, a szomszédlány tipus akit nagyon meg....szeretgetnél :-))Kedves, közvetlen, laza és beszédes! Vendég vagy és vendéglátóként viselkedik, amit csak lehet megtesz hogy jól és kiszolgálva érezd magad! Alapból egy vidám lány!
  • Action:

    Együtt zuhanyzással kezdtünk ami kölcsönös testfeltérképezéssel folytatódott, eredményesen, azaz én már igencsak vigyázz állásban kerültem! Az ágyon folytattuk, én kényelmesen elterültem Dóri meg fölöttem simogat, cirogat, puszilgat. A merev farkincámat a cicik közé helyezi én meg az a Húú popsit simogatom, a punciját sem hagyom ki...ja, teljesen sima, borotvált, egy kis keskeny csík van mutatóban meghagyva, szóvál nyalakodás közben sem kell a szőrrel bajlodni. Merthogy nemsokára 69-ben fordultunk. Előzőleg (tartottam picit a gumirozástól,de alaptalanul..) beöltöztet és kezdődik a franciázás. Ami teljesen rendben van: teljesen eltüntet, nincs kezezés és picit sem lankad a férfiérőm! Közben belemerültem a nyalakodásban, szép és formás, szimetrikus szeméremajkakkal van megáldva a leányzó! Valamilyen szinten minden punci szép, de az övé olyan ...tényleg szép. És szűk . De amikor már oda került a sor hogy belecsusszanjon, egész könyedén hatolhattam be. de érezni a szűkösséget ami bevallom nagyon tetszik! nem kell harangozni vagy kalimpálni vagy bármi hasonló csinálni. Egyszerüen érzed hol is van a kicsi,jó haver! Fogom a derekát, majdnem át is tudom érni a két mancsommal, markolászom a ciciket és azt a popsit!! miközben meglovagol. Hol lassabban hol gyorsabban, fölém guggolva vagy csak dörzsölődve de mindenképpen kedvemre valóan. Nem is akartam variálni a pózokat közeledve a vég, útjára engedtem a magvaimat!
    Törölgetés, utána kaptam egy hát és popsi masszázst is!
    Az órán már ekkor túl voltunk szóval TP nem egészen ismert:-)
    De azért csak-csak muszáj volt szednem sátorfámat és zuhanyzás után elindulnom.
  • Elszámolás:

    A korlátozott lehetőségeknek megfelelően, a *** több mint baráti :-) Név nélkül de hasonló lehetőség mellett nem egy nem két lány jóval több hozzájárulást vár el a férfitársaimtól! És utólag került átadásra, el is felejtettem az elején de nem is lett kérve, szóval a bizalom is meg van!
  • Összkép:

    Mindenféle képpen ajánlom, persze amennyiben a felsorolt lehetőségekkel megelégszel! Nyílván ő is tisztában van hogy korlátozott lehetőségeket nyújt és kompenzál minden más területen ! Nekem bejött és nagyon nagy valószínűséggel visszamegyek még! Normális vendégként nem érhet csalódás.
Happy Massage