• Rose

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Rose reagálása

    Drága!
    Nem csupán az írást köszönöm,ami -nem mellesleg nagyon tetszik, hanem azt is,hogy első beszélgetésünkkor végighallgattál,sőt partner voltál az aznapi ,kissé "bohókás" hangulatomhoz :-)
    ...igen...már akkor megalapoztuk az első találkozást. ...-mielőtt bárki is félreértené:nyomtuk a rengeteg baromságot a telefonba ..no ,de kell ilyen nap is.
    Dicséret illet a viselkedésedért IS- odafigyeltél arra ,hogy mit lehet és mit nem-imádat érte!
    ...kezdem az elején-miután kiderült,hogy nem Jenő vagyok(ez egy külön történet),megkérdeztem,hogy erre számítottál -e vagy esetleg a beszélgetésünk után van e kedved közelebbről is megismerni? A válaszod pozitív volt és én ennek tudatában álltam neki lelkesen az előttünk álló egy órácskának,ami jól sikerült -bizakodom a folytatásban....
    Köszönök mindent (tudom néha-de csak nagyon ritkan-nehéz velem,de tudok komoly is lenni-csak nem erőltetem ;-). Köszi-továbbá-hogy partner voltál mindenben-bárcsak minden vendégem(na jó ,nem vagyok telhetetlen-95 %-a )legalább fele olyan simulékony,udvarias,kedves volna ,mint te !
    Millió csók Blanche!

  • Egyeztetés:

    Már közel egy fél éve felvettem vele a kapcsolatot itt az oldalon, jelezve, hogy amint tudom, meglátogatom. Amikor megvolt, hogy ez mikor lenne aktuális, megírtam neki, hogy számítson a hívásomra, és érdeklődtem, hogy az általam kitalált napon ráér-e. Visszaírt, hogy igen, és hívjam nyugodtan. A randi előtt egy héttel hívtam, megbeszéltünk mindent, pár nappal előtte még VTR-en is bejelentkeztem, amit megerősítésként elfogadott.
  • Megközelítés:

    10-15 perces séta a kelenföldi pályaudvartól, autóval is jól megközelíthető, jó a parkolási lehetőség is.
  • Helyszín:

    Rose egyedül használja a lakást, ami rendkívül otthonos, szép, tiszta, kellemes. A szobában kényelmes, nagy ágy, szobainas a ruhák számára, a falon tükör. A fürdőben faltól falig sorakoznak a különböző tusfürdők, még szerencse, hogy a fürdés előtt megkértem Rose-t, válasszon nekem, mivel az általa legkedveltebbet szeretném használni. ugyanígy tettünk a dezodort illetően is. A fürdőben még bő választék volt szájvízből is, a szájvizes pohár pedig előre ki volt készítve.
  • Lány külseje:

    Rose kedvesen mosolyogva, egy sötét színű ruhában fogadott. A magas sarkú cipő manöken-jelleget kölcsönzött neki, hiszen kifejezetten magas volt benne. A vékony testalkat, a rendkívül karcsú derék és a belőle áradó elegancia pedig tovább erősítették ezt az összképet. Rose fehér bőre első pillantásra olyan hatást kelt, mintha egy márvány műalkotás kelt volna életre, ez azonban nem jelenti azt, hogy szoborszerű vagy netán rideg lenne, ellenkezőleg, nagyon is jó hozzá érni. Erről rövidesen volt alkalmam meggyőződni. Megkérdezte, ilyennek képzeltem-e, természetesen igen, hiszen a képek teljesen visszaadják a külsőt.
  • Erotikus masszázs:

    Két kényeztetés között került sor a masszázsra, amely nagyon-nagyon jó volt. Rose erősen, de nem fájdalmasan, hanem jólesően masszírozott. Svédmasszázst alkalmazott, bio kókuszolajat használt hozzá, rajtam ülve végezte áldásos tevékenységét, jól átmasszírozva a nyakamat, a vállakat és a hátamat is. Közben jót beszélgettünk, említette, hogy a svédmasszázsba belecsempészett saját maga által kifejlesztett elemeket is. Emellett még az is szóba került, hogy mivel az év elején változtatott a kínálaton, sokan megkeresik olyanról érdeklődve illetve bepróbálkozva, amit nem vállal. Számomra ez nem volt probléma, hogy mihez tartsam magam, hiszen Rose egyértelműen és világosan leírja az adatlapján, hogy mit vállal és mit nem. Akinek ez nem tiszta, annak valószínűleg olvasási-értelmezési problémái vannak, vagy egész egyszerűen hiányzik belőle a másik iránti tisztelet. De vissza a beszámoló lényegéhez: Rose kitűnő, szakszerű masszázsban részesített.
  • Levezetés:

    A fürdőből visszatérve az ágyra telepedtünk, először csak simogattuk egymást, majd csókolózni kezdtünk. Rose nagyon finom, érzéki módon csókol. Idővel lekerült róla a melltartó, és szabaddá váltak formás, kicsi, fehér keblei. Jó volt simogatni, csókolni őket. Karcsú derekát átölelve, majd lejjebb kalandozva simogatni kezdtem gyönyörű, szív alakú popsiját, Rose pedig hamarosan megszabadult a bugyijától. Kölcsönösen kezdtük egymást kényeztetni, nagyon jó volt Rose finom, illatos punciját nyelvvel kényeztetni, közben a testét simogatni, mialatt ő is igencsak kitett magáért, és ízelítőt adott nem kis francia-tudásából. Ezt követően került sor a fent említett masszázsra, majd egyszer csak azt vettem észre, hogy Rose már egy kissé simogatósabban csinálja a masszázst, miközben a testem csókolgatja. Újabb csókcsaták következtek, majd Rose ismét megvillantotta francia-tudását és kényeztetni kezdett, miközben én a testét simogattam, különös tekintettel a helyes kis fazonra igazított puncijára. Végül kézi levezetéssel juttatott a csúcsra, majd gondosan megtisztogatott, és a tisztálkodás után meg összebújva beszélgettünk, csókolóztunk. Rendkívül jó humora van, és nagyon jól lehet vele viccelődni, amellett, hogy kitűnő társaság is. A jó társaságban repül az idő, egyszer csak azt vettem észre, hogy hoppá, már egy picit túl is léptük a megbeszélt időkeretet. Rose nevetve felvilágosított arról, hogy nála bizony mindig így van, mintegy megerősítve az előző gondolatot, hogy az idő gyorsan telik egy ilyen szuper társaságban. Így hát jeleztem, hogy nem akarok a vendégszeretetével visszaélni, és fürödni mentem. Utána öltözködés, közben tovább beszélgettünk, búcsúzkodás és távozás.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélteket még a találkozó elején a szobában levő asztalra tettem egy kis ajándékkal együtt. Szóba sem került. A mérték szerintem teljesen rendben. Az élmény csodás volt.
  • Összkép:

    Rose egy kiváló masszőz, egy vonzó nő és egy rendkívül szimpatikus ember. Elegáns, intelligens, szexi továbbá finom, szolid, és mindezek mellett jó humorral rendelkezik. A találkozónkat ilyennek képzeltem, mind a kontaktus, mind a masszázs, mind pedig a kényeztetés terén. Aki hasonló élményre vágyik, feltétlenül csak ajánlani tudom. Ezúton is köszönöm neki az élményt, és azt is, hogy máskor is mehetek hozzá, amit nagy örömmel fogok megtenni!
Happy Massage