• Mása a szexmániás

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétvégén hívtam telefonon mondtam neki, hogy hétfőn meglátogatnám. Könnyen elértem egyből felvette. Megértette, hogy nem akkor szeretnék menni hanem másik napon.
  • Megközelítés:

    Autóval nagyon könnyen megközelíthető a hely és volt is szabad parkoló a háznál. GPS is oda visz pontosan. Van a közelben BKV megálló is.
  • Helyszín:

    A helyszín egy panel ahol ki kell sétálnia a folyosóra a lépcsőházig, hogy beengedjen. A lakásban rend és tisztaság uralkodott mindenhol amit láttam. A fürdőszobában zuhany kabin van egy valamit hiányoltam csak, hogy nem volt mosdó ahol a szájvizet kiköphettem volna így nem maradt más mint a kabinba tettem ezt. Puha hó fehér törölköző is elő volt készítve a részemre már. a szobában pedig egy francia ágy és egy szék volt ahová letehettem a ruháimat.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő hölgy fogadott, bár ezen az oldalon csak 3 képe van, de egy másik oldalon lényegesen több képpel hírdet. Mivel, hogy ki kell jönnie a folyosóra, hogy beengedjen így nem várható el a szexi ruha viselése. Amíg tusoltam beöltözött egy fekete szexi ruhába ami nagyon tetszett. Szép mosolygós arca és nagyon nagy kedvessége lenyűgözött. Tökéletes partner.
  • Action:

    Mint írtam már a folyosóra ki kell sétálnia, hogy beengedjen a lakásba így nem tudott szexi ruhába fogadni. Egy gyors bemutatkozás után bementünk a lakásba. Cipő le szobába be és megbeszéltük a részleteket. Közben levetkőztem a törölközőt is megkaptam, majd megmutatta a fürdőt ahol egy gyors tusolás után, várt a szobába beöltözve a munkás szexi ruhájába. Mondta helyezzem magam kényelembe. Lefeküdtem és kölcsönösen simogattuk egymást olyan ismerkedős simogatás volt közben beszélgettünk erről, arról. Míg nem magához nem tért az ezredes ezt látván és érezvén szájába is vette, míg én a punciját simogattam, majd egy kis idő múlva szóltam ideje lenne levenni a felesleges ruhadarabokat nem is kellett kétszer mondani és elém tárultak a formás cicik. Magamhoz húztam és elkezdtünk csókolózni, ami igazi csók volt a javából nagyon finom a csókja miközben az egyik kezem a puncijával foglalkozott, míg a másik a cicijeit simogatta, amiknek a bimbója is bekeményedtek a simogatás hatására. Újra következett egy francia lecke, amit nagy finoman érzékien csinál, de sajnos le kell, hogy állítsam nem akartam, hogy idő előtt kivégezzen. Kértem, hogy had kényeztessem én egy kicsit a már rendesen benedvesedett punciját nagyon finom volt nehezen tudtam abbahagyni, de már az ezredes is nyugtalan volt így egy újabb csókot váltottunk, majd kérnem kellett a védősapkát, amit meg is kaptam és misszibe toltam neki ő átkulcsolt a lábaival, hogy minél szorosabb legyen a kontaktus így ért a vég is sajnos. Előbújt a rejtekhelyről az ezredes a védősapkát eltávolította majd megtörölgette. A megbeszélt időnk is lejárt így már csak egy gyors tusolásra maradt idő, aztán felöltözve búcsú puszikkal váltunk el.
  • Elszámolás:

    A neki vitt ajándékot előre átadtam, nehogy haza vigyem. Az ő rózsaszálait utólag távozásom előtt tettem az ajándékai közé.
  • Összkép:

    Én teljesen megvoltam elégedve a kapottakkal csak ajánlani tudom mindenkinek.
Happy Massage