• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, amit először nem vett fel, majd amikor szabad lett visszacsörgetett.
    Kedves hangja van, mindenről részletesen, bőségesen tájékoztatott, majd pár órával későbbre tudtunk is időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem a megadott helyszínre, amit a térkép jó helyen jelöl. Mivel napközben mentem, így sikerült a háztól pár méterre megállni, de sokszor ezen a környéken kevés a szabad parkolóhely. Közelben van tömegközlekedés is, tehát aki így menne annak sem okozhat problémát. Ingyenes a parkolás.
  • Helyszín:

    Zugló ismert része, közelben van egy nagy bevásárló központ is. A ház elől hívtam telefonon, majd megkaptam a lakás hívókódját és már nyílt is az ajtó.
    Régebben épült panel lakás sokadik emeletére kellett felmennem, egyedül annyi kérése volt, hogy az utolsó egy emeletet gyalog tegyem meg. Az emeletre felérve már nyílt is az ajtó, ahonnan megpillantottam Dórit. :) Fürdő tiszta, felújított, fürdőkáddal ellátva. Megfelelő mennyiségű tusfürdőből lehet választani.
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon tettszett, fiatal, kedves lány fogadott. A képek maximálisan visszaadják szépségét, törékenységét. Arcra sem lehet panasza senkinek sem. Szép cicik, amik nem túl nagyok.
    Formás kis popsija van, amit élvezet markolászni. Összességében egy pici lányról van szó.
  • Action:

    Belépésemkor egy szál köntösben fogadott ami körülbelül 1 perc után lekerült róla. Egy kis ismerkedős beszélgetésbe kezdtünk, miközben elkezdte megigazítani a tetthelyet, és én is elkezdtem ledobni magamról a ruháimat. Hagyta, hogy hátulról simogassam, ettől elkezdett életre kelni a velem egykorú.
    Kínált mindenféle finomsággal, üdítővel, de csak egy pohár vizet kértem. Felajánlotta, hogy elkísér a fürdőbe, ahol kölcsönösen, sok simogatással megfürdettük egymást alaposan. Törölközést követően az ágyon kötöttünk ki, majd lágyan egy is olajjal megmasszírozott. Közben simogattam ahol értem, néha egy kis ujjazással megfűszerezve. Miután nagyon felizgatott, kértem hogy franciázzon. Nála csak gumis francia van, így gumit húzott, majd finoman elkezdte szopni a farkam. Nem ez volt életem legjobb franciája, de lelkesen és kitartóan csinálta, majd jeleztem, hogy szeretném egy ha kutyus pózba váltanánk.
    Nem is kellett kétszer mondani, már fordult is meg. Külön élvezet volt dugni azt a szűk kis punciját.
    Nem tartott túl sokáig, mert egy nagyot élveztem a gumiba. Egy kis tisztálkodás, beszélgetés következet, majd ismét elkezdett simogatni, ahol életet varázsolt a cerkámba, majd szépen kiverte.
    Mivel már így is túlszaladtunk az egy órás időből, ezért siettem a fürdéssel, majd öltöztem és egy puszival távoztam. Nagyon aranyos volt, felajánlotta, hogy vigyek egy kis gyümölcsöt útravalónak, de nem éltem vele :)
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt volt az elszámolás, utólag került rendezésre. Kicsivel többet adtam neki, mivel tovább raboltam az idejét, de tiltakozott ellene és nem fogadta el.
  • Összkép:

    Nekem nagyon tetszett az összkép, és az egész eltöltött idő alatti viselkedése, kedvessége.
    Biztosan fogunk még találkozni, köszönöm az együttlétet :)
Happy Massage