• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután telefonon hivtam, nagyon informativ tájékoztatást kaptam, a hangja kedves volt, tetszett, úgyhogy foglaltam is időpontot másnapra.
  • Megközelítés:

    Pontos cimet kaptam, ez úttal úgy döntöttem hogy igénybe veszem a BKV szolgáltatásait. Ahogy elnéztem, a parkolás sem okozott volna gondot. Sok szabad hely volt.
  • Helyszín:

    A lakáshoz érve, telefonon további utasitások követése útán pár perc múlva már Wanda lakásának ajtaja előtt találtam magam. Szép, tiszta a hely, igényesen kialakitva. A fürdőszoba tágas, van több féle tusfürdő, szájviz, tiszta törölköző. A szobában nagy francia ágy, kellemes illat.
  • Lány külseje:

    Wanda nagyon dögös lány, szép formásak a mellei, és a feneke is rendben van. Szép sötét haja van. Mosolygós, a szép nagy barna szemei csak úgy ragyognak.
  • Action:

    Érkezésemkor bemutatkoztunk egymásnak, nagyon kedvesen, mosolyal fogadott, majd megfogta a kezem és a szobához kisért. Beszélgettünk még egy kicsit, megmutatta hová tehetem a ruháimat, ezek után a fürdőszoba felé vettem az irányt.

    Egy kellemes zuhany után törölközőben mentem ki, Wandaaz ágyon feküdt, fehérneműben. Nagyon tetszett a látvány, egyből ledobtam magamról a törölközőt, és mellé feküdtem. Csókok csattantak el, majd egyre lejjebb, és lejjebb kezdett el csókolgatni, amíg nem ért a farkamhoz, és egy érzéki franciába kezdett bele, nagyon jó a technikája, használja a nyelvét, és kellően nyálas. Élveztem... ugy éreztem itt az ideje hogy én is kényeztessem őt egy kicsit, ugyhogy pár perc elteltével már én kezdtem el nyalni-falni szűk punciját, ettől ő is beindult, majd felkerült az óvszer. Egy alap misszionárius pózban kezdtük, a melleit, nyakát , testét csókolgattam simogattam, nem birtam betelni vele. Később Ő került felülre, felvettük a lovagló helyzetet, és egy gyorsabb tempót is. A látvány ahogy ugrált és közben halkan nyögdécselt az nem mindennapi. Ebben a pózban végem is lett. Mivel időnk is volt még, ezért ugy döntöttem hogy elmegyek zuhanyzom egyett, miután vissza értem, beszélgettünk egy rövidet, majd öltözködés, búcsuzkodás. Két puszit a végén, és már útnak is keltem.
  • Elszámolás:

    Előszőr voltam Wandánál az előre megbeszélt ajándékot már az elején átadtam szó sem esett róla az együtt létünk alatt.
  • Összkép:

    Wanda egy nagyon kedves, szép és formás lány, aki az unalmas hétköznapomból egy csodálatos élményekben gazdag napot varázsolt.
Happy Massage