• Zirisz

  • Beküldte:
  • Zirisz reagálása

    Dràgaság, nagyon megleptél a sokadik találkánk után a beszivel :), de nagyon szépen köszönöm! :*
    És ez nem is kérdés, hogy visszavárlak e ;) ! Izgatottan várom a folytatást már most! Beszidet olvasva újra éltem az utolsó talinkat, ami Isteni volt, akár a többi!!! Várlak mihamarabb :) ;) :*
    Csókjaim addig is :*

  • Egyeztetés:

    Telefonos egyeztetés nyomán keltem útra. Készséges és később kiderült pontos tájékoztatást adott kedves hangján.
  • Megközelítés:

    A XIII. kerület egyik emblematikus társasházát kellett megközelítenem. Ha észak felől jövök a magas presztízsű autószalon után, ha délről, akkor előtte. Tömegközlekedés szempontjából a Váci úti és a ház közelében futó belső Lipótvárosi viszonylatok jöhetnek számításba. A parkolást én a ház előtt sikerrel abszolváltam. A kötelező díjat leróttam. Ez utóbbi itt sem zavart.
  • Helyszín:

    A telefonon keresztüli kommunikáció révén bejutottam a tiszta lépcsőházba és lifttel felmentem a megfelelő emeletre és a félig nyitott ajtón belépve jutottam a szépen berendezett lakásba. Nagy amerikai konyhás nappali, kedves hálószoba széles francia ággyal, belőle nyíló kádas fürdőszoba. Kiegészítői tiszta törölközők, többféle tusfürdő és szájhigiéniai termék, dezodorok.
  • Lány külseje:

    Zirisz képeire már korábban is felfigyeltem. Többször frissíti a fotórepertoárt. Azokon sosem kitárulkozó, midig igényes ruhákban és fehérneműben mutatkozik. Az ilyen mindig is tetszett. A profi képek között amatőrök is vannak. És a valóság: Az ajtón belépve csinos ruhában vidám, vonzó szőke hölgy fogadott. Illata mindenhol magábahabarító. A haja gondozottan keretezi mosolygós arcát. Teste láthatóan edzőteremben és szolistudióban csiszolódott. Orvosi beavatkozás nincs. Mellei, puncija meghálálja a finom kényeztetést. Sorozatélvező típusú hölgy.
  • Action:

    A belépésem után szinte ismerősként üdvözöl, nagyon közvetlen, de nem tolakodó stílusban. Üdítővel és hellyel kínál. Eközben pontosítjuk a korábban telefonon keresztül elhangzottakat. Kis beszélgetés és gyengéd érintések után a fürdőbe kísér. Fontos megjegyeznem kedves vendéglátóm már illatosan, frissen vár, időhúzásnak semmi nyoma. Tisztálkodás után az ágyon elnyúlva vár. melléheveredek és finoman érintve egymást hangolódunk az előttünk álló történésekre. Mivel sorozatélvező típusún, szerencsés nőnek ismerem szeretném minél több elemét a szerelmi találékonyságnak. Ebben elsőosztályú partneremnek bizonyul. Mellei jól reagálva hegyesednek nyelven érintésére. Később arcomra ültetem és alaposan kinyalom kis mézescsuprát. Majd térdre helyezkedik és hátulról is belekóstolok titkos kincseibe. Hanyatt fekve fejét az ágyról lelógatva mélyen szájbaveszi ágaskodó férfiasságomat. Majd ráborulva szorgalmas nyelvmunkával kényeztetem a csodás hölgyet. Óvszer húzást követően először fölém helyezkedve meglovagol. Később misszionárius pózban folytatjuk a szeretkezést. Egyik lábát felemelve, majd mindkettőt vállamra téve példát mutat hajlékonyságából. Az ágy szélére térdelve én mögé helyezkedve bizonyítjuk kutyabarát voltunkat. Úgy érzem talán sikerült meglepnem, mikor testsúlya iránt érdeklődöm. Ezt követően felnyalábolom gömbölyű feneke alá tett tenyereimmel tartva testét, Ő karjaival nyakamat átöleli, lábaival derekamat átkulcsolva stabil helyzetet vesz fel, óvatosan meredező péniszembe csúsztatom és álló helyzetben alaposan megkefélem a szépséges Ziriszt. Ezt követően lelkesedésem nem lankadván kérem hogy a kinti fotelben elhelyezkedve űltömben csusszanjon belém. Készségesen megteszi közben a közelben álló tükörben nézzük az eseményeket melynek mi vagyunk a részesei. Hatalmas és kielégítő élvezés lesz a jutalmam. Mellémhelyezkedik, finoman simogat és közben legutóbbi élményeit meséli, melyet őszinte érdeklődéssel hallgatok.
  • Elszámolás:

    Minden pontosan annyi maradt a végén ami az elején elhangzott. A vitt csokrot alkotó virágok száma két egyforma növényből állott.
  • Összkép:

    Bevallom nagyjából egy éve megismert és azóta elveszett kedves lányhoz való hasonlóság miatt mentem Ziriszhez, de most már Önmagáért megyek ismét. Zirisz,, drága hölgyem, mint a jobb filmek végén én is azzal búcsúzom: folytatása következik. (Ha te is akarod...)
Happy Massage