• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, és meg is tudtuk beszélni az esti randit. Nagyon kellemes szexi hangja van!
  • Megközelítés:

    Nagyon szép csendes utcában van, a családi jellegű ház. 2 garázs is van az oldalán, a bkv közlekedés is megfelelő, a GPS is könnyedén odatalál.
  • Helyszín:

    Nagyon igényes, szép tiszta kulturált lakás, egy szava sem lehet a vendégnek, ítt a rend uralkodik. A fürdő felszereltsége is megfelelő, van szájvíz és többféle tusfürdő. A baszoba is igényes, kellemes hangulatú megvilágítással nagy francia ággyal.
  • Lány külseje:

    Szebb mint a képeken, mikor megláttam rögtön megtetszett, szabadidő ruhában volt, és mikor mentünk fel a lépcsőn, úgy néztem a gyönyörű formás popsiját, hogy megbotlottam a lépcsőn, majdnem elestem rögtön tudtam, hogy jó helyen járok, annyira szexi a kisugárzása, hogy még nagyobb izgalomba kerültem.
  • Action:

    Mikor sikeresen felértünk a baszobába, kaptam egy megfelelő törülközőt, aztán gyors zuhany, miután végeztem, Karen is elment egy gyors öblitésre, miután visszatért felált az ágyra és úgy kezdtünk el csókolózni, és szép lassan lefeküdtünk, megszabadítottam a ruháitól, kivéve a melltartótól, mert szerintem kicsik a mellei, de sztem nem lenne vele semmi gond, de engem nem zavart, jobban érdekelt ott lent az a csodás kis rózsaszín kelyhe.Nem is tétlenkedtem tovább és elkeztem nyalakodni, a csiklója nagyon jól reagált az izgatásra, és olyan szexi hangokat ad, hogy teljesen begerjed az ember. Jól sikerült a kényeztetésem, mert mielőtt elment, magához nyúlva élvezett el nagyon tetszett, azután pihennie kellett egy kicsit. 69-be fordultunk, és nagyon finom franciával ajándékozott meg, ezt még sokáig tudtam volna elviseni, de kértem gumit, és misszionárius pózban folytattuk, szűk puncija van, ezért óvatosan kezdtünk, aztán gyorsítottam és kutyusba váltottunk, annyira szexi hangokat ad ki, hogy nem bírom hangsúlyozni, nagyon bejön. Aztán szemből rámült még így voltunk, és közben smároltunk, nem olyan nagyon nyelves, de azért kicsit lehet nyelvészkedni. A végén odaálltam a tükör elé, és Karen az ágyon ülve, kényeztetett szájjal, így is lett végem, az utódok a szájában végezték. Karen kiment a mosdóba öbliteni, aztán még egy gyors zuhanyra volt időm, puszikkal váltunk el, és mondtam hogy még biztos meg fogom látogatni.
  • Elszámolás:

    Teljesen rendben ment minden, nem kérte, a végén adtam oda az ajándék csokival együtt. Régi helyi átlag, egy átlagon felüli elbűvö lánnyal , egy csodálatos élményért.
  • Összkép:

    Nagyon jó élményekkel távoztam, egy csodás, kedves odaadó, nagyon de nagyon szexi lányt ismertem meg, és köszönöm neked a szép és felejthetetlen estét!
Happy Massage