• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Kedves Oldfashion! :)

    Nagyon örülök, hogy jól érezted magad Velem, hasonló érzésekkel vagyok én is. Látod, minden randi két emberen múlik, köszönöm, hogy nem voltál passzív. Sajnos az olyan egyedekkel nem tudok nem megszokott randit megélni. Köszönöm, hogy meglátogattál és visszavárlak bármikor! :)

    Niki

  • Egyeztetés:

    Délelőtt kerestem telefonon. Barátnője vette fel, mindenben segített, tetthely, lehetőségek, megközelítés. Aznap délutánra kértem és kaptam időpontot. Nikit itt az oldalon néztem ki magamnak.
  • Megközelítés:

    Margit körút mentén, Bkk megállóktól 50 méterre. Margit híd felől 1-el Széna tér előtt. Kocsival macerás és fizetős napközben, amikor Niki rendel. Mammut a legközelebbi és reális parkoló ha kocsival jössz. A ház könnyen belőhető.
  • Helyszín:

    Szokásos Margit körúti 5 emeletes ház, kicsit már viseletes külsővel, folyosóval. Kód, lift tetőig, majd Niki ajtóban. Több szoba, tágasak, fürdő méretes, tiszta, választék mindenből bőven. Szoba vagy 25nm, középen tatami, akad egy francia ágy is, rucinak is van hely bőven. Alapvetően olyan érzésem volt, hogy a tatami az opció, noha nem kérdeztem és fél sem merült bennem, hogy máshova menjünk.
  • Lány külseje:

    Niki képeiből elég jó képet kaphatunk külsejéről. Élőben nincs meglepi, eltérés. 160 körüli, filigránt, csupa mosoly leányzó. Ahogy beléptem nagy mosoly, bemutatkozás és puszik. A legszivesebben felkaptam volna és kiperdülök vele egy kávéra. Kacér, cuki kis nőci, mosolya egyszerűen levett a lábamról. Egy könnyű kis fehérneműben fogadott, azt éreztem, hogy ez nem soká marad rajta. Nem tévedtem.. :). Beinvitált a szobába, megbeszéltük a programot és mentem fürödni.
  • Erotikus masszázs:

    Hasrafeküdtem a tatamin. Niki felajánlott különböző olaj, krém fajtákat, egy szagtalan verziót kértem, én ezeket preferálom. Miután jeleztem neki, hogy a hátam kifejezetten sajog, felpattant a padra és egy csúszkával kombinált isteni masszázsban részesített. Nyaktól kezdve egészen a lábig mindent átdolgozott, nem erős, de pont kellemes intenzitással csinálta. Az elején belőttük az erősséget, így később már ezen nem kellett igazítani. Nagyon kellemes volt, közben mindenféle hétköznapi témákat is kiveséztünk, a masszázst szinte végig tereferéltük. Jól esett vele ez is. Aztán elérkeztünk a fordulóponthoz.
  • Levezetés:

    Mielőtt megfordultam, Niki már elkezdett felhúzni. Kezével elkalandozott lábam között, egyre mélyebben nyúlt be a lábam közé. Kicsit felemeltem a csípőmet, így Niki akadálytalanul tudta hátulról, teljesen kézbevenni férfiasságomat, közben finom puszikat helyezett el a környéken. Ennek megfelelően már egyre macerásabb volt a hasonfekvés, érthető okokból. Megfordultam, Niki szemből folytatta a kényeztetés, most már a száját is bevetve. Közben már minden rucitól megszabadulva úgy tekergett, hogy én is hozzáfértem Niki gyönyörű domborulataihoz. Halk hanghatások tovább fokozták a már amúgy is elszabadulóban lévő libidómat. Én egyre inkább "kapaszkodtam" Niki csodás popsijába, míg ő kényelmesen gyorsuló tempóban szájával besegitett a célba. Miután hanyatt fekve ért a vég, nem is igazán tudom hova tüntette az utódokat, mire összeszedtem magam már ott állt mellettem és tovább varázsolt csodás mosolyával. Tényleg szóhoz sem jutottam. Kis csevej volt még aztán mentem fürödni és a dolgomra. Niki végig barátságosan minden sietség nélkül foglalkozott velem.
  • Elszámolás:

    Barátnővel egyeztetve, talán a végén tettem le, megszokott feltételek. Ő nem hozta szoba, csak letettem az asztalra.
  • Összkép:

    Niki mosolya mindent visz, első perctől rád figyel. Mintha a barátnődhöz érkeznél. Csúszka masszázsa a masszázs és erotika kellemes ötvözöte, mintha végig valahol a két érzés között lebegnél, amit persze a végén megkoronáz egy nagyon finom levezetésel. Valószínűleg menne az erősebb masszázs is, én most pont azt kaptam fájós hátamra amire szükségem volt. Niki emellett egy kellemes beszélgető partner, laza, oldott, őszinte.
Happy Massage