• Ancsika27

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pont a belvárosban volt dolgom, és amikor végeztem gondoltam felhívok egy közelben rendelő lányt. Anitára esett a választásom, elsőre elértem, és azonnal mehettem, fél órán belül már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Kálvin Tértől nem messze egy forgalmas utcában. Gyalog nagyon egyszerű, metrótól csak egy pár perc séta, de van villamos, illetve buszjárat is a közelben. Autóval már bajosabb parkolóhelyet találni, az adott utcában nem is lehet, legfeljebb a környező mellékutcákban. Ennek ismeretében én gyalog voltam, és mivel voltam már ott, egyből odataláltam.
  • Helyszín:

    A lépcsőházban van lift, a lakás több szobás, de mással nem találkoztam. A szobában van némi rendetlenség, de nem zavaró. Franciaágy kényelmes, van egy kisebb kanapé, egy asztal, illetve szekrény, és rengeteg apróság mindenféle. A fürdőben is minden megtalálható ami szükséges.
  • Lány külseje:

    A képeken egy normál alkatú leányzó szerepel, a hirdetésben leírtakban teltkarcsú, amit a valóság is tükrözött. Nem kövér volt, inkább nőiesen telt, nálam még belefért az elfogadható kategóriába, összességében tetszett. A kapuban találkoztunk, mivel amikor megérkeztem még nem volt otthon. A kiírt 26 éves életkornak megfelel, átlagos kinézetű leányzó.
  • Action:

    A lehetőségekről ugyan nem tájékoztat az adatlapján, viszont telefonon tisztáztuk a részleteket. Normál dolgokat vàllal egyébként, csók, szájba élvezés nincs. Én egy fél órás randira mentem, amibe kölcsönös natúr francia, illetve aktus fért bele.
    Anita egy fürdőköntösben fogadott, és miután bementünk a szobába, én sem húztam az időt, szinte egyből levetkőztem, és a fürdőszoba felé vettem az irányt. Amikor visszatértem, Anita levette a fürdőköntöst, leült az ágyra, én elé léptem, és a szájába adtam a félmerev szerszámom, ami hamar megkeményedett. Nem franciázott kiemelkedő technikával, viszont jól lehetett irányítani, nem volt ellenére, hogy fogtam a fejét, és én diktáltam az iramot. Néha kivettem a szájából, és a nyelvét simogattam a makkommal, majd kértem, hogy én is csinálhassam neki. Kérésem szó nélkül teljesítette, lefeküdt az ágyra, széttetette a lábát, és hagyta hogy kényeztessem a puncijàt. Ugyan nem élvezett el, de a hanghatásokból úgy vettem észre, hogy ő is élvezte a nyelvmunkám. Gumihúzás előtt kértem, hogy szopogasson még egy keveset, majd szemből kezdtünk, és egy ölelkezős aktus után, váltottunk, és hátulról is betettem. Lehetett határozottan tolni, hát így is tettem, egészen addig amíg kiürült a tár. Amikor végeztem előzékenyen letörölgetett, lezuhanyoztam, közben Anita hozott egy pohár innivalót, amit elfogyasztottam, beszélgettünk egy keveset, majd öltözködés után a kasszához járultam, kikísért és távoztam.
  • Elszámolás:

    Utólag rendeztem, helyi átlag alatti, egy átlagos légyottért, amiben alap lehetőségek vannak, nekem megérte.
  • Összkép:

    Mivel már voltam nála, tudtam mire számíthatok, így nem ért semmi meglepetés. Azt kaptam amit vártam, elégedett vagyok. Nem kiemelkedő szolgáltatás, de az elvárható szintet megütötte, nekem pedig ezen a napon ennyi is elég volt.
Happy Massage