• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés simán ment. Elsőre felvette a telefont és mivel már jártam nála többször ezért csak az időpontot kellett lefixálni. 45 perc múlva már tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem és a Duna-Pláza mögött parkoltam le, mert ott vannak ingyenes parkolási lehetőségek. Vasárnapi napon voltam nála és ekkor lehet helyet találni. Hétköznap sokkal nehezebb, mert a közelben irodaházak vannak és általában nem nagyon van itt hely. Természetesen a ház előtt is lehet parkolni, de ott kevesebb hely van (ha van) és szerintem fizetős is. A tetthely a Duna-Plázával szemközti paneltömb egyik lakása.
  • Helyszín:

    Panelház révén a kaputelefon segítségével sikerült bejutnom és bár jártam már itt, de Noya ismét elmondta a pontos adatokat, hogy hogyan jutok fel hozzá. A kecó rendben van. A szobában hatalmas franciaágy, ami kényelmes jó pár póz kipróbálásához :). Az ágyon friss lepedő fogadott, méretes törölköző elkészítve, ami szintén frissen mosott. A szobában kényelmesen le tudtam tenni a ruháimat és a dolgaimat egy székre vagy az íróasztalra. A fürdő célnak megfelel, van minden, amire szükség lehet: tusfürdő választék, szájvíz, kézfertőtlenítő. Egyszóval minden ideális egy vagy több kellemes óra eltöltésére.
  • Lány külseje:

    Telefonon egyeztettünk, hogy milyen ruhában szeretném, hogy fogadjon és ez meg is történt. Egy fekete csipkés szettet választottam, ami mélyen kivágott, meg is nézhető itt a képei között a szett. A külső nagyon rendben van és látszik is, hogy foglalkozik vele. Pont olyan mint a képeken, bár itt arctakarással hirdet, de ettől nem kell félni, mert szép arca van. Szép méretes mellei vannak, ha jól tudom szilikonosak, de ez markolva nem érezhető. Vagyis bomba a hölgy.
  • Action:

    Megérkezésem után beinvitált a szobába, ahol az elején beszélgettünk egy pár percet és már itt úgy feküdt közben az ágyon, hogy legszívesebben ráugrottam volna, hogy nah akkor most tolom tövig a cerkát a szájába, majd a pinájába. De nem tettem, hanem gyorsan elszaladtam fürdeni. Fürdés után kértem a megszokott táncot tőle, amit egy kis fotelben/székben ülve élvezhettem. Már az elején kicsomagoltam magam a törölközőből, hogy könnyebben hozzám férhessen. Kemény táncot produkált, profin csinálja nagyon és csak ajánlom mindenkinek. Háttal állva táncolt és ahogyan illik neki dörzsölte a feneket az álló farkamnak, miközben én ültem a székben. Ezután szépen kutya pózban elhelyezkedett az ágyon velem szembe és elkezdte magát ujjazni. Nah itt már nem bírtam és gondoltam ideje aktivizálnom magam és besegítettem neki nyelvvel és újjal is. A hátára feküdt és úgy folytattam tovább az izgatását. Itt megjegyezném, hogy elmondása szerint és látszólag is azt szereti, ha a csiklója alatti részt izgatják, akár nyelvvel vagy újjal. Hát én ennek eleget is tettem és kézzel is meg újjal is kipróbáltam ezt egyszerre és meg is volt a hatása. Majd kértem, hogy melegítse be a cerkát és ezt nem kellett kétszer mondani :) Én az ágy előtt álltam, ő pedig az ágy szélére ült előttem és így kezdte szopni a farkamat, de úgy, hogy nem sok kellett hozzá, hogy a szájában élvezzek el. Igazi pornós szopás volt. Volt minden, kézzel is csinálta, de inkább csak szájjal. Köpködte, nyálazta, bevette tövig, szóval volt itt minden. Ezt úgy folytatta, hogy felfeküdtem az ágyra és itt már a mellei közé is vette az ezredest. Kértem a sapkát, hogy beküldjem a frontra neki, amit elsőnek misszionárius pózban tettünk. Itt több variációt is kipróbáltam, hogy jobb legyen a látvány (normál széttett lábakkal, összezárt lábbakkal és közben felhúzva a lábak ameddig csak lehetett). Lehet neki tolni rendesen és szerintem szereti is. Itt lett vége az első küldetésnek. Pár perc beszélgetés után jött a következő bevetés. Itt már csak ő melegítette fel ismét a hangulatomat, hogy aztán még jobb legyen neki :) Itt is megkaptam az igazi pornós szopást, amit nem lehet megunni. Természetesen, ahol értem simogattam és ha éppen elértem újjal, akkor be is toltam neki, ameddig csak tudtam. Itt ismét kértem a sapkát és a doggy pózt. Először csak finoman toltam neki és csak a hegyét tettem be a punciba. Közben néha-néha tövig toltam neki egyszer, amit lelkesen fogadott. Ezt az ütemet követtem pár percig, amikor már kérte, hogy ne finomkodjak és akkor beindult a varrógép. Hátranyúlva húzott magába és mondta, hogy basszam meg rendesen. Hát ez meg is történt :) Kivégzett itt rendesen és így lett vége a második körnek. Gyors zuhany és öltözés.
  • Elszámolás:

    Már az elején szó nélkül elhelyeztem a szobai szekrényen, de nem kérte előtte. A mai pesti átlag, viszont ezzel felejthetetlen élmény párosul. Sok minden benne van az alapban, ami másnál pluszt jelent. Korrekt elszámolás és korrekt ajándék.
  • Összkép:

    Mindenképpen csak ajánlani tudom a hölgyet azoknak, akik egy igazi pornós élményben szeretnének részt venni. Csalódás kizárva. Nagyon jól éreztem magam a cirka 1 óra alatt és tuti visszamegyek még egy párszor.
Happy Massage