• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül egyeztettünk, mivel amikor ő volt elérhető telefonon, akkor én munkahelyen nem tudtam hívni, mikor elszabadultam, akkor viszont nem tudtam elérni. Végső soron VTR-en keresztül egyszerűen rendezhető volt, bár ahogy észrevettem naponta csak egyszer szokott ránézni.
  • Megközelítés:

    Pont a panel előtt dobnak le a villamosok, úgyhogy eltévedni sem lehet, amúgy az épület mögött lehet találni parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Panellakás a sokadik emeleten, nagy szoba hangulatvilágítással, franciaággyal, lehúzott redőnnyel. A többi szobában voltak még, de nem futottam össze senkivel, csak a móka végeztével kellett kicsit várni a fürdőszoba felszabadulására. Ahol lehet válogatni tusfürdőkben, a hölgy kedvesen felhívta a figyelmemet rá, hogy a kilépő vizes, úgyhogy ne zoknival a lábamon menjek fürödni :)
  • Lány külseje:

    A képek mindent elárulnak, formás kis alacsony csajszi, kemény cicikkel, finom, csokiszínű, illatos és tetovált bőrrel :) Szexi fehérneműben nyitott ajtót, ami megnyugtatott, hogy nem lesz itt gond :)
  • Action:

    Kicsit be voltam feszülve, mivel még nem estem át ezen a fajta tűzkeresztségen, úgyhogy nagy sajnálatomra kissé távolságtartóak voltunk egymással, de mindenesetre úgy érzem, hogy kedvesek és udvariasak voltunk mindketten. Mielőtt megkaptam volna a törülközőt, tájékoztatott, hogy mit szabad és mit nem, számomra ezek természetesek voltak.
    Mikor visszatértem a fürdőszobából, már meztelenül várt, és csak akkor jutott eszembe, hogy elfelejtettem megkérni, hogy engedje meg, hogy én csomagoljam ki. Kérésemre visszavette a bugyiját, majd lassan elkezdtem csókolgatni a nyakát, majd egyre lejjebb haladtam és végül a hátára fektetve, csókolgatva és simogatva a testét eljutottam a lábai közé. Próbáltam kicsit húzni az agyát azzal, hogy a bugyin keresztül lehelgettem a sunciját és túrtam bele az orromat, majd végül is lehúztam róla és belecsaptam nyelvvel is. Nyögdécselt, mozgatta csípőjét közben, szerintem élvezte, de nem ment el.
    Pár perc nyelvmunka után megkértem, hogy franciázzon, amit nagyon jól csinál, nyálasan, jó mélyen benyelve (nem tövig, de ezzel nem a méretemmel akarok hivalkodni, mert nincs meg két méter :D ). Nagyon tehetséges, de ezúttal sokáig bírtam, úgyhogy gumit kértem és misszionáriusban kezdtük. Jó ideig gyömöszöltem, hangosan nyögött, közben csókolgattam, fogdostam a kis szexi testét. Ezután kutyába váltottunk, ahol megmutatta, hogy milyen jól tudja mozgatni a popsiját. Itt már kezdtem aggóni, hogy elmegyek, ezért kértem, hogy feküdjön hasra, és így folytattuk, amivel túl is jutottam a holtponton.
    Ezután úgy váltottunk, hogy felajánlott még egy kis franciát, ugyanolyan jó volt, amit már elég jól bírtam ahhoz, hogy újabb gumit felhelyezve meglovagoljon. Ez a póz a másik nagy erőssége, a farkamat rendesen lefeszítve lovagolt nagy tempóval, amit máskor tuti nem bírnék sokáig, de most viszont jól megdolgoztattam a csajszit :) Odacsapta a popsiját guggolva is, én is adtam alá gyors tempóval, amitől még hangosabban nyögött.
    Két póz közötti kis szünet alatt valahol itt kérdezhettem meg, hogy mennyi idő volt hátra az órából (15 percet mondott). Visszatértünk a kutyapózhoz ezúttal az ágy szélén térdelt, én pedig mögötte álltam, kicsit később lehívtam az ágyról, hogy ő is talpon legyen. Amikor viszont fel szerettem volna egyenesíteni, valami malőr történt, mert neki rosszul esett, úgyhogy számárakényelmes pozícióban folytattuk. Újra misszi jött, ő az ágy szélén, én felette, hogy nőemelgetésemben részesíthessem és ez nagyon tetszett neki ;) Ekkor már rég patakokban folyt rólam a víz, amit az elején kért pohár vízzel próbáltam pótolni szex közben, de kifáradtam, újra kutyapózba tenni már nem ment. Viszont Jessyca a bravúros orális tehetségével és kitartásával visszahozta az életet a farkamba és széppé tette a napomat, úgyhogy jó nagyokat spricceltem a formás melleire.
    Akkor jelzett az időzítője, amikor letörültük magunkat (én magamról az izzadtságot, ő a magomat) és vártunk a szabad fürdőszobára. Sok beszélgetésre nem volt időnk, meg nekem amúgy is légszomjam volt. Miután mindketten zuhanyoztunk, akkor szólt, hogy tulajdonképpen akkor telt le az egy óra, úgyhogy nem csúsztunk ki az időből. A végén azért eszembe jutott, hogy puszival köszönjek el :)
  • Elszámolás:

    Nem tudom pontosan értelmezni a pornós feeling/barátnő feelinget, nekem a barátnő feeling legyen pornós :)
    Különben egy doboz Toffiffeevel együtt a találka elején borítékban adtam át az ajándékát, ami egyáltalán nem vág földhöz, főleg ahhoz mérten, amilyen élményt kaptam tőle :)
  • Összkép:

    A hölgy nagyon rendben van, sajnálom, hogy távolságtartó voltam vele, de nagyon kedves, figyelmes, korrekt nő. Egyedül a hely okozott nekem kellemetlenséget, pontosabban azt, hogy úgy kimelegedtem, hogy lefelé még a liftben is izzadtam, de hát aznap jó idő volt, ki a fene készült volna ventilátorral március idusán? :D
Happy Massage