• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kolleganővel délelőtti órában elsőre sikerült egyeztetnem egy időpontot Erikához kora délutánra.
  • Megközelítés:

    Buda főutvonalán, Mechwart ligettől nem messze.Mindenféle közlekedési eszközzel igen kedvező lehetőségek kínálkoznak.
  • Helyszín:

    Polgári ház nagyon szépen kialakított, felújított lakása - a célnak kifejezetten nagyon alkalmas szobákkal. Szépen, elegánsan kialakított fürdőszobával és minden szükséges kellékkel.
  • Lány külseje:

    Erika a képeken is már sejthetően nagyon pozitív tulajdonságokkal és paraméterekkel rendelkező hölgy. Belépésemkor már meg is győződhettem róla, hogy jól gondoltam és alig győztem betelni dús bájaival, melyek a szemem elé tárultak. Kedvesen üdvözölt és beinvitált az egyik kezelőhelységbe. Magam elé tessékeltem és míg a szobáig értünk jó alaposan szemügyre vehettem, amit a férfiak hátulról mindig jól megnéznek egy nőn.Gyönyörű popsi, hosszú lábak és őrjítően szép és hatalmas keblek. Tetszett, amit láttam és nagyon megjött a kedvem a rosszalkodáshoz.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a másfél órás programnak megfelelően a felvezetés és levezetés között került lebonyolításra, ami abszolút szakszerűségről tett tanúbizonyságot, konkrétan nagyon alapos lábtól felfelé minden testrészre kiterjedő masszázsban volt részem. A vége aztán átment egy minden képzeletet felülmúló kényeztetésbe.
  • Levezetés:

    Úgy éreztem, hogy amikor megérkeztem az első percben sikerült egymásra hangolódnunk, kialakult a kölcsönös szimpátia. A szobába érkezve egymásnak estünk és nem győztük habzsolni egymást, de aztán Erika javaslatára egy gyors fürdőszobás program lebonyolítását iktattuk be, hogy a programot ki tudjuk szélesíteni. Visszaérkezve a szobába.Erikán már csak egy bugyi volt, ami azért volt nagyon előnyös mert a mellei talán a legszebb testrészei Erikának - nagyon szép, termetes méretűek, hihetetlenül ellenállnak a gravitációnak és nagyon kívánatos formájúak.Rá is csatlakoztam alaposan a cicikre miközben a kezemmel bebarangoltam az egyéb elérhető testrészek összességét és felfedeztem azok bájait. Majd Erika javaslatára lementünk a tatamira, hogy jobban egymáshoz férhessünk és elkezdődött a nyalakodás felső fokon. Nyaltuk egymást ahol értük és én meg nem tudtam betelni Erika testével, - gyönyörű, kívánatos, izgató és nagyon akartam neki örömet okozni, úgyhogy befészkeltem magam a nunihoz és szépen, komótosan nyalni kezdtem a klitoriszát, hol lassan, alig érintve a felszínét, hol meg hevesen, eszeveszett tempóban - mert nem bírtam magammal - miután Erika sem nyugodott persze és a farkam környékét bejárva, a golyóimat, a gátamat és az ánuszomat folyamatosan finomabbnál finomabb nyelvmunkával nyalogatta - isteni volt. Aztán mikor már nem bírtam tovább felálltam és a térdelő Erika szájába adtam a farkam és ő pedig azt teljesen eltüntetve néha úgy szopott le, hogy közbe majdnem megbolondultam.Galaktikus érzésben volt részem.
    A masszázs után, annak vége felé, ahogy hason feküdtem a lágy simogatásokká alakult mozdulatai Erikának egyre inkább a fenekem köré koncentrálódtak és ott is egyre mélyebb benyúlások keretében egyre inkább a nyelvét érezve a zacsi, a gát és az ánuszom környékére lokalizálódtak - fenomenális érzés volt. Egy darabig még azt gondoltam, hogy majd átveszem az irányítást és még egy hajrával majd én diktálom a tempót, de aztán rájöttem, hogy esélytelen vagyok és mint akit megbabonáztak csak hagytam, hogy történjen, amit Erika diktál a nyelvével, és nem jártam rosszul persze mondanom sem kell.
  • Elszámolás:

    Szóba sem került, a végén kissé megtoldva került átadásra!
  • Összkép:

    Erika egy átlagtól eltérő szolgáltatást nyújtó hölgy átlagon felüli képességekkel, hozzáállással. Imádja amit csinál és ezt érezteti is a vendéggel, a férfival. Imád adni és kapni is. Különleges lányt ismertem meg személyében.
Happy Massage