• Gitta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kb. 2 éve jártam nála, most ismét kedvet kaptam. A telefont ő kezeli és rögtön felvette, elbűvölően csábos a hangja. Másnapra kértem "kezdő" időpontot, reggel még szóltam, hogy picit kések. A helyszín nem változott a korábbihoz képest.
  • Megközelítés:

    Bkv-val mentem, busztól-villamostól jó 5 perc egészségügyi séta a Városmajor parkon át az egyező nevű utcáig. Szerintem gond nélkül megközelithető autoval ugyancsak és parkolni is lehet a megadott cím előtt.
  • Helyszín:

    Ha jól rémlik, 4 emeletes régebbi építésű panel első emelete. Átlagos-tágas lakás, a szobácskánkban franciaágy ill kanapé az érdemi tevékenységre, ez utóbbira most csak cókmókom pakoltam. A fürdőre őszintén szólva kicsit oda lehetne figyelni, pl rendesen záródó zuhanyajtó, kicsit több tusfürdő... de nem ezért mentem. Szerencsére szájvíz volt pohárkákkal és még bidé is ;).
  • Lány külseje:

    A megadott kornál idősebb lehet pár évvel. Szerintem nem nagyon változtatja az adatlapjait, a másik oldalon is igen régi az utolsó belépése. Pedig frissebb képekkel, adatokkal is tuti megtalálná a közönségét. Mivel anno anyaszült fogadott és úgy rémlik mások is ezt írták, most kértem, hogy azért viseljen valamit, azt jobb szeretem :). Nos a képekhez és a régebbi találkozóhoz képest jópár kiló felszaladt, mindenesetre a sportos múltnak még van nyoma,a kimondottan erős alkatot kedvelők figyelmébe ajánlanám, impozáns látvány, annyi szent. Ilyen milói vénuszos csípővel és keblekkel szembesülni... Arca, ajka csábos, mosolyog, búg folyamatosan, jó értelemben véve élveteg.
  • Action:

    Puszival fogadott, miután bementünk a szobába, ledőlt az ágyra, én még felöltözve kicsit megszeretgettem előétel gyanánt. Kellemesen, könnyedén csókol, nem játszottak propellert a nyelveink. Fürdés után folytatódott az előjáték, a massziv testrészek, így a leigázó mellek felfedezése. Először ő franciázott érzékien (az a csípő és popsi bepucsitos térdelő pózban...). Aztán megszabaditottam a jelképes fehérneműtől és előszőr hátulról nyaltam a popsiját, ujjammal a puncihoz nyúltam finoman, majd hátára fordítva próbáltam remélhetőleg kedvére tenni nyelvemmel ugyanitt. A biztató visszajelzés után elhevertem és ismét a szájába, cicije közé vett. Jelbeszéddel kértem a zsák és hátsó bejáratom kényeztetését, amit ugyancsak lelkesen és finoman, puhán teljesített. Végül négykézlábra ereszkedtem, ő hátulról nyelvelt, közben alaposan megfejt, amit remegve, nyöszörögve, hosszas élvezéssel háláltam meg.
  • Elszámolás:

    Eredetileg egy órát terveztem maradni, amit az elején közöltem is. Sajnos az első "menet" után kijött, hogy alig aludtam előző éjjel, és az első "menet" után ezúttal nem láttam esélyét a további idő hatékony kitöltésének. Mivel időben is jól álltunk, én sem akartam az idejét húzni, abszolút korrekt módon állt hozzá, így pici félórás díjat rendeztem, ami egyébként is átlag alatti.
  • Összkép:

    kedvessége, hozzállása példaértékű, alkata ízlés kérdése (már túl van a teltkarcsún is), szerintem sok férfitársamnak bejön azért ő is :)
Happy Massage