• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszerűen ment, ő veszi fel a telefont, és amint beszéltem vele, tudtam, hogy akarom látni. A végén megbeszéltük, hogy SMS-ben is tudok jelentkezni, ez nekem a jövőre vonatkozóan praktikus lesz.
  • Megközelítés:

    Autóval egyszerű, a Zuglón átmenó egyik nagy főút végéig, aztán arról kis utca. Tömegközlekedés sem dráma. A hivatkozott térkép egészen pontos, szóval, aki tud térképet olvasni, annak az mindent elmond.
  • Helyszín:

    2. emelet, kellemesen berendezett kis lakás, és egy jó ágy. Remélem, sokáig itt marad. A törölköző tényleg kicsi, de mivel friss beköltöző és még sok a tennivalója, megelőlegezem, hogy ez is változni fog idővel :)
  • Lány külseje:

    Ahogy az elődeim is írták, nem a playboy poszter alkat, de aki emiatt nem ide jön, sokminden másról fog lemaradni. Annyival pontosítanám, hogy szerintem az arca simán lehetne címlapon is. Kedves, rácsodálkozó barna szemek, aranyos cicik, és szép kerek, kívánatos popsi.
  • Action:

    Azt hittem, majd lesz masszázs is, de nem lett, igazi forgószél, magával ránt és az, hogy hason fekve ne nézzem, csak kidobott időnek tűnt volna. Szereti csinálni, amit csinál - ezt nem csak mondja, hanem észre is lehet venni, élvezi a hatást, amit kivált. Annyira közvetlen, annyira nincs feszengés, ha van a barátnő feelingnek felső fokozata, ő tényleg az. A szomszéd lány, akivel nagyon-nagyon jót lehet dugni is, amellett, hogy nagy dumás. Legutóbb kaptam kritikát, hogy a technikai részletekbe nem mentem bele, próbálom a saját ízlésem keretei között pótolni: nem kértem extrákat, így mélytorkot sem. Bejött velem, dumáltunk, amíg zuhanyoztam, dumáltunk, miközben a szobába mentünk és miközben puszilkodtunk. Ez kivételesen nem negatívum, szellemes, vág az esze, jó a humora, ha nem ezt csinálná, szerintem stand-upolhatna is. De lehet, hogy ez a terve és most csak a terepmunkát végzi, ki tudja?
    Szóval, a puszilkodás közben nagyon gyorsan elengedtem a masszázst, mert egy percre sem akartam neki hátat fordítani. Egy kis oldaltfekvős, kicsavart kölcsönös kényeztetésbe kezdtünk, és olyan kedvesen nedvesedős, hogy rögtön sokkal jobb pasinak érzi magát az ember. Ő is élvezte a kényeztetést, remélem, legközelebbb még ügyesebb leszek :). Kérésemre háttal lovagolt meg, és folytatta a játékot magával is , nagyon jó érzés volt, valóban átjött az izgalma. Így nem is bírtam sokáig. Mivel nem vagyok az a szarka, aki sokat akar, és tudom, mennyit bírok, nem akartam az estét egy erőlködős második próbálkozással elrontani összebújtunk, és folytatódott a csevegés. Leginkább a szexről, szerencsére, ritkán van alkalmam ilyen szellemes és őszinte szexbeszélgetésre a szebbik nemmel. Elmondása szerint viszonylag későn jött rá, mennyire élvezi a hatást, amit kivált, és hogy, hát, szereti a pasikat kényeztetni. Ez a mi szerencsénk. Ezt csak azért mondom, mert attól, mert nekem a dumaparti most jól esett, nehogy azt gondoljátok, hogy ez alibizés volt. Ez az én (saját szempontomból jó) választásom volt, de ő a döngetésben legalább annyira jó partner. Az a klasszikusan jó partner, akikról az igazi írók igazi örömlányos regények alakjait mintázzák: annyira magától értetődően kapod, amit kapsz, annyira magától értetődően szeret adni.
  • Elszámolás:

    Az árszabása sokkal egyszerűbb annál, mit amit az adatlap sugal. Új pesti átlag, gondolom. Előre kérte, de ez engem nem zavar, mire kérte már régen sokkal szimpatikusabb volt annál, hogy bármi kétségem merülhetett volna fel a közeljövőt illetően.
  • Összkép:

    Nem árulok el nagy titkot, a hatása alá kerültem. Az ajtónyitástól az elbúcsúzásig egy perc feszengés nélkül, igazi ellazult hangulatban, és mindemellett nagyon jó, odafigyelős szex. Biztosan visszamegyek, és nálam előkelő helyezést is fog kapni.
Happy Massage