• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves dangeriusdave!

    Örültem, hogy megírtad élményedet.
    Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy aki hozzászólt írjak neki is párt sort a végére, hogy teljes legyen a kép.

    Nos, akkor lássunk hozzá. :D
    Szerencsére tudok nagyon gyorsan alkalmazkodni a helyzethez így előbb tudtunk egymásra találni. De szép mondat lett, néha még magamtól is tökéletes mondatot tudok kreálni. Igyekszem mindig kielégíteni azt amire vágynak, így szerencséd volt ez sikerült.
    Igen, valóban van nálam kis kosárka amiben mindent bele lehet helyezni, óra, pénztárca, bankkártya pin kóddal ellátva, haha; és egyéb kis kiegészítők vagy bármi mást. Csak erre a célra lett beszerezve. :D
    Valóban szoktam csipkelődni de ez a törődés egyik jele is lehet, hogy kedvellek és jó volt veled lenni. Nézd a jó oldalát amikor már nem kapnál nálam ilyet akkor baj van.

    Nagyon megörültem annak amit a masszázs részben írtál a masszázsomról igazán boldoggá tettél akkor és most is. Ezek a mondatok miatt érdemes vendégeket fogadnom és csinálnom a dolgaimat és boldoggá tesz ha egy visszajáró dave is csatlakozik. Csúszkát is lehet kérni naná, hogy lehet, csak aztán nehogy kicsússzunk az ágyról vagy az időből átcsúszunk egy másik dimenzióba, hihi.
    Azt gondolom, hogy egy nagyon kedves, szerethető vendéget ismertem meg benned, remélem megtartod jó szokásodat és ilyen maradsz. Szerintem lenne még mit kiaknáznunk kettőnk között ami nagyon sülhet el. Tetszett ahogy megírtad ezt az élményt.
    Nagyon köszönöm az írásodat amit azonnal tudtam, hogy te voltál amikor elkezdtem olvasni. Érdemes ezért csinálni mindent, még egyszer nagyon szépen köszönöm. Mégha kicsit megkésve is de itt vagyok és írok.

    És akkor jöjjön a hozzászólás.
    Kedves péterpalika!
    Nem volt erős hiszen volt egy telefon, hogy most ért ide. Igen, igaz, hogy korábban - hirtelen azt hittem, hogy rossz hírt fogok kapni tőle :S de nem így lett szerencsére - jött, sajnos a budapesti közlekedést nem lehet kiszámítani. Ha lett volna még elfoglaltságom akkor természetesen nem-et mondtam volna dave-nek amit azt hiszem meg is érthetett ahogy olvashattad az elején. Így úgy gondolom, hogy mindketten a helyzet legjobbját hoztuk ki ebből. Ha lehetne miért ne jöjjön hamarabb ha ideért, miért várakoztassam meg ha nekem is jó volt a korábbi időpont? És ha úgy alakult, hogy korábban ideért akkor tisztelettel megvárta amíg összekapom magam. Sosem számítok arra, hogy ennyivel hamarabb ideér egy vendég. Úgy gondolom, hogy ez még mindig jobb ha hamarabb érkezik meg valaki, mint aki telefon vagy sms nélkül késik 20 percet és egy bocs-ot sem mond.
    A többit pedig megbeszéltük itt személyesen. :D
    De minden jó ha a vége jó ahogy szokták mondani és minden tökéletes.
    Ez legyen a legnagyobb gond dave-vel, hogy hamarabb érkezett. :)))

    Gambocám!
    Na, az biztosan úgyan van. :D
    Orelkám!
    Köszönetem szépen.

    Köszönöm mindenkinek aki elolvasta, virtuálisan részese lehetett eme szeánsznak és hozzászólt.

    Puszi nektek.

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Sajnos volt egy kis illemtani lecke a részéről, mert nem mutatkoztam be. Igazat adok neki egy részről, hogy ezt diktálná az etikett még ha egy álnévvel is, de eddig senkit sem érdekelt a nevem csak miután már lefoglaltam az időpontot. Ezt a dolgot lerendeztük majd kaptam egy részletes leírást a szolgáltatásáról. Időpontot én jelöltem ki ami neki is megfelelt egy másfél órás programra. A helyszínre a megbeszélt idő előtt 45 perccel érkeztem meg, megkérdeztem tudna-e fogadni hamarabb. Nem okozott volna problémát ha nemmel válaszol, mert akkor kivárom a megbeszélt időpontomat, de neki se jelentett ez most gondot ha hamarabb fogad. Kért 15 percet felkészülni, majd küldött sms-t, hogy mehetek.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel tökéletesen megközelíthető. Mint kiderült én egy kis kerülővel jutottam el hozzá. Ő jelezte, hogy van egy rövidebb út is, egyel kevesebb átszállással. Én a 41-es villamossal jutottam el hozzá. De a közelben áll meg az 1-es is. Etele út / Fehérvári út megálló közelében található a lakás.
  • Helyszín:

    A fürdő tusfürdőkkel, szájvízzel, eldobható pohárral felszerelt. Kilépő és a tőle kapott törülköző száraz volt. Maga a masszázsszoba tartalmazott egy masszázspadot, egy ágyféleséget, falon akasztók vállfákkal a ruháknak. Érdekes volt, hogy nem láttam polc, szekrény illetve kis asztalkát amire az szolgáltatásra szánt összeget diszkréten le lehetett volna rakni. Vagyis volt, de ott a masszázshoz szükséges olajok foglaltak helyet.
  • Lány külseje:

    Már régóta szerettem volna eljutni hozzá, mert megéreztem, hogy remek szolgáltatást nyújthat. Ezt azért emelném ki, mert alapjáraton a karaktere nem a zsánerem. Ez nem azt jelenti, hogy nem tartom csinosnak hanem, hogy normálnak. A képei egyébként a valóságot tükrözik: hosszú combok, tenyérbe illő cicik, kedves arc. Személyiségre inkább csipkelődő fajta volt. Sok beszélgetés témát akasztott meg emiatt, de nem tűnt sértőnek. A vége felé úgy éreztem össze is tudtunk hangolódni.
  • Erotikus masszázs:

    Magáról a masszázs fajtáról nem is beszélgettünk. Svéd masszázsnak tűnt ami a két levezetés között történt egy ismerkedős beszélgetés közben. Kellemes volt, mert kérés nélkül eltalálta a számomra megfelelő erősséget. Meg is említettem, hogy végre találtam egy masszázslányt aki jól átgyúr. Talpaimtól kezdte, vádlik, combok, fenék, derék, gerinc, vállak, karok. A hasi oldalon nem volt masszázs. Nem nagyon tudok jobban kitérni erre a témára talán még annyit, hogy szakszerű volt. Csúszkamasszázst majd legközelebb kipróbálom.
  • Levezetés:

    Ezzel kezdtük a programot a tusolásom után. Kis simizés után a golyókat vette kezelésbe egész ügyesen. Ezután tért rá a szemezős franciába amit majdnem tökéletesnek mondanék. Szájhasználat remek viszont a kezét néha durván használta. Ezt csak az 1. levezetésnél tapasztaltam, valószínűleg tapasztalgatta hogyan is szeretem jobban. Az 1. levezetésnél nem említettem, hogyan szeretném pontosan a befejezést. Nem mondtam, hogy a szájába szeretnék elmenni és szeretném ha utána is folytatná a franciát, így ezek hiányában az orgazmusomat nem tudtam teljesen kiélvezni. Második kényeztetés résznél a kis iránymutatásnak köszönhetően kérésemnek megfelelő levezetést kaptam.
  • Elszámolás:

    A történtek után helyeztem a masszázspadra. Korrekt ár. Kétszeri levezetés extrát vettem igénybe ami teljesen vállalható, így az új átlag körülinek megfelelő.
  • Összkép:

    Összességében meg voltam vele elégedve. Következő alkalommal szerintem még ennél is jobb lesz. Biztosan megfogom még látogatni.
Happy Massage