• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Privát üzenetekben egyeztettünk. Régebben VTR-en is be lehetett jelentkezni Tiához, most nem volt ilyen opció.
  • Megközelítés:

    A Keleti pályaudvartól induló troli másik végállomásának közelében. Parkoló a ház előtt. Alacsony emelet. Panelkuckó.
  • Helyszín:

    Színvonalasan felújított lakás. Közepes, félhomályos játszószoba. Egyedül voltunk, max. privacy. Franciaágy, kis cuccolóhely, éjjeliszekrény, komód, óra. A fürdő szuper, de a víz nehezen folyik le. Kabinos tus, száraz kilépő és törcsi, tucatnyi tusfürdő, pohárka, szájvíz.
  • Lány külseje:

    Remek test, szép arc. Cickók csodaszépek. Teltek, a legkevésbé sem gravitálnak. Hosszú combok, nőiesen izmos popsi. Kifogástalan higiénia.
  • Action:

    Érkezéskor összeölelkeztünk, örültünk egymásnak. Nem tudom felidézni, miben fogadott, de valami textilen keresztül simiztem a popsiját ölelkezés közben. Amilyen gyorsan csak tudtam, ledobáltam a cuccaimat, és lezavartam a tisztálkodást. Sejtettem, mi vár rám, amikor kilépek a fürdő ajtaján, és nem kellett csalódnom. Egy gyönyörű, anyaszült meztelen királynő várt, büszkén megmutatva testének nem mindennapi szépségét. Felejthetetlen látvány.
    Ismét ölelkeztünk, csókolóztunk. Tia csókja mély és élvezetes. Rendesen beleadja magát. Finom ajakszopogatás, összetapadás, nyelvek birkózómeccse hazai pályán és idegenben egyaránt, minden, ami jó. Közben masszíroztam Tia testének domborulatait, finoman érintve homorulatait is. Háta mögé kerültem, kebleit markoltam, nyakát simogattam, ő pedig hátrahajolva, hátával mellemnek támaszkodva csókolt vissza. Imádom ezt a figurát.
    Az ágy szélére ültettem Tiát, és eléállva élveztem kényeztetését. Nagyon sokan írtak már Tia különleges nyelvjátékáról, én is, de akkor is muszáj megemlíteni, ha már kifogytam a szavakból. Megfordult a fejemben, hogy hagyom magam kivégezni, de aztán mégis haladékot adtam magamnak, és gumit kértem. Papás-mamást játszottunk. Mennyei látvány és mennyei érzés, ahogy Tia felhúzott combokkal, kitárulkozva várja érkezésem, és fogadja sóvár hímtagomat. Feszített a vágy, és némi intenzív testmozgást követően ellenállhatatlanul ki is tört belőlem. Még egy keveset szeretgettük egymást, mielőtt szétváltunk volna.
    Ezután mindketten meglátogattuk a tisztálkodóhelyiséget, majd a szünetet mellőzve ismét összefonódtunk. Kis csókolózást követően hasamra ültettem Tiát, és passzívan élveztem, ahogy kebleit arcomba és számba… majdnem azt írtam, hogy lógatja, de Tia cickói ebben a testhelyzetben sem lógnak a legkevésbé sem. Maradjunk annyiban, hogy fincsi cicicirógatásban volt részem. Hanyatt fektetve Tiát átvettem az irányítást, és aktívan kényeztettem kebleit. Lassacskán lejjebb csúsztam, és a ciciket kezeim gondjaira bízva ajkaimmal Tia tükörsima ágyékát izgattam, nyalogattam, puszilgattam. Egy jó ideig attól tartottam, hogy valamit nagyon rosszul csinálok, mert a nedvesedésen kívül nem nagyon láttam hatását próbálkozásomnak. Lassacskán azonban Tia lélegzése fokozatosan felgyorsult, és végül a kéj visszafogott, diszkrét jeleit mutatta, szinte szégyenlősen. Ujjacskáit nyelvem és puncija közé csúsztatva tompította érzékenységét. Néhány cicipuszi és csókocska után helyet cseréltünk, és újra élvezhettem Tia utánozhatatlan nyelvjátékát. Közben csodáltam kerekedő popsiját és kebleit, ahogy egész felsőtestét bevetve ütemes ingamozgással dolgozik kéjlécemen. Néha meg-megsimogattam csodás domborulatait, éppen csak annyira, hogy ne kelljen túl sokáig eltakarnom látványukat.
    Tia finoman jelezte, hogy puncija immár csak kívül érzékeny. Ágyékunkat egyesítve gyötörtük meg alaposan az ágyat. Először ismét papásmamásban próbálkoztam, de valahogy sehogy sem sikerült harmonikussá koordinálnom a mozgásomat. Inkább megkértem Tiát, lovagoljon meg. Nemcsak ügyesebben mozgott, mint én, de még pazar látványt is nyújtott gyönyörű leányteste vonaglása és őrjítően billegő keblei, már amikor nem markom szorításában találtak támasztékot. A végén még belefért pár perc hátulról döngetés is, bár a beleférés csak Tia nagylelkűségének volt köszönhető, mert valójában kissé túlhasznosítottuk a tervezett időt.
    Ennek ellenére levezetésképp még egy picit össze is simultunk, majd Tia biztatására még le is zuhanyoztam. Ölelésekkel és kedves szavakkal búcsúztatott.
  • Elszámolás:

    Öltözéskor tettem le szerény virágszálamat, szó nem esett róla.
  • Összkép:

    Remélem, hogy még sokszor lesz lehetőségem élvezni Tia társaságát, kedvességét és tökéletes testét.
Happy Massage