• Bius

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bius hirdetését már néhány hete figyelemmel kísérem. Megragadott a hírdetésben bemutatott fényképein látható gyönyörű és szőrös puncija. Mivel már nagyon régen volt alkalmam ilyen szép retro puncival találkozni, elhatároztam, hogy felkeresem Biust. Először üzenetben próbáltam felvenni vele a kapcsolatot, erre sehogyan sem reagált, bár illendően bemutatkoztam, és még a mobil számomat is megadtam az üzenetben neki. Úgy adódott, hogy Budapesten lesz dolgom és ez alkalmával szabad időm is, ezért két nappal a tervezett találkozó előtt mobil telefonon felhívtam Biust, aki az első csörgetés után felvette a telefont és kedves csevegés közepette fixáltuk a találkozó időpontját és annak feltételeit. Kérte azonban, hogy a megbeszélt időpont előtt egy órával, a biztonság kedvéért mégegyszer telefonáljak.
  • Megközelítés:

    A III. kerület egyik perem részén található, forgalmas út melletti tíz emeletes blokkház felső emeletének egyik lakása adott helyet a találkozó számára. A ház tiszta, jó karban van, a lift tökéletesen működik. Az előtér és a folyósók megfelelő körülményeket biztosítanak az intím és zavartalan bejutás érdekében. A ház BKV járművel és személy gépkocsival is jól megközelíthető. A ház előtt fizetős parkolási lehetőség van, ahol egy-egy üres parkolóhely mindíg található.
  • Helyszín:

    A találkozó számára használt lakás egy tipikus panelház átlagos körülményeit biztosító helyiség. A tetthelyül egy viszonylag tágas szoba szolgált nagy francia ággyal. A szoba berendezése egyszerű, nem túldiszített, de nem is gagyi. A fürdő tiszta benne egy ikerfelszerelésű kettős tusolóval.Nagyon jó feltételeket biztosít a tisztálkodásra. Megfelelő számú tusfürdő közül lehet válogatni, de a mosdó melletti polcon csak egyetlen szájviz volt található, nagyon kevés folyadékkal, amelyet teljesen elhasználtam. A találkozó hangulatát és intimitását jelentősen befolyásolja az, hogy a lakásban egy másik hölgy is rendel, és ennek a lánynak viszonylag nagy a forgalma. Előzőekből kifolyókag sűrű járkálás és ajtónyitogatás hallható. A zuhanyhasználat alkalmával Biusnak örködni kellett a fürdő előtt, hogy zuhanyzás közben meglepetés egy másik makktárs által ne érjen.
  • Lány külseje:

    Ahogy említettem, Bius hirdetésében a szőrös punci iránti vonzalom és sudár alakja ragadt meg legjobban. E két szempontot tekintve Bius személyében az elvártakhoz viszonyítva nem csalódtam. Mellei az átlagos méretnél valamivel kisebbek, csípője és popsija nagyon szép. Az interneten arckitakarásos fotóval hírdet. Amikor találkoztunk, az első pillantásra megértettem, hogy ennek mi az egyik fő oka; angyali arc jelzővel nem igazán tudnám illetni.
  • Action:

    Amikor időben megérkeztem az előzetesen megadott címre, a kapuban felhívtam Biust, hogy bebocsájtást kérjek. Szabatkozva mondta, hogy még nem készült el, és kér még 2-3 percet, hogy elkészüljön. Egy kicsit meglepődtem, hiszen egy órával azelőtti telefonbeszélgetésünk alkalmával Bius jelezte, hogy minden rendben van a megbeszéltek szerint tud fogadni. Semmi baj, gondoltam magamban, teszek a ház körül egy kis sétát. Két-három percet követően újra telefonáltam, amikor már megkaptam a bejutáshoz szükséges kódokat. Később derült ki az, hogy előttem egy másik vendéget fogadott, akivel egy kicsit késett. Ez az esemény pszihásen eléggé kedvezőtlen hatást gyakorolt rám, különösen a későbbiekben történt más zavaró tényezők mellett. Történt ugyanis az, hogy közös fürdést kérve a hölgytől, mindketten beléptünk a nem nagy zuhanyzóban, miután elkezdtünk zuhanyozni, fenekemmel enyhén hozzáértem a zuhanyzó ajtóhoz, ez a mumentum Biust szinte sokkszerű idegállapotba hozta, magyarázata szerint azért, mert már egyszer beszorult a zuhanyzóba. Akkor csak külső segítséggel tudott kijútni. Amikor megmutattam, hogy az ajtóval nincs semmi baj, Bius megnyugodott.
    Visszatérve a szobába, még állva csókolózni kezdtünk. Bius nem rosszul csókolt, de mégis valami tűz hiányzott a csókjából. Rövid időn bekül az ágyra feküdtünk és tovább folytattuk a csókolózást, majd elkezdtem csókolgatni az egész testét, a homlokától a száján, anyakán a mellein és a hasán keresztül egészen a lábujjakig. Visszafelé tértem a lábakon keresztül egészen a gyönyörűen szőrözött puncijáig. Na gondoltam, most kiélem magamat, a már olyan részesült örömökből, egy szőrös punci kényeztetését illetően. Elkezdten csókolgatni először a punci környékét, majd finoman a csiklóját és hüvelyét egyre fokoztva az intenzítást. Bius láthatóan élvezte a dolgot, majd egy kérő kézmozdulattal az ujjamat bevezette a hüvelyébe, így nyelvel és mutatóujjammal kezdtem izgatni a punciját. Rövid időn belül Bius egy hatalmas orgazmusra gerjedt, amelyet intenziv testrángásokkal és mély sóhajtozásokkal is kifejezett.
    Kevés pihenés utá Bius lendült akcióba. Elkezdte franciás kényeztetésbe részesíteni a hímtagomat. Mélyen és intenzíven szopva, bő nyál kíséretében nagyon aktív és professzionális élvezetekben részesített. Közben megint egy kis malőr történt, amely ugyancsak jelentősen megzavarta pszihámet. Miközben Bius franciázott, barátnője ránk nyitotta az ajtót, Bius, munkálkodását azonnal felfüggesztve, az ajtóhoz szaladt és néhány mondatot váltott barátnőjével, aki azt hitte, hogy Biusnak nincs vendége. Számomra nagyon kellemetlenül hatott. Visszatérve hozzám, Bius tovább folytatta a franciást, közben megkérdezte, hogy mit szólnék egy prosztatás kényeztetéshez. Örömmel beleegyeztem. Bius gumit húzott a mutató ujjára, azt sikosítóval bekenyte és ügyesen behatolt a popsinyílásomon egészen a prosztata mélységéig. Hosszú ujjaival nagyon kellemes anális masszírozásban részesített, közben szájával tovább folytatta az ezredes franciás kényeztetését. Prosztata masszázsa nagyon profi volt, ennek és ügyes franciás kényeztetésének eredményeként óriási orgazmusban törtem ki.
    A zavaró körülmények miatt további szexre nem nagyon vágytam. Bius szilviával megtiszttotta saját magát. Az ezredes és környékének megtisztítását Bius rám hagyta, miután kaptam tőle egy darab szilviát.
    Távozásom előtt Bius még megmaszírozta hátamat és derekamat, engemet egy parkettára helyezett masszázs szőnyegre fektetve. Masszázsához valamiféle olajat is használt, a kellemesebb érzés érdekében.
    Már egyre jobban vártam, hogy eltávozzak, számítva arra, hogy valamiféle zavaró körülmény megint csak bekövetkezik. Elmentem zuhanyozni, majd felöltöztem és felszabadultan távoztam.
  • Elszámolás:

    A rózsacsokrot érkezésemet követően egy ajándékcsomag kíséretében adtam át Biusnak. A rózsaszálak száma a budapesti átlag alsó határa körül alakult.
  • Összkép:

    A találkozó után nagyon vegyes érzelmekkel távoztam Biustól. A szőrös punci iránti igényemet végre teljesíteni tudta. Az együttlétünk egésze alatt azonban valami kedvesség, vagy barátnői feeling nagyon hiányzott. Az említett zavaró körülmények, nagyon befolyásolták a közös időtöltésünk romantikáját. Ez utóbbiak miatt biztosan nem vágyok vissza Biushoz.
Happy Massage