• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Igazából hívtam őt, de SMS alapon egyeztettünk és így találtunk egy megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Számomra a vonat ideális ebbe az irányba, de a tömegközlekedés és a volán is jó a vasútállomás közelsége miatt. Parkolni lehet közelebb és távolabb is a helyszíntől, de emlékeim szerint fizetős.
  • Helyszín:

    A helyszín egy sokemeletes panel akárcsak az összes korábbi találkánk alkalmával. Semmi sem változott, a fürdő még mindig ugyanolyan jól felszerelt és minden van benne ami kell, ha nem több.
  • Lány külseje:

    Brenda még mindig egy igazán nőies/asszonyos (kinek mi) szőkeség. Telt alakja mellett a mellei is szép nagyok és a természetesség dominál nála. Popsija kerek és formás ízig-vérig nagybetűs NŐ.Egy rózsaszín miniruhában fogadott és ez az egy ruhadarab volt rajta addig amíg meg nem szabadítottam tőle. Más ruhát nem is viselt az ottlétem alatt.
  • Action:

    Megérkezésem után fogyasztottam kértem egypohár vizet tőle, mert eléggé meleg voltodakint az akkori ruházatomhoz képest.Az action most egy kicsit pornósabb volt, mint a korábbiak. Miután visszatértem a fürdőből rgy rövid csókcsata vette kezdetét. Eközben Brenda előszedte az ikreket és én rátértem azok kényeztetésére és majdan a gyurmázására. Utána egyre lejjebb vándoroltam a nyelvemmel és mikor odaértem a puncihoz, akkor volt az első nagy sóhaj, amelyet sok még nagyobb követett. Intenzív nyelvmunkám hamar eredményt hozott és még utána is játszottam egy kicsit az ajkakkal. Egy csók és ő jött a franciával ami kezdetben natúr volt utána mélytorkos, majd a cicik között járatva a mélytorkot néha-néha kényszerfranciába vittem át. Felkerült a gumi és hátulról kezdtünk neki. Négykézláb pucsított és én toltam közbe a fenekét paskoltam és egy-két erősebb csattanás is belefért. Alányúltam és a melleit fogdostam utána hasra fektetettem és én rajta helyezkedve folytattam. Váltás lovaglóba és itt hol csók; hol a keblek kaptak a jóból. Következő helysszín a kanapé kutyusban újabb fenékcsapkodással. Az ágyon még biztatott, itt voszont inkábbleálított. További helyezkedés és a szőnyegen misszibe folytattuk ahol már én voltam felül. Rendesen toltam majd ő azágyon térdelve franciázott amíg én az ágy mellett álltam. A munkája elérte a végkifejletet és én a szájába engedtem az utódokat. Miután felfrissítette magát, frissítővel kínált és közbe csevegtünk főként az oldal legutóbbi szavazásai volt a téma. Majd visszavettem a ruháimat és a csokor átadása után tipli.
  • Elszámolás:

    Amit kaptam bőven az átlag felett van, ami ajándék szempontjából is az; de ez egy teljesen egyéni különvélemény.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt ismét vele és még mindig nem tudom hány ilyen csodás találkát akarok vele eltölteni. Akár barátnőstül; akár szólóban, de még visszatérek!
Happy Massage