• Ingrid

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedvesem! ;-) Nagyon szèpen köszönöm a vèlemènyezèst!az idödet amit ràforditottàl!:)Örūlök hogy megismertelek es sikerūlt az idöpontot is vègre leegyeztetni...;-) a vágyak felfokozòdtak addigra legalább...:-D
    Nagyon szimpatikus kedves okos intelligens embernek ismertelek meg akit ajànlok másnak is! Akivel szivesen tölti az ember az idejèt ès kellemes emleket őriz a következö találkozàsig!
    :-)
    További sok sikert kellemes kikapcsolodást kivanok neked a nem mindennapi hobbijaidhoz!;-) sok örömöd legyen benne!
    Remelem mihamarabb ujra ūdvözölhetlek nàlam! :-)
    Millio puszi

  • Egyeztetés:

    Többszöri próbálkozás után sikerült elérni, de értékelte a kitartásomat.
  • Megközelítés:

    Villamossal mentem, pár perc a megállótól. Az épület az instrukciói alapján könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Luxus lakóház, diszkrét bejárat, lifttel fel, folyosón senki, csak egy finoman nyíló ajtó jelezte, hogy hova kell mennem.
    A szépen berendezett kis garzon lakás felkészítve várt: gyertyák mindenütt, kellemes relaxációs zene, félhomály, de nem sötét. Francia ágy a kényeztetéshez, masszázs pad a profi masszírozáshoz. A fürdőszobában kád két bekészített törölközővel és megszámlálhatatlan különböző tusfürdővel.
  • Lány külseje:

    Belépéskor vidám mosollyal, piros alsóneműben fogadott, gyönyörű volt. Persze, láttam előre a róla készült képeket, de más a valóság, ahol a szépség azonnal társul a kedvességgel. Egy kis ölelés és néhány puszi pillanatok alatt bizalmas hangulatot alakított ki. Egy kis csokoládéval kedveskedtem, amit örömmel fogadott. Nemsokára lekerült a melltartó és elgyönyörködtem kedves arcában, gyönyörű sportos alakjában, selymes fiatal bőrében és kézbe vehettem fantasztikus cicijeit. Megállapítottam, hogy igen, a Playboy címlapjára való.
  • Erotikus masszázs:

    A kényeztetés után ez a második felvonás volt. Megbeszéltük az egészségi állapotomat, sportolási szokásaimat mert ehhez igazította a masszázs programot. A lábamtól indult fölfelé és dolgozta végig a testemet. A számomra különleges lazító, csavaró, nyújtó mozgatásokból is éreztem, hogy profi elbánásban részesülök. De amikor a hátamhoz érve egész meztelen testével dolgozott rajtam, az igazán élvezetes volt. Mindeközben beszélgettünk az általa tanult és használt különleges masszázs technikákról a thai masszázstól egészen a mézes, csokoládés masszázsig. A repertoár nagy, lesz még mit kipróbálnom. A masszázs végén egy citromkarikával díszített pohár ásványvizet kaptam, hogy a szervezetem egyensúlyba kerüljön.
  • Levezetés:

    Kérdésére a kényeztetést választottam első felvonásnak. A francia ágyra dőlve kis piros bugyijában várta a közeledésemet. Élvezettel szabadítottam meg utolsó ruhadarabjától és vettem birtokba szépséges testét. Csókokkal halmoztam el a bokájától a nyakáig. És félúton milyen pillanatok voltak! Dicsérő szavakba foglaltam mindezt és ő mosolyogva, örömmel fogadta áradozásomat. Ezután hátamra fordított és ő kezdett foglalkozni az én testemmel. Szerszámom lelkesen várta a közeledését és rövidesen élvezettel merült el a szájában. Mivel oldalról közelített hozzám, nem csak az érzés hanem a látvány is szuper volt. Mesterien játszott a hangszeremen. Nemsokára 69-be fordulva a látvány is megváltozott és én is aktivizálhattam magam gyönyörű fenekét, ánuszát és punciát simogatva. Ő kézimunkára áttérve fokozta a gerjedelmem és vitt el a csúcsig. Fogása, mozdulatai olyan finomak, érzékiek voltak, hogy csak szuperlatívuszokban tudok róla szólni.
    Túl az érzéki örömökön, mellém feküdt egy kis pihire. Eközben beszélgettünk magunkról-egymásról. Igazán baráti hangulat volt.
    Ezután jött a masszázs.
    És jött még egy nagyon kellemes harmadik felvonás: a közös fürdőzés. Az egymás szappanozása- simogatása remek záró akkordja volt ennek az erotikus délutánnak.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszéltek szerint, az asztalra letéve.
  • Összkép:

    Baráti hangulatú örömszerzés professzionális masszázzsal egybekötve. Csak ajánlani tudom.
Happy Massage