• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam, készségesen válaszolt kérdéseimre, lefixáltuk az időpontot. Később hívtam, hogy fél órát eltolom.
  • Megközelítés:

    Autóval, navigációval érkeztem. Nehéz lett volna eltévednem, hisz egy címre mentem. Parkoló kínálat bőséges volt.
  • Helyszín:

    Penthouselakás, új építésű, remek találkahely. Patent rend és tisztaság mindenütt. Modern bútorokkal berendezve, remek ágyikóval.. :) Ez még kevés? Már nem. :)
  • Lány külseje:

    "Mindenkinek van egy álma, az enyém te lettél".. Ennyit Harangozó terikéről. Pont az a nő, ami a zsánerom, gyönyörű gazella alkat, pompás kisugárzó pofika és mint később kiderült édes csacsogó hang. Amit a képen látsz, azt kapod. Egyszóval bombanő, az értelmes, kedves fajtából. Amiben fogadott az egy bugyi volt, mert éppen végzett a fürdéssel, remek fogadtatás..
  • Action:

    A kiosztott csillagokból látható, hogy egy tökéletes programon vettem részt, nem találtam semmi kivetnivalót. Az elején leírom, hogy nagyon begerjedt a David Beckhem parfümöm illatától, mondhatom teljesen a hatása alá került, keressétek a boltokban.. :D
    Tusolás után elhelyezkedtem a baszoba ágyikóján és kért egy kis időt, míg rendbe szedi magát.
    Egy gyönyörű Vamp tért vissza, combközépig érő egy pár harisnyában. Már fotóin is elbűvölt gyönyörű hosszú fekete haja, ez a fent leírt kombinációval felettébb beindított. Csókolóztunk, mint két kamasz, a mennyekbe kezdtem szállni. Meg is jegyeztem neki, hogy a paradicsomba jöttem és ezt a mai napot nem fogom elfelejteni. (Így is lett.)
    Ledöntöttem az ágyikóra és míg simogattuk egymást nyalintottam lágyan fincsi puncikáját. Nagy élmény nyalogatni, miközben kéjesen nyögdécsel. Nem sok idő telt el, mert végig az járt a fejemben, hogy gyönyörű ajkai között hamarosan eltünteti falloszom, kértem, hogy legyen így és meg is tette tüstént. Érzékien, lágyan szopott, ágaskodó farkam majd felrobbant. A látvány lenyűgöző, szebb testet elképzelni nem tudok, fenekével diót lehetne törni, olyan kemény, miközben körzővel rajzolták meg. Ez az igaszság!
    Itt újrajelezte, hogy annyira begerjedet az illatomtól, hogy azt csinálok vele, amit akarok. Hát jó. :)
    Előttem írták, hogy a pornós feeling nem mindig volt meg, én elkezdtem enyhén obszcén szavakkal operálni, ami további gerjedést idézett elő mindkettőnknél és kérte is, hogy verbálisan is operáljak. Bár nem mindig szereti, ezt, de a bolygók együttállása most alkalmas volt erre. :)
    Pompásan meglovagolt, miközben vadul csókolóztunk, majd magamra húztam és én diktáltam a stabil ütemet. Átforgattam a hátára és szemből üzekedtünk tovább, lábait, hol a nyakába raktam, összezárt lábak jöttek utána oldalazva. Jól éreztük magunkat mi tagadás..
    Eljött a pillanat, amikor kértem, hogy végezzen ki szájjal. Frenetikusan szopott, sok idő nem kellett. Szájba nem mehet, nem gond, ment máshova.
    Nem telt el öt perc, a közös simogatásnak hála újra bekeményedtem. A mosdónál meáztattam a rozmaringost, miközben hátulról mögém bújt és átölelt. Pont úgy mint amikor a szerelmes bankárfeleség meghálája ura "tehetségét". Nagy élmény volt. Ezután az ágyra ültem, ő pedig szemből nekem esett is istenien felszopott, miközben én végig simogattam hátát, gyönyörű popsiját és puncikáját. 100 százalékos élmény. A végső lökés az ágyon bepucsítva érte, oldalról néztük a tükörből, ahogy én a laminált padlón egyensúlyozok és diktálom az ütemet, míg ő kéjesen vonaglik. Őrült tempót diktáltam, miközban popóját paskoltam, majd lassítottam és finoman toltam. Mivel húzós időszakom volt, teljesen kimerültem. Kértem, hogy ismét végezzen ki. Így is lett. Mint a reklámban. :)
    Bruál jó volt, sietek majd újra vissza.
  • Elszámolás:

    Érték arányban nekem a legjobb. Nagyon jól éreztem magam, nem kérdés, hogy megérte.
  • Összkép:

    Nagyon megfogott. Állítása szerint én is bejöttem neki. Szóval meg is kérem majd a kezét, mert azt mondta, hogy nokedlit is tud szaggatni.. :) Mindenesetre, ha legközelebb jövök nem kajálni fogunk. Puszi neki, tüneményes!!
Happy Massage